Şimdi Ara

Tv Kartı, Rca Kablo Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar resimdeki Wintv nova s plus tv kartını kullanıyorum. üzerinde 1 tane Rca çıkışı var. Bu çıkıştan daha kaliteli görüntü alabileceğimi umarak 10 tl ye Rca kablo aldım. Ancak Lcd tv taktığım kabloyu görmesine rağmen sinyol yok diyor. bilgisayardan bir ayar mı yapmam gerekiyor, görüntüyü kablo üzerinden alabilmem için? (kablosuz olarak görüntü alıyorum, sorun yok. istediğim kablo üzerinden görüntü aktarabilmek)

     Tv Kartı, Rca Kablo Sorunu


     Tv Kartı, Rca Kablo Sorunu


    Tamamen beyin tutulması yaşıyorum. görüntünün kablo üzerinden aktırılabilmesi için bilgisayardan bir ayar yapılmasının şart olduğu görünüyor. işte o nokta, kör noktam. Yardım lütfen!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 29 Temmuz 2012; 18:42:51 >







  • Bilen, gören, duyan yok herhalde :(
  • Onun çıkış olduğundan eminmisiniz? Bende avermedia tv kartı var ondaki bu bağlantılar tamamen giriş için. Yani o bağlantılardan vcd vb. birşey görüntüsü pc ye aktarılıyor. Sizinkide böyle birşey olmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skove22

    Onun çıkış olduğundan eminmisiniz? Bende avermedia tv kartı var ondaki bu bağlantılar tamamen giriş için. Yani o bağlantılardan vcd vb. birşey görüntüsü pc ye aktarılıyor. Sizinkide böyle birşey olmasın.

    Eve gidince girişin üzerindeki yazıya bakacağım, in mi out mu yazıyor diye. eğer in (giriş ) yazıyor ise teknoloji sektöründe yaptığım en büyük budalalığı yapmış olduğum resmiyet kazanacak :)
  • merhaba arkadaşım sen yanlış yerden çıkış alayorsun tv kartı ile sana verilen s video çıkış kaplosundan yapman lazım hem göründü hemde ses kaliteli olur

     Tv Kartı, Rca Kablo Sorunu


     Tv Kartı, Rca Kablo Sorunu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kizera

    merhaba arkadaşım sen yanlış yerden çıkış alayorsun tv kartı ile sana verilen s video çıkış kaplosundan yapman lazım hem göründü hemde ses kaliteli olur


    Şimdi resimde gösterdiğin dönüştürücüden alırsam kesin olarak Lcd Tv'ye görüntü aktarılacak mı diyorsun? Sarı olan giriş ne işe yarıyor, Comp vid. yazan?


     Tv Kartı, Rca Kablo Sorunu



    S-vid İn. girişine uygun olan kablodan bende var ama hem çok kısa, hem de zaten Lcd tv de o giriş yok. aldığım diğer kablo ile onu kesip bağlamayı bir denesem mi acaba :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 1 Ağustos 2012; 17:16:48 >




  • Evdeki tüplü televizyonda o girişten var. bağladım ama hiç bir şey olmadı. tv görmedi?
  • mehhaba aslında (comp video )dan göründü alman lazım normalde göründü cıkışı belki ses alamasın bilgisayar ayarı ile de bir ilgisi yok. es video bağlandısında rekli olan kaplolar beyaz ve kırmızı ses sarı göründü giriş. kalin siyah ise ek abarıtını bir eletronik malzeme satanlarda bulabilirsen cıkış olarak kullana billirsin kaployu kesmeni davsiye edmem 4 adet kaplo ile karşılaşırsın bağlandıların düzgün bağlanmaması bilgisayarına zarar ver bilir kolay gelsin
  • olmuyor. :(

    kabloyu taktıktan sonra pc den prog dvb yi çalıştırıp bir ayar mı yapmam gerekiyor, görüntünün tv ye kablo üzerinden aktarılması için? bir yerde çok büyük bir hata yapıyoruz ama nerede bilmiyorum. belki de böyle bir şey yok, yalandan deniyorum :P
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.