Şimdi Ara

TV LED bar değişiminde kazıklandım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün Tvde 2 mercekte LED sızması ile LG yetkili servise götürdüm onarım için ilk başta tamir edebilir 2 mercekte sıkıntı var yapıştırırız dedi ( bu arada bu mercekler çocuklar TV'ye plastik top atınca düşmüş) neyse 400 TL dedi, sonra 4-5 saat sonra tekrar arada Tv'de ledlerde sıkıntı var karaltı var bazı bölgelerde diğer mercekler de değişmesi lazım, hepsi dokunca düşüyor dedi TV 10 yıllık LG webos TV bu arada. Son olarakta tüm LEd barın değişimi için 1800 TL dedi yan sanayi. orijinalde 2500 felan dedi. Neyse yan sanayi ne marka dedim gösterdi online satışı var 500 lira gibi bir fiyatı var. 1300 lira işçilik aldı...

    Bu kadar işçiliğe para vermek gerçekten can sıkıcıydı, YouTube da felan değişim videoları var, elimizde tornavida tutuyor keşke kendim değiştirme riskine girseymiydim diye düşündüm..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Riskli bir iş. Ön panel çok hassas. Ufak bir darbede gidiyor. Ben de hi level bir modeli var ledler kısa devreye düşüp duruyor. Orjinal led takmazsam düzelmiyor. 4-5 ayda bir ledler ile oynayıp duruyorum. Fiyatlar konusunda kim neye tutturursan o. Ben başkasının tv o fiyata yapmamı riske girmem. Yada kırılırsa masülüyet almam. Her tvde söküm takımı farklı. Bacanakta bu fiyatlara yaptırımış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.