Şimdi Ara

Tv-Pc-Beyaz eşya-Telefon satışı kar oranları nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    İnternet üzerinden toplu ürün satışı yapacağım bir site açacağım. İçeriğim daha çok elektronik ürünler olacak. Tv, Pc, buzdolabı, telefon vb. birçok ürün çeşidi olacak. Bu ürünler en az 10 ad. gibi satışı yapılacak.
    Benim burada öğrenmek istediğim şey, şu anlık bu tarz ürünlerin teminini ilk elden yapabilecek çevreye sahip değilim.Kurulu bir şirkette olmadığı için kimse ciddiye alıp rakam vermiyor.
    Samsungun bir tv sini arçeliğin bir buzdolabını veya bir telefonu adetli olarak almak istediğimde verecekleri fiyat internette de bulunabilecek bir fiyat mı olur yoksa gerçektende internetteki fiyatın % 10 gibi bir oranda altında alabilirmiyim?
    Mesela bir telefon yada laptobu nette araştırdığımızda çok dip fiyatlara bulabiliyoruz. Bu ürünleri adetli alımlarda nereden daha uyguna bulabilirim? Ürün temini konusunda nasıl bir yol izlemem gerekiyor?







  • Kendi adına şirket kur küçük bir dükkan açman gerekiyor websitesinden satman içinde gerekli belgeleri al satın almak istediğini söyle ve reklamlarını onlar için yapacağını söylersen büyük indirim olabilir satışı yaptığında fabrikadan satışı çıkartırlar aracı olarak komisyonunu alırsın sadece biraz araştır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrQuinlan

    Kendi adına şirket kur küçük bir dükkan açman gerekiyor websitesinden satman içinde gerekli belgeleri al satın almak istediğini söyle ve reklamlarını onlar için yapacağını söylersen büyük indirim olabilir satışı yaptığında fabrikadan satışı çıkartırlar aracı olarak komisyonunu alırsın sadece biraz araştır

    Eyvallah da hocam şirketi ve siteyi açmadan bi araştırma yapayım dedim.
    Arkadaşlar aranızda hiç telefoncu beyazeşyacı vb. yokmu? Fiyat bilgisi nereden alabilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.