Şimdi Ara

TV seçimi: 42PZ8E- V4000- XF350- 7603- A686-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir forumu okuyor ve takip ediyorum. okudukça da kafam karışıyor. lütfen yardım edin.
    eledim eledim şu modeller arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.

    sony kdlv4000
    toshibaXf350 (bordo)
    philips 7603
    samsung a686
    pana42PZ8e

    fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı, (pana hariç) herbirinin farklı özellikleri var. ben %50 sd yayın %50 bilgisayar ve dvd bağlayıp film izleyeceğim.

    birde 100 hz ve motion vs bi televizyon için vaz geçilmez mi?

    önerilerinizi bekliyorum. önerileriniz tv'i belirlememde önemli rol oynayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyuksel78 -- 13 Ocak 2009; 14:54:56 >



  • galiba kimse yardımcı olmayacak

    arkadaşlar istişare iyidir. fikir almak danışmak iyidir. yardımcı olmak görüşleri paylaşmak iyidir.
  • Sanırım daha çok normal tv ve dvd seyredeceksiniz. O yüzden plazma daha uygun olabilir. pc'yi vga'dan bağlayacaksanız hd ready bir plazma gayet uygun olacaktır.

    LCDlere gelince Ben şahsen v4000 kullanıyorum, %70 pc-ps3 %30'da tv (kablo tv hd) için kullanıyorum. Bu bakımdan gayet memnun olduğumu ve beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim. Forumdaki v4000 topicine göz atmanı tavsiye ederim.

    Sanırım toshiba (tosh topicinde gördüğüm kadarıyla) xf serileri bitti ve alacağınız ürünün teshir olma olasılığı çok yüksek. bu konuya dikkat edin bence. philips'in özelliklerinin çokçası bir göz boyamadan ibaret olduğunu da unutmayın. forumdan philips alıpta mutsuz olan insan sayısı çok. Samsung'un 6 serisi çok tartışıldı burada zaten. Özelliklerine rağmen pek memnun edemedi kimseyi. Bu yüzden kişisel olarak incelemenizde yarar var.
  • arkadaşım yazdıgın marka ve modeller içinde sony ve phlips dışındakileri incelemedim.V 4000 kullananlar memnunlar ve bende görüntüsünü beğenmiştim.Ancak v40000 -w 4000 derken x 3500 lere kadar gitti iş .
    Yani bunun kesin ve net cevapları yok.Bütçe sanırım asıl belirleyici unsur.Onun dışında bir bayiide kullanım amacına göre izlemeye çalış.playstation-pc sd-hd yayınalrı izlemeye çalış sen ne kadar memnunsa o tv o kadar iyidir.Diğer markalar için bir şeyler diyemeyeceğim çünkü ben kendi adıma en azından marka sayısını azaltarak seçim işini kolaylaştırmaya çalıştım.
    Bence marka konusunda estetik ve görünüşünü ilk etapta göz önüne al derim.
    Toshibalar içinde genelde iyi şeyler yazılıyor .sen kendin memnun olacagın model için biraz gözlem yapmaya çalışmalısın .
    Başkalarının tavsiyeleri bir yere kadar .
    Bence tavsiyelerden çok şikayetleri oku.Hangi markada hangi modelde ne gibi sorunlarla karşılaşmış kullananlar .
    Sony lerde W-V serisi benim gözlemlerimde iyi sonuçlar vermişti.Alınabilecek modeller olarak seçmiştim.Ama X serisinde indirimi yakalayınca birazda bütçeyi zorlayarak X aldım.




  • TOSHIBA-XF350
    SONY-W4000
    SONY-V4000
  • Arkadaşlar çok kararsız kaldım kafam çok ama çok karışıyor lütfen aydınlatın beni. şimdi plasma da eklendi listeme en uygun 42PZ8E gibi geldi full hd.

    ayrıca 46 inch girdi kafama, alınca 46inch alın deniyor özellikten fedakarlık yapın büyük alın deniyor. bu televizyonlar (en uygunu da V4000 heralde) uyduda nasıldır acaba?

    birde v4000'de hızlı görüntülerde nasıl acaba. yani gözü yoruyormu. mediamark'ta görmüştüm. philips 7603 ile yine pihilips 46 inch bir tv karşılaştırmıştı eleman ikiside full hd. hızlı görüntülerde kayan görüntü falan. birinde görüntü çok hızlıydı gözü yoruyordu philde ise görüntü aynı hızda ancak gözü yormuyordu. fark hissediliyordu. sony'de bu var mı yada Tosh'da.

    46inch'te görüntü bozlurmu (biraz saçma oldu)
  • dostum v4000 en iyi seçenek olacaktır.
  • Dostum aklını fazla karıştırmak istemem ama bence sana en uygun olanı plazma. Ama kesinlikle full hd alma bu ebatta ve senin kullanım kriterlerine göre full hd gereksiz olur. Pana 42 px80 senin işini hayli hayli görür. fiyatı da oldukça uygun. Ben bunu kullanıyorum oldukça memnunum. Ben de aynı senin gibi %50 sd yayın %50 bilgisayar ve dvd olarak kullanıyorum ve oldukça memnunum.gerçi forumda kendi cihazından memnun olmayan pek yok gibi:).Benim sana tavsiyem bi de panasonic topiğine gir orda biraz bi bakın eminim fikrin netleşir. Tabi en önemlisi görebiliyorsan muhakkak öyle al derim...
  • samsung 46'' 786 ya da bakabilirsin.fiyatı 4000 ytl civarı ama led li bir model..normal lcd alma bu saatten sonra led ler siyahta çok başarılı.plazma düşünürsende panasonic pz serisi düşünebilirsin.
  • v4000 i kesinlikle ele.
    live colur creation
    wide colour
    10 bit
    deep color

    yok w4000 veya e 4000 düşün sony alacaksan.
    Aradaki farka değer üstelik e4000 i 2300 civarına alabilirsin w4000 in aynısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.