Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: çaylak52 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (1 Mobil) - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.455
Cevap
1.346
Favori
4.709.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dallas hocam herşey için teşekkürler .. Televizyon alımında gerçekten güzel yönlendirmeler yapıyordunuZ. Yine devam etmenizi çok isterim ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçen sene sony kdl-43w805c modelini almıştım o zamanlar 4k samsunglarla filan arada kalmıştım ama iyiki sonyi almışım diyorum panel kalitesi çok iyi. Şimdi ablama bir tv lazım yine sony almayı düşünüyorum bu kdl-43w805c nin yeni modeli çıktımı ? Çıktıysa yeniside eskisi kadar iyimi öncelikle kdl-43w805c de siyah gösterimi çok iyi.
  • Mysterious27 kullanıcısına yanıt
    Tabii ki 4 çekirdekli Ambilant özellikli 1800 hz. pus 6501 .

    Philips'in renkleri gerçeğe yakın renkler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edwardweo

    arkadaşlar ailem (anne-baba) için tv bakıyoruz vatan bilgisayarda PHILIPS 55PUS6201/12 marka tvyi 2799-TL'ye alma şansımız var (teşir ürünü). nasıl sizce alınır mı? 2500-2700 bandında dahili uydu alıcı ve smart tv öneriniz var mı?

    Dallas ın yaptığı öneriler ve yönlendirmeler küçümsenemez .

    Ben Neo Panasonic Plazma kullanıcısı olarak deneyimlerimi yazayım.

    Çekirdek ailemize Phil 55 PUK 701/12 aldım. Daha sonra işyerine 55 PUS 6501 aldım .

    Android İşletim sistemine sahip olan bu 2 panelde PUK 701/12 de 1 defa sistemde çökme sorunu yaşadık.

    Servis yükleme yaptı şuanda sorunsuz çalışıyor . 2 panelden de memnunuz . Görüntü kalitesi çok iyi.

    Tvlerde Wifi ile bağlantı olmasına karşın internet uygulamaları şaşırtıcı şekilde çok hızlı.


    ....

    42 yada 48 inç tv almak isteyen bir tanıdığıma 3-4 gün önce Vatandan 55PUS6201/12 modelinin kapalı kutusunu aldık. 55 inç aldığı için çok memnun ve bir sorun yaşamadı . P/F ürünü .


    Samsung derseniz bu fiyata 50KU7000 modelini düşünebilirsiniz .




  • Bütçe biraz sıkıntıya girdiği için Samsung, Philips, LG gibi markaları almaktan vazgeçtim.

    Acil Tv arayışı içerisindeyim.

    Bu markalar dışında daha uygun fiyatlı, f/p markalar hangisi arkadaşlar? Vestel, Hi-Level gibi ?

    İki tane alacağım salona 40 ya da 43 inç arası. Bir tane de oturma odasına 40 inç. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Dallas hocam emeklerinize sağlık kendinize iyi bakın
  • Philips almayın arkadaşlar bunu Dallas hoca bile yazdı bu tv lerde banding sorunu var ve servisleri berbat ötesi,merkezi daha da beter bunu philipse bulaşıp tv de sorun olunca anlarsınız.Philipsten led ampül dışında birşey almam yinede siz bilirsiniz.Ben hakkımı tüketici mahkemesinde arıcam inşallah bunu philips bu hale getirdi.Tv ye değişim raporu vermek İşine gelmediğinden servis merkez rapor veriyor merkez ise servis rapor veriyor diye yalan söyleyen bir firma inanmazsanız başınıza gelince anlarsınız.Şikayet var'a da yazdım beni aradılar ama hiçbirşey çözmediler sadece aradılar o kadar işleri güçleri yalan dolan.
  • Dallas hocam sayesinde kardeşime Lg uh635v tv aldık va panel olduğunu görüntü kalitesinin çok güzel olduğunu söylemişti %100 doğru çıktı gerçektende va panel ips panelden çok daha güzel gösteriyor,Allah razı olsun kendisinden.
  • merhabalar.
    BEKO B49L 9672 5B va mı, ips mi bu konuda bilgilendirebilecek arkadaşımız var mı ?
  • Arkadaşlar TV alırken bir sorunla karşılaştım sizinde karşılamanızı istemediğim için yazıyorum. Evimdeki LG televizyonda telefon ile tv'nin youtube uygulamasına bağlandıktan sonra şarkı açıyorum ve Şarkılar 5 ile 10 saniye erken kesiliyo ve inanın bana çok sinir bozucu bir durum benim için. Alcağınız tv'de buna bakın derim ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dallass

    DEĞERLİ ARKADAŞLAR

    Hiç bir çıkar ve karşılık beklemeden
    bu güne değin sadece ve sadece insanlara yardımcı olmak mahiyetinde
    Yaklaşık 3 yıldır idame ettirdiğim bu konumda
    "Bazı özel sebeplerden ötürü",
    bir daha yazmayacağımı ve TV tavsiyesinde bulunayacağımı
    üzülerek belirtmek isterim.

    Beni anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum...

    Ayrıca bu güne değin konu ve şahsım hakkında
    güzel dilek ve temennilerde bulunan,
    yanımda olan/olmayan tüm forumdaşlarada tşk. ederim...

    Sonuçta Donanım Haber büyük bir Forum
    ve elbette çok değerli ve bilgili üyelere sahip,
    İlgili konudaki sorularınızı karşılıksız bırakmayacaklardır.

    Sağlıcakla kalın...

    Dallass


    emeklerinize sağlık hocam. hemen hemen sorulan her soruya cevap verdiniz. büyük emek ve sabır isteyen bir iş yaptınız. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. çok dua aldınız. yolunuz bahtınız açık olsun.




  • Valla Dallas üstad gitti konu terk edildi akşama kadar 2 sayfa dolar yorumlara yetişemezken şimdi gün boyu 1-2 mesajla gün geçiyor hiç iyi olmadı ama üsdadın kendi tasarrufu saygı duymak lazım emekleri için kendisine teşekkür ü bir borç bilirim Allah yolunu açık etsin yar ve yardımcısı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55eg910v birkaç yerde 5000-5100 tl civarlarına bulunabiliyor bu aralar, çok fena aklımı çeliyor bu fiyat ama hala 1080p oled vs 4k qled in cevabını bulamadım kafamda. 55eg910v veya 55ks8500...gerçi oled 5000tl iken ks8500 en uygun 6500-7000tl lere bulunuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoyalFlush

    55eg910v birkaç yerde 5000-5100 tl civarlarına bulunabiliyor bu aralar, çok fena aklımı çeliyor bu fiyat ama hala 1080p oled vs 4k qled in cevabını bulamadım kafamda. 55eg910v veya 55ks8500...gerçi oled 5000tl iken ks8500 en uygun 6500-7000tl lere bulunuyor.

    Aynen bende sizin gibi ikilemdeyim hocam.Almışken en az beş yıl idare edecek bir tv alayım diyorum.55 inc 7 bin tl civarlarında bir tv düşünüyorum ama led mi alayım yoksa oled mi alayım bir türlü karar veremedim.Takip ettiklerim arasında oled olarak lg55c6v,4k led tv için ise 55xe9005 var.Şayet fiyatlar biraz daha düşerse oled için lg55e6v,led için ise 55xe9305 düşünüyorum.Teknoloji ilerleyen zamanlarda oled yönünde mi toksa led yönünde mi gidecek tam belli değil gibi.Bir zamanların plazma tvleri,3d tvleri bitti gitti.Bakalım bir iki ay daha bekleyeceğim artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diveman


    quote:

    Orijinalden alıntı: RoyalFlush

    55eg910v birkaç yerde 5000-5100 tl civarlarına bulunabiliyor bu aralar, çok fena aklımı çeliyor bu fiyat ama hala 1080p oled vs 4k qled in cevabını bulamadım kafamda. 55eg910v veya 55ks8500...gerçi oled 5000tl iken ks8500 en uygun 6500-7000tl lere bulunuyor.

    Aynen bende sizin gibi ikilemdeyim hocam.Almışken en az beş yıl idare edecek bir tv alayım diyorum.55 inc 7 bin tl civarlarında bir tv düşünüyorum ama led mi alayım yoksa oled mi alayım bir türlü karar veremedim.Takip ettiklerim arasında oled olarak lg55c6v,4k led tv için ise 55xe9005 var.Şayet fiyatlar biraz daha düşerse oled için lg55e6v,led için ise 55xe9305 düşünüyorum.Teknoloji ilerleyen zamanlarda oled yönünde mi toksa led yönünde mi gidecek tam belli değil gibi.Bir zamanların plazma tvleri,3d tvleri bitti gitti.Bakalım bir iki ay daha bekleyeceğim artık.




    Diveman hocam bende sizin benzeri beklentiler ile tv takibindeyim fakat 55e6v için konuşursak eğer kurlarında çok aşırı düşmediğini ve teşhir istemediğinizi varsayarsak 1 senelik zaman diliminde 7.000 TL gibi bir fiyata inmesi malesef baya imkansıza yakın. 55C6V nin bu fiyatlara düşmesini ise bende bekliyorum, şu anki 8400 TL seviyesi bana göre de yüksek.




  • Aklıma takılan birkaç soru var müsadenizle onları sıralayayım.Fikri olan yardımcı olabilecek olan varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkürler

    1-2 Adet televizyona acil olmamak koşuluyla ihtiyacım var.Siz olsanız ikisini de aynı model mi alırdınız yoksa farklı alacak olursanız nasıl bir tercih yapardınız?Birini şimdi alıp diğeri için yeni modelleri mi beklerdiniz veya birisini KU7000 modeli alıp daha az izlenilecek olanı daha cazip fiyatlı bir model olarak mı tercih ederdiniz?
    2-Aklımdaki televizyon açıkçası 43KU7000 bu tercih doğru olur mu?Buna yakın şunu düşün diyeceğiniz model var mıdır?(Normal TV izleyip,oyun büyük ihtimalle oynanmayacak,film izlenecek ve telefondan görüntü aktarmayla veya bilgisayarı bağlayarak Digitürk Play'den maç izlenecek)
    3-Telefonumun modeli Samsung Note 5 Samsung televizyona sorunsuz bağlanabilirim diye düşünüyorum ama mesela Sony ve Lg'ye de sorunsuz ağ üzerinden bağlanabilir miyim yoksa amacın telefondan bağlanmaksa zaten Samsung'tan şaşma mı dersiniz?
    4-Televizyondan Wifii üzerinden doğrudan film izlemek randımanlı olur mu yoksa bilgisayardan izleyip televizyona
    HDMI ile bilgisayarı bağlamak daha mı doğru?
    5-İlk LCD televizyonumu yaklaşık 8-9 sene önce İstanbul Bilişim'in Mecidiyeköydeki mağazasından bizzat almıştım.O zaman için paralel ithalat terimine yabancıydım ama gözümü karartıp almıştım.Allaha şükür garanti süresinde hiçbir arızayla karşılaşmadığım için servislerinin nasıl olduğu konusunda bir bilgim olmadı ama şimdi gördüğüm kadarıyla artık Samsung Türkiye garantisiyle satıyorlar ve fiyat yine en cazip orada gibi duruyor.Oradan internet üzerinden alışveriş yapmamı tavsiye eder misiniz?

    Elimde ilk çıkan LCD Samsung televizyon olduğu için yeni çıkan televizyon teknolojilerine haliyle biraz uzağım.Birkaç akrabamda Smart Tv gördüm ama haliyle çok kurcalayamadım.Sadce bir keresinde düşük bütçeli bir Samsung televizyona telefonum üzerinden bağlantı yaparak maç izledim ve ben şahsen memnun kaldım.KU7000 modelinde de ondan aşağı bir memnuniyet olmaz diye düşünüyorum.




  • max 2500TL bütçe ile tv alacağım. en az 49'' olmalı ve 4k olmalı. marka takıntım yok sağlam panel olsun smartın youtube'u hızlı olsun yeterli arkadaşlar. çeyize alıyorum tavsiyeleri bekliyorum. eylüle kadar vakti var bekleyeyim mi veya yeni modeller çıkar mı üzerine çok koyar mı? arada verilecek fiyat farklarına değer mi? teşekkürler
  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Sorularınızın hepsini cevaplayamasam da Samsung telefon ile Digiturk Play üzerinden maç izleme vs gibi sorularınıza yardımcı olabilirim izninizle.

    Samsung Note 5 ile Samsung TV nin uyumu çok daha iyi olacaktır.

    Hali hazırda 49KS8500 bir Tv kullamaktayım ve Digiturk Play için PC veya telefona gerekte duymadan, Digiturk Play TV uygulaması üzerinden aldığım günden beri hiç takılmadan sorunsuz bir şekilde tüm maçları izleyebildim.

    Diğer Samsung modeller ile ilgili bir deneyimim olmadı ama KS8500 ile telefondan TV ye TV den telefona görüntüyü aktarıp sorunsuzca izliyorum.

    Film için de kablosuz görüntü aktarımı ile bir deneyim yaşamadım çünkü USB belleğe attığım 4K filmleri dahil sorunsuz izleyebiliyorum.

    PC niz izin veriyor, TV nin mesafesi yakın ise ve modeminiz 5Ghz yi destekliyorsa o zaman kablosuz görüntü aktarımı ile de
    sorunsuz izleyebilirsiniz diye düşünüyorum.

    Geçmiş deneyimlerimde her ne kadar çok yeni model olmasa da LG LM660S model bir TV kullandım ve PC desteklese de TV tam destek vermediği için kablosuz görüntü aktaramıyordum ve bunu da Microsoft Wireless Adapter ile çözüp maçları o şekilde takılmadan izliyordum.

    İstanbul Bilişim'in tek bir servisi vardır Güneşli tarafında ki Airport AVM nin içinde ve şayet İStanbul Bilişim garantisi altında bir ürün alırsanız sadece orası servis hizmeti verir. Ürününüzü ücretsiz kargo da yapabilirsiniz gerektiğinde.
    Şayet Samsung Türkiye garantisi altında bir ürün alırsanız da İstanbul Bilişim'in servisine gerek olmadan tüm servislerden de destek alabilirsiniz.

    Yardımcı olabileceğim, fikir verebileceğim konular bunlar benim açımdan.
    Umarım bir fikir verebilmiş, yardımcı olabilmişimdir.

    Saygılarımla...




  • Samsungun TV lerinde kullandigi Tizen OS de guvenlik acigi varmis sanirim:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1491308959

    TV lere IOS entegre etmeliler...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Ulkemizde KS7000 gibi f/p alternatifi getirilmediginden 50hz VA panelli KU serisinden baska alternatif oldugu soylenemez.

    43KU7000 fiyat segmentinde alternatifleri arasindan VA panele sahip olup daha yuksek kontrast (4000:1) imkani saglamasiyla farklilasiyor. Fakat TV 100-120HZ panele sahip degil, 50HZ oldugundan bazi goruntulerde titreme olusabilir. Ayrica kasa kalitesi kotu, kulaklik cikisi da bulunmuyor. Fakat dedigim gibi ulkemize ayni fiyatli baska VA panel getirilmediginden 2015 modeller haricinde alternatif bulunmuyor.

    LG nin 635V (50-58" boyutta 50hz VA panel) modeli, Grundig in su an piyasada olmayan ayni fiyatli 48vlx8586 (100hz VA) modeli vardi.

    Urun teknomarketlerde teshirde bulundugundan sık izlediginiz film/ mac ve goruntuleri usb ye atarak test edebilirsiniz.

    Urunu internetten alirsaniz 14 gun icinde kosulsuz iade hakkina sahip olursunuz. Magazalardan aldiginizda bu prosedur gecerli olmuyor. Yani urunu begenmedim diye iade hakki dogmuyor. Fakat urunde sorun cikarsa online alimlardaki gibi 6 ay icinde degisim ya da para iadesi hakki doguyor.

    KU serisinin 4K goruntu kalitesi basarimi iyi sayilir. IPS panellere gore ciddi artilari bulunuyor.

    KU serisinin 2017 muadil modelleri MU olacak, onlar da 50hz. Her ne kadar kagit ustunde Tizen OS versiyon haricinde farkliliklari simdilik gorulmese de bu modelleri de bekleyebilirsiniz. En azindan 0 urun olmalari konusunda satin alim biraz daha garanti olabilir...

    Kolay gelsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 805806807808809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.