Şimdi Ara

TV8 neden Premier Lig maçlarını yayınlamıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Premier Lig'de bazı maçları yayınlayacağını açıklayan TV8, iki hafta geçmesine rağmen henüz maç yayınlamadı.

    Premier Lig'in başlamasına bir hafta kala Acun Ilıcalı'nın satın aldığı TV8, her hafta Premier Lig'de iki maç yayınlayacağını duyurmuştu. Ancak maçların başlamasına kısa bir süre kala TV8 maçları yayınlamadı.

    TV8 ligin ilk haftasından Newcastle United - Manchester City, ikinci haftasında ise Sunderland - Manchester United maçını yayınlayacağını duyurdu. Fakat maç saatlerinde yayın yapılmamasıyla birlikte her hangi bir açıklama da yapılmadı.

    Goal Türkiye, TV8 ile bir görüşme yaparak maçların neden yayınlanmadığını sordu.

    TV8 yetkilileriyle yapılan görüşmede, maçların neden yayınlanmadığına dair bir muamma var. Yetkililer spor bölümünde kimsenin olmadığını ve kendilerine de bir bilgi verilmediğini söyledi.

    Premier Lig'de haftada iki maç yayınlayacağını açıklayan bir TV kanalının 'Spor bölümümüz yok' ifadesini kullanması, sonraki maçların yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda da merakları henüz gidermedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bana göre reklamını yaptı yeni kanalın zaten Lig Tv'nin patronlarıyla aynı görüş ve ortamda oldukları için Lig Tv liglerin yeni başladığı şu son dönemlerde yapabildiği kadar satış yapmak istiyor Ekim-Kasım gibi fazla satın alan olmayacağı için başlar TV8 de vermeye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.