Şimdi Ara

Twitch 'sanatsal çıplaklığa' izin veren politikayı iptal etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitch 'sanatsal çıplaklığa' izin veren politikayı iptal etti



    Twitch, etiketlendiği sürece kullanıcıların bazı cinsel içerik yayınlamasına izin veren politika güncellemesini hızla geri aldı. Şirket yaptığı bir başka güncellemede, yayın platformunda gerçek ya da kurgusal çıplaklık tasvirlerine izin vermeyeceğini açıkladı. Twitch, kullanıcılara "sanatsal çıplaklık" yayınlamaları için yeşil ışık yaktıktan sonra, bazı yayıncıların politikayı ihlal eden içerikler oluşturduklarını da belirtiyor.



    Twitch geri adım attı






    Twitch, yaptığı açıklamada “Bu değişiklikle çok ileri gittiğimize karar verdik” ifadelerini kullandı. İlk kararın büyük bir kısmı sanatsal çıplaklığın "dijital tasvirine" izin vermek olsa da Twitch, gerçekçi görüntüler geliştirmek için yapay zeka kullanılabildiğinde ve dijital olarak üretilen ile gerçek fotoğraf arasında ayrım yapmanın zor olabileceği durumlarda cinsel içeriğin dijital tasvirlerinin bir endişe kaynağı olduğunu açıkladı.



    Ayrıca Bkz.Twitch cinsel içerik politikasını gevşetiyor



    Site üzerinden cinsel istismar ve tutarsız moderasyon politikaları konusu, canlı yayın platformu için süregelen bir sorun olmaya devam ediyor. Hatta şirket 2020 yılında, sitenin moderasyon uygulamalarıyla ilgili kötü şöhretiyle mücadele etmek amacıyla bir Güvenlik Danışma Konseyini kurmuştu. Ek olarak platform geçtiğimin günlerde düzenlenen TwitchCon'da uygunsuz içeriği yayın sohbetlerinden uzak tutmayı amaçlayan yeni moderasyon önlemlerini tanıtmıştı. Twitch'in cinsel içerikli yayınlar konusundaki ileri geri tutumu ise platformda içerik üretenler tarafından da eleştiriliyor. Zira sınırların tam çizilmemiş olması haksız yasaklanmalara sebebiyet verebiliyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/twitch-rescinds-policy-that-allowed-artistic-nudity-171140189.html







  • 8000 izlenen victoria 600 izleyiciye düşmüş :d

  • 8190231 kere ilgi alanımda değil diye işaretlediğim memelerini yağlayıp ballayıp yayın açanların kanalları ısrarla önerilen kanallar listesinde çıkmaya devam ediyor. Oyun yayını izlemeye giriyorum ben arkadaş, diğer kategorilerle işim yok ki ne diye önerip duruyorsun.

  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Harbiden aga bu iş sıktı artık. Artık meme görmek istemiyoruz.

  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Böyle bir yayın olduğunu ilk defa duydum desem ;(

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Isin komigi twitch bunlari izlemenizi istiyor, cünki bu tarz yayinlara daha cok para aktigi icin öne cikartiyorlar.Oyunlara nasil yas siniri getiriliyorsa twitch'ede yas siniri getirilmeli

  • Geçen haftalarda başladı bir durum. Uzun zamandır gitmiyorsun. Girdiğimde de oyun ya da yazılım videosu izliyorum. Dedim ne oluyor. Gören olsa anlatamayacağız da derdimizi... Saçmaladı iyice

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başta influencer ekmeği yiyeceğiz heyecanıyla hareket edip serbestleştirme kararı almışken hızla erotizme ve pornografiye kayacağını tahmin edip kontrol altına alamayacaklarını varsaymış olmalılar.

  • Fearless_tr kullanıcısına yanıt

    gecen senelerde twitch sizintisinda o tariz yayinlarin adam akilli kazanmadigini gormustuk. ne abone ne de bit konusunda normalden buyuk streamer lara yakin degillerdi gelir olarak.

  • Pavyona club

    Rusbuoya hayat kadını

    Sanal fayişfiyathaneye de "sanatsal çıplaklık"

    Bu feminist liboş tayfanın entel dantel kelime uyduruları insanı iyi güldürüyor :) :)

    Düşün öyle bir "edep" takıntıları var ki terimlerin orjinalini bile yazamıyoruz bu uyduruk karşılıklarını kullanmak zorunda kalıyoruz, o biçim liberaller :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 17 Aralık 2023; 21:35:56 >
  • Hayvanlar dahi kadınlardan daha edepli çoğu kadın cinselligi kullanıyor

  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Yahu zaten meme görmek istesem sadece bunun için bir dünya platform var hem de çok daha iyileri, neden twitch izliyorum sanıyor bu twitch tabi ki oyun içinTwitch 'sanatsal çıplaklığa' izin veren politikayı iptal etti Twitch 'sanatsal çıplaklığa' izin veren politikayı iptal etti 


    Twitch ufaktan ufaktan zurna sektörüne göz kırpıyor ama taban kitlesini (oyun oynayan) kaybetmekten de deli gibi korkuyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.