Şimdi Ara

Twitiks.com ile Twitter'da 140 karakterden uzun tweetler yazın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Geçtiğimiz haftalarda yayına açtığım Twitter uygulamasını tanıtmak istiyorum(www.twitiks.com). Bildiğiniz gibi twitter'da en fazla 140 karakterlik metinler yazabiliyoruz. Her zaman olmasa da bazen daha uzun tweetler yazmak isteyebiliyoruz, işte buradan yola çıkarak 512 karakter uzunluğunda tweetler yazmanızı sağlayan basit bir uygulama geliştirdim.

    Uygulama şöyle işliyor;
    - twitiks.com adresinden twitter hesabınızla sisteme giriş yapıyorsunuz. Sistem kesinlikle twitter şifrenize ve özel mesajlarınıza erişemiyor(zaten yetkinlendirme sayfasında twitter bu bilgiyi size veriyor)
    - Twitiks.com'a giriş yaptıktan sonra sol kısımdaki metin kutusuna 512 karakter uzunluğunda mesajınızı girebiliyorsunuz.
    - Sistem mesajınızı bir resim dosyasına dönüştürüyor. Twitter'a mesajınızın giriş kısmını ve bu resmi gönderiyor.
    - Gönderilen uzun mesajınız takipçileriniz tarafından tek sayfada açılan tweetten görünüyor. Örnek bir tweet görüntüsünü giriş sayfası olanwww.twitiks.com/Login.aspx adresinin sağ kısmındaki resimden görebilirsiniz.

    Zaten bu işi yapan bazı uygulamalar var diyebilirsiniz(longtweet, xltweet gibi) Ancak bu sitelerde yazdığınız uzun metine bir link veriliyor ve takipçiniz twitter'daki linke tıkladığında yeni bir sayfa açılıyor. Twitiks'de yeni bir sayfa açılmıyor, sadece twitter sayfasında kalarak tüm mesajı okuyabiliyorsunuz. Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla bu şekilde çalışan ilk ve tek uygulama(yanlışım varsa örnek site göndererek düzeltebilirsiniz) Eğer duyurabilisek yurtdışında dahi ses getirip kullanılabilecek bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

    Twitter kullanıcılarını ilgisini çekebilecek kullanışlı bir site, umarım faydası dokunur sizlere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en-joy -- 22 Mart 2012; 16:29:11 >







  • süper yaa tam aradığım uygulama
    140 karakter sınırının insanları daha kısa ve daha öz yazmaya zorlaması nedeniyle faydalı bir şey olduğunu düşünsem de özellikle başkalarının yazdıklarına cevap vermede ya da herhangi bir soruyu yanıtlamada 140 karakter sınırlamasının genel olarak kötü bir şey olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.