Şimdi Ara

Twitter’a rakip olması beklenen Threads’te etkileşimler dibi gördü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter’a rakip olması beklenen Threads’te etkileşimler dibi gördü
    Meta’nın Twitter’a rakip platform olarak pazarladığı Threads için işler şu sıralar pek de iyi gitmiyor. Instagram çatısı altında yer alan Threads için yeni özellikler ufukta olsa da özellikle yöneticilerin kronolojik akış gibi seçeneklere odaklanması nedeniyle kullanıcı katılımı ve etkileşimi ciddi oranda düşmeye devam ediyor.



    Threads’te yaprak dökümü



    Pazar istihbarat firması Sensor Tower'ın tahminlerine göre, Threads'teki günlük aktif kullanıcı sayısı üst üste ikinci haftada da düşerek 13 milyona geriledi. Threads, aktif kullanıcı sayısında 7 Temmuz tarihinde zirveyi görmüş olsa da mevcut rakam, yüzde 70’lik bir düşüşü temsil ediyor. Kullanıcıların iOS ve Android uygulamalarında geçirdikleri ortalama süre de 19 dakikadan 4 dakikaya düştü. Dijital veri ve analiz şirketi SimilarWeb'e göre, ABD'deki Android kullanıcıları için harcanan ortalama süre, çıkış günündeki 21 dakikalık zirveden 5 dakikaya düştü.



    Sensor Tower'ın tahminlerine göre Twitter'ın günlük aktif kullanıcı sayısı yaklaşık 200 milyonda sabit kalırken, ortalama harcanan süre de günde 30 dakika.



    Ayrıca Bkz.Bakan Yardımcısı Sayan: “Twitter’a bant genişliği daraltma cezası gelebilir”



    Öte yandan Meta, uygulamanın bu ayın başlarında piyasaya sürülmesinden sonraki bir hafta içinde 100 milyondan fazla üye kazanmasının ardından nihai bir düşüş beklediklerini ancak bu düşüşü endişe verici bulmadıklarını ve ek özellikler üzerinde çalıştıklarını belirttiler. Meta, platformdan para kazanmaya çalışmadan önce kullanıcı sayısını artırmayı ve deneyimi iyileştirmeyi hedefliyor. Diğer taraftan ise azalan etkileşim ve aktif kullanıcı sayısı, durumun acil olduğuna işaret ediyor.



    Sayısız eksik var



    Twitter’a rakip olması beklenen Threads’te etkileşimler dibi gördü
    Eleştirmenler ve uzmanların aktardığına göre Threads, diğer platformların sunduklarına kıyasla yeni bir şey sunmuyor. Üstelik diğer platformların sunduklarını bile kullanıcılarına sağlayamıyor. Bazı yazar ve yorumcular, Instagram'ın altyapısı kullanılarak oluşturulan Threads'in, Instagram'da takip ettikleri kişileri takip etmeyi seçen bazı kullanıcılara sıkıcı geldiğini belirtiyor. Diğer yandan Threads'te şu ana kadar markaların yaygın oluşu da kullanıcıların platformda şikayet ettiği bir diğer konu.



    Meta halihazırda eksiklikler üzerinde çalışıyor. Meta'nın Instagram biriminin başındaki Adam Mosseri tarafından vaat edilen özellikler arasında birden fazla hesap desteği, gönderileri düzenleme yeteneği ve Instagram ve Facebook'taki gibi kronolojik akış seçeneği yer alıyor. Ek olarak Twitter’daki gibi direkt mesajlaşma, konular, trendler, gündem başlıkları da platforma eklenecek. Meta CEO’su Mark Zuckerberg hafta başında yaptığı açıklamada topluluğu büyütmeye odaklanmadan önce istikrarı sağlamaya odaklandıklarını söyledi.




    Kaynak:https://www.wsj.com/articles/threads-user-engagement-continues-to-drop-adding-urgency-for-new-features-8ed2f384







  • Merakran indirdi herkes

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Takip ettiğim sayfalar dışında ne varsa gösteriyor. Boş boş videolar izlemek istesem İnstagram kullanırdım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Harbiden öyle, ben dahil çoğu kişi yükleyip sildi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Twitter kullanmıyorum, face instagram kullanmıyorum, dolayısıyla threhasffdss da kullanmıyorum ama her yerde karşıma çıkıyorlar. Şunun için söylüyorum, benim gibi hiç bir şekilde sosyal medya denen bok çukurunu kullanmayan birinin karşısına bile her yerde bu threads çıkıp durdu, her yerde sürekli ve sürekli.. Haliyle bu neymiş diyen insanların sayısı Milyonları bulmuştur 2 haftada, hızlı yükselişin daha da hızlı dibe çökmesi normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstagram reklam uygulaması ben bunu gördüğüm an sildim başka türlü hayal etmiştim açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning70 -- 23 Temmuz 2023; 19:45:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt

    Twitter diğerlerinden farklı değil, Nasıl kullanıldığına bağlı, Twitter belkide içerik olarak en rezil uygulamalardan biri bana göre.


    O yüzden diğerleri bilmem ne çukuru yazıp sadece bu uygulamayı kullanıyorum demek pek doğru bir kanı değil, Bana göre tabi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.