Şimdi Ara

Twitter'da bir gün içerisinde görüntüleyeceğiniz tweet sayısı sınırlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • petitcoeur kullanıcısına yanıt
    Kimse kavga peşinde değil özgürce kullandığı uygulama kısıtlanıyor insanların bilgiye ulaşması bir nevi engelleniyor halen iyi oldu diyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullandığım tek sosyal medya uygulamasıydı. Şu an kullanamıyorum limiti aşmışım. İşin garibi bu site bütün gelirini reklamdan kazanıyor benim gibi milyon tane kullanıcı şu an Twitter’a girmiyor. Amacı ne gerçekten anlam veremedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Twitter'da bir gün içerisinde görüntüleyeceğiniz tweet sayısı sınırlanıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 2 Temmuz 2023; 1:28:57 >
  • İyi ki devlet başkanı değil, umarım da olmaz.

  • Elon sağ olsun var olsun twittera bakarken durduk yere twitler yüklenemiyor dedi başka yerlere sitelere baktım bir sorun yok elon yine bir haltlar karıştırıyor deyip twitteri kapatıp film izledim, zamanım çok daha eğlenceli geçti. Umarım bu sınır günlük 100 twite filan düşer de ufak ufak salarız şu twitter illetini.

  • Hesabım onaylı değil ve an itibariyle limit takılmaları bitti. Diğer yeni açtığım hesabımda ise halen limit var.

    Bir şekilde çözülecek ama düşünmeden edemiyorum: Acaba Twitter ağır tehdit miydi hükümetler için de bu Elon'a böyle maymunluklar yapması için görev verdiler..

    Olay geçici ve düzelecek diye inanmak istiyorum. Çünkü Twitter ne olursa olsun son 10-15 yıl için manevi olarak değerli bir hazine.

  • imparatorluk10 İ kullanıcısına yanıt
    Evet iyi oldu. Ama tabi alternatifi çıkar mutlaka başka yerden devam eder insanlar. Lütfen twitterin özgürlük falan içerdiği bir yer olarak söylemeyin çok komik bir söylem. Twitter bu ülke için pisliğin boşaltıldığı bir yerdir. Haberlerin %90 ı manipülatif insanları karşı karşıya getirmek üzerine, görüntülenme için yalan haberler ve itiraflarla dolu bir yerdir vsvs. uzar gider iyi yönü var mı derseniz vallahi kalmadı desem daha doğru olur eskiden millet örgütlenmek için tepki için vs. kullanırdı şimdi o bile kötü amaçlara hizmet ediyor. Twitter'i günlük hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ederim emin olun kafanız rahatlayacaktır.

  • Tivitterle hiç işim olmadı elın oğlu isterse tivit başı para alsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manipülatör twitterın içinden geçti. Popülaritesi azalarak biter ve kimse kullanmaz umarım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 cümle çeviri yapacaksınız onu bile doğru çevirememişsiniz. " Günde 300 tane doğrulanmamış hesap oluşturulabilecek" Ne abi :D Doğrusu "Yeni doğrulanmamış hesaplar 300 tweet görüntüleyebilecek" olacak.

  • Twitter'daki ilk gününde genel merkeze elinde klozetle girmişti. Meğer uygulamanın içine sıçmak içinmiş ya la...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tweet atma sınırlaması anlarım da Tweet görüntüleme sayısını sınırlama nedir ya?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi oldu umarım batar da daha iyi alternatifi çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elon hayranları bakalım bu saçmalığı nasıl savunacak?

  • API pahalı olunca web scraping işin içine giriyor. Adam günde 100 000 tweet tarıyor.

    Elon da yok öyle dedi :)

    Benzer durum Reddit'te de var. Bakalım o ne olacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Sosyal medyaya özgü bir şey değil esasında. Sosyal medya ve dijital ürünlerde başlangıçta reklam veya kişiye özel satış bazlı reklamlarla ücretsiz hizmet sunabilmek çok daha kolay, fizibil olduğu için bu şekilde işliyor.


    Her marka, firma bir ürün veya hizmet satarken başlangıçta en düşük fiyatlarla çok sayıda insana kendini kabullendirmeye, düzenli olarak ürün veya hizmet satabilmeye çalışmak ister. Xiaomi bile başlangıçta düşük kâr marjı ile en fazla donanımı - hizmeti fiziksel ürünleri ile sağlamaya çalışırken elde ettiği marka başarısı ile daha pahalıya daha düşük donanım ve kısıtlı hizmetler satmaya çalışan, yani kâr oranını arttırmaya çalışan bir firma oldu doğal olarak.


    Bu dönüşümler üzücü ama normal arkadaşlar. Artık anonim verilerin alışveriş, reklama yönlendirme ile bu kadar büyük dijital işletmelerin devam edebilmesi çok zor gibi gözüküyor. Biz tüketiciler açısından tüm platformların aylık abonelik - ücret istemesi ise ayrı bir mali yük ve trajedi. Hangi birine para yetiştireceksin...





  • benim anlamadığım elon gelmeden önce 10 yıl bunlar nasıl ayakta durdu. elon gelince mi zarar etmeye başladı. şimdi milelt bana ne sana ne diyor ama belki yarın bir mülteci karınıza kızınıza elleyip serbest kalacak ama twittere yüklediğin an 5 milyon görüntüleme 2 saatte sınır dışı ediliyordu. twitter bizim gibi muz devletleri için bulunmaz nimet. paralı olması başta akp nin en çok işine yarar. halk oradan organize oluyordu. twitter olmasa eyt bile çıkmazdı

  • Mantıkla bağdaşmayan bir karar olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.