Şimdi Ara

Twitter'ın çöküşüne BTK'dan açıklama geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter'ın çöküşüne BTK'dan açıklama geldi



    Twitter'da gün içerisinde farklı aralıklarla  çöküntüler yaşandı. Twitter'ın ilk kapanışı 16:50'de meydana geldi, 16:58 sıralarında tekrar  açılan twitter, 17:00 - 17:35 arası tekrar ulaşılamaz hale geldi. Üstelik bu durum web sitesi, Android ve iOS uygulamalarını da etkiledi. Twitter kapalı olduğu sıralarda web sayfasını ziyaret etmek isteyen kullanıcılar karşılarında “Teknik bir hata var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz” yazısıyla karşılaştı.



    Ayrıca Bkz.Binlerce Android uygulamasının çocukları takip ettiği ortaya çıktı 



    Durum bu olunca ülkemiz kullanıcıları da Twitter'ın BTK tarafından kapatıldığını sanması üzerine, BTK iletişim merkezlerini kilitledi. Twitter'ın normale dönmesinin hemen sonrası Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, Twitter adresinde 17:40'da bir açıklama paylaştı. "USOM Twitter'ın global sunucularındaki teknik aksaklığın giderildiğini ve hizmetin ülkemizde de normale döndüğünü raporladı." BTK'nın duruma bu kadar hızlı reaksiyon göstermesi kullanıcılar tarafından taktirle karşılandı.




     



    Twitter tarafından konu hakkında bir açıklama gelmezken, sorunun neyden kaynaklandığı şuan için bilinmiyor Ancak tüm platformlarının aynı anda çökmesi, sunucularıyla alakalı bir durum olduğu düşünülmekte.









  • O kadar çok erişime yasakladılar ki, Twitter'ın merkezine atom bombası duşse artık Türk insanı BTK'nın yasakladığını düşünür.

  • BTK temsili:

    Twitter'ın çöküşüne BTK'dan açıklama geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NimbleSoul -- 18 Nisan 2018; 0:1:19 >
  • Normal ülkelerde zaten yasaklama olmaz ama olsa bile yasaklama olduğunda açıklama yapılır bizim ülkemizde yasaklama olmadığında açıklama yapılıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.