Şimdi Ara

Twitter, Instagram Takipçisi Kazanmak İçin Buraya!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar, bugün sizlere tanıtacağımız blog üzerinden yazımızın da başlığından anlayabileceğiniz üzere, Twitter ve Instagram üzerinden nasıl takapçi alabileceğinizi gösteren bilgiler sunulacaktır.

    İnternet'in sosyal medya ile birlikte son yıllarda aşırı büyümesi ve kitleleri etkilemesi sonucunda çok radikal olaylar haberlerde yer almıştı. Bu konulara uzun uzun değinmeyeceğim ancak sosyal medyanın bir haberi anlık olarak herkese iletebilmesi, geleneksel medyanın da sonunu getirmeye başladı. Bu yeni medya düzeninde istediğiniz bir haberi, doğru kanalları kullanarak anında ulaştırmak mümkün.

    Twitter üzerinde anlık olarak güncellenen TT listesi ile birlikte gündemi takip edebilirsiniz. Eğer twitter takipçi sayınız çoksa, sizler de aktif takipçilerinizin desteği, retweetleri sayesinde gündem oluşturabilirsiniz. Üstelik oluşturduğunuz gündem ile istediğiniz bir websitesine trafik de sağlayabilirsiniz.

    Gelelim Instagram'a. Instagram, diğer sosyal medya mecralarına göre daha kapalı bir konumdadır. Sadece mobil üzerinden anlık fotoğraflar dahilinde paylaşımlar yapabiliyor ve masaüstü serviste sadece fotoğraf görüntülemesi yapabiliyorsunuz.

    Sizler de https://takipcibankasinet.wordpress.com adresini takip edebilir. sorularınızı bizimle paylaşabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.