Şimdi Ara

Twitter kapatıldı mı? Twitter’da çökme ve erişim sorunu yaşanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Twitter kapatıldı mı? Twitter’da çökme ve erişim sorunu yaşanıyor
    Popüler sosyal medya hizmeti Twitter’a Türkiye’den erişim sorunu yaşanıyor. Yapılan incelemelerimiz sonucunda saat 15:30’dan itibaren kullanıcılar Twitter’a erişim sorunu yaşıyor ve siteye giriş yapamıyor. İnsanlar Twitter çöktü mü? diye aratıyor. İşte son bilgiler:



    Twitter çöktü mü?



    Twitter kapatıldı mı? Twitter’da çökme ve erişim sorunu yaşanıyor
    Çarşamba günü saat 15:30’dan sonra Twitter erişim sorunu baş gösterdi. Downdetector üzerinden kontrol ettiğimizde sosyal medyaya erişim sorunlarının çok ciddi artış gösterdiği görülüyor. Yaptığımız araştırma sonucunda Twitter’a yurt dışından erişilebildiğini ve sorunun sadece Türkiye’de yaşandığını görüyoruz. Kullanıcılar VPN ile Twitter’a giriş yapabildiklerini bildiriyor. Ancak bu sorunun bölgesel bir sorun mu olduğu yoksa BTK tarafında Twitter’a erişim yasağının getirilip getirilmediği bilinmiyor.



    Ayrıca Bkz.Twitter'a giriş yapamıyorum sorunu çözümü



    Twitter kapatıldı mı? Twitter’da çökme ve erişim sorunu yaşanıyor
    Bunlarla birlikte bazı kullanıcılar herhangi bir VPN kullanmadan Twitter’a erişimini sürdürdüklerini de bildiriyor. Twitter’a erişim sorununun bu zamanda yaşanması ise endişe verici olarak nitelendiriliyor. Zira Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem sonrasında enkaz altında kalan vatandaşlar konumlarını Twitter üzerinden paylaşıyordu. Ek olarak burada bir organizasyon faaliyeti de yürütülüyordu. NetBlocks verileri ise ISS'lerin bant genişliğini daralttığını gösteriyor.









  • Bilader kusura bakmada ben ortada bi devlet göremedim , kk şov yapıyor demişsin ama sen gelmişsin burda şov yapma derdine düşmüşsün. millet canının derdiyle uğraşırken gülen vali mi devlet ? millet canının derdine düşmüşken çıkıp salak saçma açıklama yapan yetkililer mi devlet ? kusura bakma da bunlar kendine devlet diyemez bilader duracan orda. 3 gündür millet enkaz altında kaç bin tane insan can çekişiyor. birileri çıkmış bu günler geçince defteri açacaz diyo. adamın asabını bozmayın .

    Siyaset yapmayın deniyor ya. Siyasi kaygılar uğruna TSK ve maden işçilerinden uzun süre yardım istenmedi.

    Eskiden hızır gibi yetişen AFAD ve KIZILAY gibi devlet kurumlarını içi boşaltıldığı için ve yıllardır liyakatsız biçimde yönetildiği için refleks gösteremediler.

    13 Milyon vatandaş kaderiyle baş başa bırakıldı. Şuan konuşulmuyor ancak yıkılmış bina sayısına bakarak, 100 binin üstünde ölüm olma olasılığı çok yüksek.

    Tüm bunların üstüne yapılan ilk icraat twitter'ı kapatmak. Söz bitti.

    Birader 20 yıldır devlet yönetiliyor ve deprem vergisi alınıyor.

    Senin aklın başında ise yapacağın ilk şey deprem bölgelerinde minimum nüfus ve yerleşim sağlarsın.

    Burada depreme maksimum dayanıklı binalar yaparsın, kaçak göçek işlere müsaade etmezsin. Eskimiş binaları bir an önce yeniletirsin.

    Şehir planlamasını buna göre yaparsın. Mesela geniş yollar, birbirine uzak binalar diktirir bol bol toplanma alanı kurarsın

    Bu bölgelerin etrafına kıyamet depoları kurarsın ki içinde her türlü afete hazır şekilde yiyecek, çadır, kıyafet, iş makineleri, mobil baz istasyonları vs depolarsın.

    Afet anında hemen helikopterle, tırlarla asker eşliğinde yardım gönderirsin.

    13 tane cumhurbaşkanına özel uçağın varken yangın söndürme uçağın yok. Ülke cayır cayır yandı müdahale edilemedi şimdi kalkmış deprem çok büyük KK provakasyon yapıyor bla bla

    Bi bitin kardeşim bir bitin artık.

  • Vpn yaparak ancak girebildim. Böyle bir zamanda, insanların eli ayağı olmuşken eğer bir kısıtlama geldiyse yazıklar olsun gerçekten...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanirim erisime kapatmislar neden kokuluyorsa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Korkunun ecele faydası yok. Ne halt yediğinizi herkes gördü. Seçimden sonra her şey burnunuzdan fitil fitil getirilecek.

  • Bir çok hakarete müstehak sözde siyasetçi seçim rantı yapmaya başladı.



    Yalan içerikler çıkmaya başladı. Adamlar çalışıyor üç beş velet çıkıp şov yaptı. Hem iyi hem kötü oldu.



    Ayrıca ben yayın yasağı önce gelir diye bekledim. Bin, beş bin ölü yok, yüz binlerce belki milyon ölü var. 10 bin de sayı duracak artık yalan söylerler diyordum ancak felaket daha felaket belli. Bilmem hangi ülke toprağı kadar alan yıkılmış malum kişi asmış suratını tamamen tiyatro olduğu belli bir yayında meymenetsiz suratıyla her şey kontrol altında diyor. Şaka gibi. İnsanlar şu saniye enkaz altında can çekişiyor. Şaka gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 8 Şubat 2023; 17:8:1 >
  • Millet gerçekleri görmesin daha çok masal dinlesin diye sosyal medyaya erişim getiriliyor muz cumhuriyetinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 8 Şubat 2023; 17:12:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitter erişiminde sıkıntı yaşamıyorum, vpn, dns arada bir şey bulunmamakta, TURKNet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorumculuklar -- 8 Şubat 2023; 17:22:55 >
  • Kötülük resmen bu. Seçimi en ağır yenilgiyle kaybetmeniz dileğiyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 8 Şubat 2023; 17:22:13 >
  • Milyarlar akıtıp, iş bilmezlerle doldurduğunuz kurumlar twitterdaki bir kaç adam kadar işe yarayıp organize olamadı be... Yazık bu ülkeye

  • secimlerde bir bakmisiz deprem bolgelerinden %50 almislar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyaset yapmayın deniyor ya. Siyasi kaygılar uğruna TSK ve maden işçilerinden uzun süre yardım istenmedi.

    Eskiden hızır gibi yetişen AFAD ve KIZILAY gibi devlet kurumlarını içi boşaltıldığı için ve yıllardır liyakatsız biçimde yönetildiği için refleks gösteremediler.

    13 Milyon vatandaş kaderiyle baş başa bırakıldı. Şuan konuşulmuyor ancak yıkılmış bina sayısına bakarak, 100 binin üstünde ölüm olma olasılığı çok yüksek.

    Tüm bunların üstüne yapılan ilk icraat twitter'ı kapatmak. Söz bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingUnderpants -- 8 Şubat 2023; 17:50:31 >
  • Böyle felaket durumlarında iyilerde kötülerde çok daha belirgin ortaya çıkıyor. Ne pislik insanlar olduğunu gördük, deprem altındakileri arayıp kurtarmaya geliyoruz diye dalga geçen pislik gençler, babam öldü araba anahtarı bende oh diyen beyin özürlüleri, hükümete yaranmaya çalışacağım diye saçmalayan varlıklar, diğer yandan yardım için kendini paralayanlar.

    Misal Kadıköy'ün çoğu zengindir, deisttir ya da ateisttir. Tüm marketleri satın aldı herkes. Stoklarda, raflarda gram şey kalmadı. Depoları yığdılar yardım için. Yani iyilik kötülük herhangi bir dinin tekelinde değil. İnsanın kendisinde.

    Twitter'ı kapatmaya gerek yok. Böyle pislik dalga geçen manyakları bulup yakalayın tıkın içeri.

    Ha onun dışında yardıma muhtaçlar sesini duyuramasın, yetersiz kaldığımız belli olmasın diye kapatalım deniyorsa fena.

    Misal Chp li Bodrum belediyesinin yardım tırlarının geçişine Akp'li Muğla Valiliğinin engel olduğu söyleniyor. Chp'den yardım gittiği belli olmasın diye tırın üstündeki Bodrum Belediyesi yazısının kaldırılıp, Muğla Valiliği yazısı asılarak yoluna izin verdiği söyleniyor. Şayet bunlar doğru ise durum, acımasızlık falan çok vahim. Asıl böyle bir felakete siyaset karıştırmak budur.

    Yoksa bu binaların yapı denetimine kim onay verdi diye sormanın, ya da olay yerinde 3 gündür kimse gelmedi buraya diyen adamın sesini duyurmanın siyaset ile ilgisi yok.





  • Millet canıyla uğraşıyor bunlar siyaset derdinde iyice tiksindi millet bu siyasetten. Baş provokatör kemal gelin tutuklayın diyor neyin kafasını yaşıyorsun millet canıyla uğraşıyor bu kadar büyük feleket olmuş bunlar oy peşindeler. Kentsel dönüşüm yapılmaya çalışıyorken yandaşlara rant için gariban insanların evleri yıkılıyor diyip engel olmaya çalış sonra çık boş yap. Bir felaket yaşansın, şehit haberleri gelsinde çıkaramıza kullanalım diyen iğrenç bir guruh türüdü. 10 ilde binlerce bina yıkılmış tarihedeki en büyük felaketlerinden biri yaşanmış devlet millet el ele bir şeyler yapmaya çalışyor faydan yok sus bari adam sansınlar. Eğer bir ihmal varsa sorumlular tabiki cezalandırılsın ama şu zamanda provokatörlük yapanları bu millet unutmaz.
    Devletini küçümsemek için şovunu yapıp giden fenomenleri ululaştıran mı dersin, Allahuekber diyor diye depremzedeleri küçümseyenmi dersin daha nerler neler.





  • taner.usa T kullanıcısına yanıt

    Bilader kusura bakmada ben ortada bi devlet göremedim , kk şov yapıyor demişsin ama sen gelmişsin burda şov yapma derdine düşmüşsün. millet canının derdiyle uğraşırken gülen vali mi devlet ? millet canının derdine düşmüşken çıkıp salak saçma açıklama yapan yetkililer mi devlet ? kusura bakma da bunlar kendine devlet diyemez bilader duracan orda. 3 gündür millet enkaz altında kaç bin tane insan can çekişiyor. birileri çıkmış bu günler geçince defteri açacaz diyo. adamın asabını bozmayın .

  • Enteresan valla 3 gündür hiç bir şeyi tam yapamadılar üstüne işleyen şeyleri de bunlar bozuyor engelliyor. Twitter kapatıldı mı? Twitter’da çökme ve erişim sorunu yaşanıyor 

  • Yok teşekkür ederiz Star Link istemiyoruz.. gerek yok.. zaten kapatacağız..

  • enkaz altinda kalip sosyal medya yardimi ile kurtarilanlar oldu, herhalde onlarin onunu kesmek icin kapatmislardir.

    ne demisti erdogan; bunlari yaziyoruz deftere...

  • Twitter'a tamda depremzedelere yardım edildiği bir zamanda bant daraltma uygulanıyor. Twitter'ın kendisinde bir sorun olsaydı kullanılan VPN bağlantıları da işe yaramazdı.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.