Şimdi Ara

Twitter logosu eskiye döndü, Dogecoin çakıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Twitter logosu eskiye döndü, Dogecoin çakıldı
    Önemli sosyal medya platformlarının nasıl bir manipülasyon aracına dönüştürüldüğünü son dönemde sıklıkla görüyoruz. Bir dönem Dogecoin manipülasyonu yaparak piyasayı alt üst eden Elon Musk yine sahneye çıktı.



    Elon Musk yine sahnede



    Geçtiğimiz günlerde Twitter anasayfasının kuş logosu sürpriz bir şekilde Dogecoin logosuna dönüşmüştü. Bu gelişme ile Dogecoin fiyatında yüzde 30-40 civarında bir yükseliş yaşanmış ve Doge topluluğu yeniden heyecanlanmıştı.



    Ayrıca Bkz.Twitter ana sayfa simgesi Dogecoin oldu



    Elon Musk’ın farklı etkinliklerle fiyatı coşturacağını düşünen topluluk hayal kırıklığına uğradı. Bugün Twitter logosu yeniden kuş olarak değiştirildi. Dogecoin fiyatı da tepe noktadan yüzde 30 düşerek yeniden 8 cent seviyelerine geriledi. Yani olan yükselişe kanarak yüksek fiyattan giriş yapan yatırımcıya oldu.



    Özellikle kripto para borsalarına ve DeFi platformlarına ağır bir baskı uygulayan SEC’in bu duruma nasıl bir tepki vereceği merak konusu. Gücü nedeniyle Elon Musk bir baskı görmezse manipülasyonları giderek artacaktır.









  • Elon yine enayi silkeleyerek Twitter in parasını çıkardı böylece bedavaya satın almış oldu :) geçmişin elon gibilere öğrettiği en temel şey silkelemeyi biliyosan enayinin bitmeyeceğidir

  • hayvan coinlerini alanlar hak ediyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hacker İmam kullanıcısına yanıt
    kaldıraççılar çok giriyor bu tokenlere

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    adam hem longdan hem shorttan vurmuştur iyi para.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devam eden SEC davası için gövde gösterisi yaptı. Çok net bir mesajdır. İstediğimi yaparım at koştururum mesajıdır, evrenseldir.

    Yalnız içimde bir his var. İstediği kadar önlem alsın, Amerika'nın psikopatı meşhurdur, bir gün kripto buhranından ruh hastasının biri Elon'a fena delik açacak gibi geliyor.

  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    Başka yerle karıştırmayın. Orası Amerika. Silkelediği enayilerin de bir kısmı amerikalı olduğu için Elonu da silkelerler. Duracağı yeri bilmiyor. Aynı şeyi sürekli yapıyor. Bunun bir bedeli olur. Manuplasyon yapanın canına okurlar.

  • Bu herif herkesi yemliyor, millette bunun arkasına takılıyor sonra güm...

  • bu adam zamanında dogeyi manupule ettiğinde bir sürü insanı magdur etti, önce krıpto iyi sonra kotu dedi hep yapıyor bunu kavşak elon musk , ama sorun elonda değil bi insan aynı cukura ıkı defa düşmez ya

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar dokunmamaları aslında Amerika'nın da para ve güç karşısında ne kadar corrupted olduğunu gösteriyor. Hani bunu yapan sıradan bir zengin vs olsa çoktan gitmişti. Ama adamın Nasa ile bağlantıları, Tesla'sı, Twitter'ı, Trump ile olan ilişkileri vs derken, göstere göstere kaç kere manipülasyon yapmasına rağmen dokunulmamasını sağlıyor.

  • doggy coin

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Şuna kadar canına okumakdıklarına göre demekki siz başka bir Amerikadan bahsediyorsunuz. Amerikayı gözünüzde yüceltmeyin
    o ülkede hala kimi yerlerde Teksas konunları uygulanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 7 Nisan 2023; 21:44:26 >
  • Amerikayı hala içimizde öyle bir yüceltenler varki akıl sır erdirmekte zorlanıyorum yılda kırkbin insanın cinayete kurban gitti bir ülkede nasıl bir adalet kanun uygulanıyorki insan öldürmek caydırıcı olamıyor.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    neyin bedeli knk? enayiler burada da var hala daha anası babası gibi savunuyorlar bu herifi :D az bile yapıyor aslında bakma sen

  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    Twitterın 44 milyarını çıkarması öyle kolay mı sandın max kazancı 500 milyon dolar falandır bu manipülasyondan.

    Sayesinde bizde ekmek yiyoruz oda ayrı

    Twitter logosu eskiye döndü, Dogecoin çakıldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 7 Nisan 2023; 22:53:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hacker İmam kullanıcısına yanıt

    Bizdeki çiftlik bank olayını düşün o olaydan sonra ona benzer işler yine yapıldı yine parasını kaptıranlar oldu nasıl bilmiyorum ama yine de oluyor işte


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.