Şimdi Ara

Twitter takipçi artırma ve sosyal medya aracı bedava!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://chrome.google.com/webstore/detail/twitter-followme/cfbofcjaokemffbeoafgmnmpdphklago

    Arkadaşlar yukardaki linkten twitter için yazdığım eklentiyi ücretsiz indirebilirsiniz, bütün twitter işlemlerini kullanabileceğiniz gibi takipçinizi artırabilir ve sizi takip etmeyenleri otomatik sizde takip listesinden çıkarabilirsiniz. Onlarca twitter hesabını aynı anda kontrol edebilir aynı anda yönetebilir ve aynı anda takipçisini artırabilirsiniz! Ayrıca Fizy ve prostopleer gibi siteleri de içerisine entegre ettim bu sayede istediğiniz anda tek tıkla ek bir sayfa açmadan direk browser barından istediğiniz müziği bulabilir ve dinleyebilirsiniz.

    Eklentiyi ingilizce yaptım belkim dünyadan donate toplarız :) sizde beğenir ve 1-2$ bile olsa bağış yaparsanız ilerde geliştirmeyi düşündüğüm taraflarını ve facebook taraflarınıda büyük bir zevkle entegre edebilirim.

    Yapılmasını istediğiniz şeyler varsa burdan yorum yazarsanızda sevinirim boşvakitlerimde zevkle entegre edebilirim.

    iyi çalışmalar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relativ -- 16 Şubat 2013; 23:59:07 >







  • eklentide güncelleme yaptım arkadaşlar artık onlarca yeni twitter hesabını aynı anda işleme sokabilirsiniz! herkesin bildiği gibi tohumlama yöntemiyle takipçi artırmada önce takip etmeniz gerekiyor twitter ise bir hesaba günde 1000 takip hakkı tanıdığı için takipçi kazanma hızı günlük bazda biraz düşük oluyor! fakat sisteme yaptığım son güncelleme ile onlarca twitter hesabını aynı anda artırabilir gün sonu veya hesaplar belirli bir sayıya ulaştığında herkese mention atıp yeni hesabım artık bu lütfen takip edin gibi yazarak 1 günde 1000 üzeri takipçiye çıkabilirsiniz!

    iyi çalışmalar
  • deniyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım hoşunuza gitmiştir. bu arada az önce bir bugfix güncellemesi yaptım hala kullanıyorsanız veya kullanan arkadaşları uygulamalarını güncelleyebilir. Yada bekleyin google chrome otomatik güncelleyecektir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.