Şimdi Ara

Twitter, üçüncü taraf uygulamaların fişini çekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter, üçüncü taraf uygulamaların fişini çekti
    Geçtiğimiz haftalarda Twitter geliştirici ekibi tarafından üçüncü taraf uygulamalara erişimin engellendiği bilgisi gelmişti. Twitter yönetiminin nasıl bir karar vereceği merakla beklenirken şok bir sonuç çıktı.



    Twitter uygulamalarına geçit yok



    Güncellenen geliştirici politikasına göre Twitter programlama araçlarına erişen tüm üçüncü taraf uygulamalar engellendi. Yeni politika Twitter ana uygulamasının sunduğu herhangi bir tecrübenin taklit edilmesini yasaklıyor. Bu da haliyle tüm Twitter uygulamalarının sonunun gelmesi demek.



    Ayrıca Bkz.Twitter şirketler için yeni bir onay programı başlatıyor



    Tweetbot gibi uygulamalar daha zengin kullanım deneyimi sunduğu için sıkça tercih ediliyordu. Elon Musk anlaşıldığı kadarıyla kullanıcıların orijinal uygulamada vakit geçirmesini istiyor. İlerleyen dönemlerde bu kurallarda bir esneme olur mu bilinmiyor.




    Kaynak:https://wccftech.com/twitter-finally-shuts-down-all-third-party-clients/







  • Bence Musk, üçüncü taraf uygulamaların sunduklarını Twitter Blue/Red/Green gibi isimlerde Twitter uygulaması altında sunacak. Fakat bizim gibi ülkelere ayrı fiyat politikası yapmazlarsa, o zaman sadece ABD/Avrupa gibi gelişmiş ülkelerde aktif kullanılır. Kimsenin Twitter Blue gibi hizmete 250? vermek isteyeceğini zannetmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.