Şimdi Ara

Twitter (X) rakibi Bluesky önemli güncellemeler aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter (X) rakibi Bluesky önemli güncellemeler aldı
    Twitter yani yeni adıyla X platformuna doğrudan bir rakip olarak faaliyete başlayan merkeziyetsiz sosyal medya uygulaması Bluesky, 2 milyon kullanıcı barajını aşmasının ardından önemli güncellemeler aldı.



    Bluesky logosu değişiyor



    Sosyal ağın aldığı en önemli güncelleme logo oldu. Stok bulut görselinin yerine platform, mavi bir kelebek logosuna geçiş yaptı. Firma kozadan çıkan kelebek gibi daha geniş kitlelere açılmaya başlayacaklarını belirtti.



    Ayrıca Bkz.Twitter (X) rakibi Bluesky, 2 milyon kullanıcıya ulaştı



    Diğer yenilik ise web arayüzünde yapılan güncellemeler. Bu sayede paylaşılan gönderileri herkes görebilecek ve bir hesaba gerek kalmayacak. Halen davetiye usulü çalıştığı için ağı tecrübe etmek isteyenler için büyük bir imkân sunmuş oluyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/bluesky-changed-its-logo-and-now-lets-everyone-view-posts-even-without-an-account-172649141.html







  • Buraya girdim çok saçma geldi en başta acayip uzun ve gereksiz bir kullanıcı adı veriyor benim yazdığımin arkasına bir sürü şey ekliyor. Ayrıca sosyal medya platformunda davetiye ile üye almak nedir Allah aşkına. Threads de böyle bir gazla geldi ne olduğunu gördük. Twitter yine en popüleri olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 24 Aralık 2023; 12:27:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.