Şimdi Ara

TX1 DEN TX5 E GECMEK MANTIKLI MI ACİL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR SUAN TX1 KULLANIYorum sadece su altında resim cekme özelligi icin tx5 e gecmek istiyorum.bu makinayı su altında kullanan varmı?birde ebayda 15 dolara su altında kullanmak icin posetler satılıyor vidyoları falanda var onu alstam aynı işi gorur mu?

    son olarak tx7 ve tx9 a da gecebilirim bu makinalar icin degistirmeye deger mi sadece tx9un 3d cekiminide merak ediyorum deniyeniniz oldu mu?
    tesekkurler



  • Tx 7ve diğer yazdıklarınızın elinizdeki makinadan tek farkı Full hd video ve stereo ses biraz daha yüksek mp de var o kadar.Ancak elinizdeki makina daha düşük mp ve dolayısıyla düşük piksel yoğunluğu nedeniyle dahai iyi foto çeker.
    O söylediğiniz poşet tarzı kılıflar iş görür ama makinanın kendisinin su geçirmez olması daha garantilidir ne olur ne olmaz.Sony deki 3 boyutlu çekimde biraz sanal bir 3 boyut yani iki farklı mercekle yapılan bir çekim değilde tek mercekle makinanın yaptığı bir dizi çekimin makina bünyesinde işlenmesiyle biraz sanal yoldan oluşturuluyor.

    Ayrıca bu 3 boyutlu görüntüleri sadece Sony marka uyumlu Tv lerde seyredebiliyorsunuz.Eliniz de böyle bir tv varmı bilmem.Pc de falan seyrederim diye düşünüyorsanız yanılırsınız dediğim gibi sadece uyumlu Bravia tv ler için.
    Zaten böyle olmasa bile 3 byut dünyası oldukça masraflı ve uygun ekipman isteyen bir dünya.




  • hocam gec gordum yazdıgınızı kusura bakmayın ilginiz icin tesekkurler t 99 cıkmıs suan biraz onunla ilgileniyorum.ama t500 hala aklımda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.