Şimdi Ara

TYT - YKS SORU CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Romalılar,

    7 ay önce forum üzerinden 200'den fazla kişi ile yaptığımız tercih rehberlik süreci sonrasında, sınav sistemi ile ilgili projelendirme sürecine girdik.

    Altyapısını, detaylarını ve yol planını hazırlık sürecinden sonra başladığımız YKS Rehberlik hizmetimize son hız devam ediyoruz.

    Açtığımız internet sitesi üzerinde bugün itibari ile hem öğrenci arkadaşlara yardımcı olmak, hem de sonradan aynı sorunları yaşayabilecek olan öğrenci arkadaşlar için soru - cevap kısmını aktif ettik sitemizde.

    Kısa sürede net ve anlaşılır cevaplar almak isteyen öğrencilerle beraber yapacağımız soru - cevap olayında sıkça sorulan sorular rehberi tarzında bir şey hazırlama düşüncemizde var.

    Eğer sizde üniversite sınav sürecine hazırlık dönemi, üniversite sınavı, üniversite hayatı, üniversite tercih rehberliği, meslekler hakkında bilgi, üniversiteler hakkında bilgi edinmek istiyorsanız sizi soru - cevap sayfamıza davet ediyorum. Sorular en geç 24 saat içinde cevaplanacaktır. Ayrıca sorulan sorular ve cevapları sitemizde yayınlandıktan sonra konu içerisinde de yayınlanacaktır.

    Üniversite Tercih Rehberliği Konumuz

    SORU - CEVAP SAYFAMIZ







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.