Şimdi Ara

U400-17Y 'Bilgisayarı Yeniden Başlat' uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sipariş verdiğim Toshiba U400-17Y bugün bana ulaştı. Notbook her açılışta "Bilgisayarı Yeniden Başlat" uyarısı veriyor. alt+f4 ile geçilebilen bu uyarıyı nasıl temelli yok edebilirim.
     U400-17Y 'Bilgisayarı Yeniden Başlat' uyarısı



  • bu uyarı sadece vistanın kurulumundan sonra 1 kez çıkması lazım..devamlı çıkıyor ise aygıt yöneticisinde tüm donanım aygıtlarının faal olup olmadığını kontrol et.Yanında sarı ikaz işaretli bir donanım aygıtı gözüküyor mu? Restart yap.yine bu uyarı alınıyorsa açılışta F8 e basarak sistemi recovery yapın.kesin düzelecektir.Bu arada vista kurulumu bitipte masüstü gelip yeniden restart istediği anda kesinlikle bilgisayarın usb portlarına bir aygıt bağlı olmasın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mybo37

    bu uyarı sadece vistanın kurulumundan sonra 1 kez çıkması lazım..devamlı çıkıyor ise aygıt yöneticisinde tüm donanım aygıtlarının faal olup olmadığını kontrol et.Yanında sarı ikaz işaretli bir donanım aygıtı gözüküyor mu? Restart yap.yine bu uyarı alınıyorsa açılışta F8 e basarak sistemi recovery yapın.kesin düzelecektir.Bu arada vista kurulumu bitipte masüstü gelip yeniden restart istediği anda kesinlikle bilgisayarın usb portlarına bir aygıt bağlı olmasın..

    Aygıt yöneticisinde sarı uyarı yok hepsi faal. F8 ile recover yapamadım. Recover nasıl yapabilirim?
  • toshiba ekranıdan sonra f8 e sürekli basın çıkan menüden bilgisayarı onarını seçin açılacak ekranda en alttaki ecovery seçeneğini seçin gerisini zaten yaparsınız. yedeklerinizi almayı unutmayınız cihaz ilk aldığınız güne dönecektir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: [TaRıK]

    toshiba ekranıdan sonra f8 e sürekli basın çıkan menüden bilgisayarı onarını seçin açılacak ekranda en alttaki ecovery seçeneğini seçin gerisini zaten yaparsınız. yedeklerinizi almayı unutmayınız cihaz ilk aldığınız güne dönecektir.

    Teşekkürler. ilk aldığım güne yani bugüne döndü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.