Şimdi Ara

Uber yasağı ve korsan iddiaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uber bir yasaklandı bir geri geldi nedir son durumu? Uygulamada bu konumda kullanılmıyor diyor.

    Uber’e korsan deyip korsan gibi mafya gibi lastik patlatanlar sayesinde millet duraklarda taksi bulamadığından hastaneye uçağa okula sınava otobüse yetişemiyor acil bir yere gitmesi gerekenler ortada kalıyor çünkü taksi duraklarında taksi yok veya gidilecek yer beğenilmiyor.

    Ubere’e neden korsan deniyor? Bir dolmuş minibüs bir taksinin yerini alınca korsan mı oluyor? Vatandaşın tercihidir ister taksiyle ister dolmuş ister otobüs isterse de uber ile gider. Uber taksi yerini almaz çünkü taksi değil toplu taşıma aracıdır. Peki yasal bir iş yapan aracın lastiğini kesmek mafya korsan işi değil de nedir? Sırf kazançları azalmasın diye milleti mağdur eden bu bazı taksicilerin kendisidir mafyası da korsanı da.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Takma bu kadar kafaya korsan taksi kullan.Uber gelirse ilerde ona geçersin.Taksici esnafına para kazandırmada...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkımızın uber'e sahip çıkması gerekiyordu. Ama yeni olduğu için toplumun yarısından fazlası uber nedir bilmiyordu.


    Ülke imajı için de uberin yaygınlaşması lazım. Yabancı turistler geldiğinde halen 2005 2006 model araçlarla hizmet alırsa tabiiki güler. Çünkü o arabaları nerdeyse 400 500 birime lise öğrencisi alıyor.

  • Uber geri dönmedi, uber app'i ile bildiğin sarı taksi çağrılıyor artık.

  • tmrtmr T kullanıcısına yanıt
    Biz çok zekiyizdir dünyada eşimiz olmaz hiç bir konuda.
    Bütün dünyada kullanılan uber, bir ülkemizde korsan oluyor taksi esnafımız bütün dünyadan daha zekiymiş te haberimiz yokmuş.

    Turkish Airlines çalışanları AirFrance hava yollarını korsan ilan edip uçaklarının tekerlerini patlatıyormuş. Vay korsan AirFrance thy ile gidecekken millet başka hava yolu ile niye gitsin di mi

    Derimod muya greyder çalışanları da caterpilar marka ayakkabı giyenleri yolda çevirip ayakkabılarını kesiyolarmış vay korsan caterpilarcılar

    Arçelik çalışanları da bosh marka alan müşterilerin arabalarının tekerlerini kesiyolarmış

    İşin doğrusu taksi esnafının karını azalttığı için korsan bahanesiyle esas kendileri mafya bozuntusu korsanlar gibi uberin tekerleklerini patlattılar, siyasiler de taksicilerin diline düşmeme uğruna uberi kaldırdı. Millet şimdi sırf taksi esnafı daha çok kazansın diye işine gücüne okuluna hastaneye uçağa trene otobüse geç kalıyor.

    Dolmuş minibüs bir kaç sene önce yeni başladaydı taksi mafyasının (esnafı demiyorum milletin tekerini bıçaklayana mafye denir) gazabına dolmuşçular da uğrardı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • tmrtmr T kullanıcısına yanıt
    Sinirlenmemek elde değil. Varsa bir yasa dışılık polis bakar nerde yaşıyoruz sen kimsin de elinde bıçakla tekerlek kesmek nedir şehir magandaları taksi mafyası olmuş magandalık yapıyor milleti mağdur etmek uğruna sırf müşterisi kaçmasın diye. Ve bu kanıksanıyor normal karşılanıyor. Siyasiler de taksicileri memnun edecem diye milleti mağdur ediyor biliyorlar çünkü taksi şöförlerinin nasıl çok konuşup etkili olduklarını.

    İsmi ister uber olsun ister puber olsun Türkler yeni yapsın o da olur ama yapılmıyor çünkü nedeni yabancı marka olması değil yerli de olsa istenmiyor çünkü esas ve tek neden müşteri kaçırıyor olmaları. Müşteri kaçmasın diye milelt mağdur oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmrtmr -- 1 Kasım 2022; 0:38:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.