Şimdi Ara

Ubuntu 8.04, yaklaşık 15GB paket arşivi isteyen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler beyler.

    Yaklaşık 4 yıllık linux ve 2 yıllık ubuntu (aslında kubuntu :) ) kullanıcısı olarak ubuntunun her yeni sürümünü yakından takip ediyorum( daha doğrusu kulanıyorum). Evinde internet bağlantısı olmayan biri olarak ubuntu gibi tek cd'lik bir dağıtımı kullanmadın zorluğunu yaşayarak teccrübe ettim diyebilirim:)

    İlk dağıtımım olan debian'ın testing sürümünün tüm deposunun haftalık cd imajları olduğu için üniversitede genişbantın nimetlerinden faydalanıyordum. Ancak ubuntuda ne yazık ki böyle birşey yok. Eh, paket bagımlılıklarını da dikkate alınca ihtiyaç olan extra programları internet kafeden falan indirmek imkansız değilse de imkansıza yakındı. Eh parlak fikirler ihtiyaçtan doğarmış. Bende ubuntu depolarındaki "Packages.gz" dosyalarını alıp bunlardan reget, flashget vb gibi programlar için istenilen boyutta (örn. 100mb'lik listeler) download listeleri oluşturan çok basit bir scrpt yazdım. 7.10 'un tüm depolarını, 8.04'ün ise gereksiz gördüğüm paketler hariç 15gb kadarını bu şekilde internet kafeden indirdim.

    Her neyse sadede gelelim. Benim gibi internet bağlantı veya kota sorunu olanlara yardım etmek isterim.
    İsteyen olursa bu 4 dvd lik arşivi 7ytl bir fiyata gönderebilirim. Her iki tarafın güvenliği için isteyen olursa gittigidiyordan ilan açabilirim.

    Arşiv 64 bitlik. gnome ve kde 3.5.9 içeriyor. İhtiyaç duyacağınız duymayacağınız herşey mevcut. İlgilenenler lütfen mail atsın.

    rahjman@gmail.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.