Şimdi Ara

Uçak bileti açığa aldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
15.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Thyden 600 liraya gidiş dönüş yurt dışına bilet aldım (2/18 eylül) bi işim çıktı biletleri açığa aldırmam gerek bana kaça patlar bilen varmı. müşteri hizmetlerinden bişey anlamadım



  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahingk

    Thyden 600 liraya gidiş dönüş yurt dışına bilet aldım (2/18 eylül) bi işim çıktı biletleri açığa aldırmam gerek bana kaça patlar bilen varmı. müşteri hizmetlerinden bişey anlamadım

    uçak bileti sınıfına göre değişir bu dediğin hocam.. müşteri hizmetlerinden birşey anlamadım demişsin ama sorarsan ne kadarını iade edeceksiniz zaten söylerler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilet ücret kuralında belirtilen iptal/iade cezası tahsil edilir. “İade edilemez” kuralı olan biletler iadeye alınmaz. Dış Hat uçuşlarında ki iptal/idae için THY Şubesine uğramanız gerekmektedir.
    @sahingk
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Uçak biletinizi açığa alırsanız herhangi bir ödeme almaz o bileti kenarda bekletirsiniz, sonraki zamanlarda uçak bileti ihtiyacınız olduğunda aynı parkurda uçuş gerçekleştirecekseniz ararsınız biletinizi açıkta bekleten havayolunun call center numrasını ve gene aynı parkurda aynı sınıftan uçacaksanız hiçbir fark ödemeden uçabilirsiniz. yüksek sınıfıtan yer var ise şayet; uçak bileti sınıf farkı ücretini öder uçuşunuzu gerçekleştirebilrisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.