Şimdi Ara

Uçak mühendisliğini bırakmak... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Ne yazık ki eczacılığın hali ortada katılıyorum. Veterinerlik ise hala ısınma aşamasındayım 😅 peki yazılım dışındaki bilgisayar mühendisliği alanlarında iş imkanları ne halde? Özellikle veri bilimi alanı ilgimi çekmeye başladı ama epey dişli bir alan diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harun~~ -- 9 Şubat 2022; 23:15:44 >
  • veri bilimci olarak türkiye de e ticaretten başka nerelerde iş bulabilirsin bilmiyorum global düşünürsek iş çok.Bilgisayar mühendisliğinde zaten yazılım mühendisliğine yöneliyorsun o işin donanım kısmında pek iş yok gibi türkiye de malasef.Ama hem donanımı hem yazılımı görmek daha iyi olur kafanda iyice oturur.Yazılımda iş alanlar çok veri bilimi,oyun geliştirici,beck-end ,front-end ,full-stack,siber güvenlik,e ticaret,mobil app ve oyun geliştirme liste uzar gider tamamen ilgi alakana bağlı bu işte de ilgilendiğin bir şeyi bulmalısın.

  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim yazılım derya deniz yani :) her z kuşağı gencinin ilgisini çektiği gibi benim de ilgimi çekiyor elbet hem de diğer mühendisliklerden daha çok. Tekrar teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.