Şimdi Ara

Uçamayan yavru kuşum ve hastalığı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar henüz tam uçamayan dünyalar tatlısı bir kuşa sahibim. 1 haftadır beraber yaşıyoruz sürekli birlikteyiz ve geçen gün elimle beslerken bir anda kanatlandı ve masamın arkasına düştü. Hemen gittim, çok korkmuş ve bitkin düşmüştü. Can çekiştiğini düşünerek ağlamaya başladım fakat hemen incitmeden aldım ve kafesine koydum biraz yem yedi su içti sonrasında da uzun bir süre uyudu çünkü normal zamanda da çok uyuyordu henüz çok yavru olduğu için.
    Veteriner tanıdığımı aradım sorduklarını cevapladım video vs. gönderdim şişlik, morluk vs. yok dedi ve ilerleyen saatlerde bunlar olursa hemen getirmem gerektiğini söyledi çünkü bulunduğum şehir küçük ve röntgen vs. çekebilen, kuştan anlayan bir veteriner olmasına imkan yok.
    Aradan 2 gün geçtikçe kuşum iyice kendine geldi çok iyi baktım artık üstüne basmaya hatta uçmaya da başladı yine fakat çok yoruluyordu. 2 sorunum var: ilki o kazadan sonra yem yemesinde aşırı düşüş sezdim, su içişinde de. Hatta 2 gündür elimden yemiyor bu gece ilk defa elimden yedi neden böyle oldu bilmiyorum buna bağlı olarak da çok bitkin duruyor genelde ama kafesini açınca hemen toparlanıp çıkıyor dışarı.
    Dışkısı ishal değil, birazı beyaz yeşil hafif sulu. Bir diğer sorunum da belki de evham yapıyorum ama yavru olduğundan mıdır bilmiyorum burnunun üstündeki tüylerde çok az bir açılma var. Mineral, vitamin ve tüy spreyi kullanıyorum düzenli olarak fakat neden böyle acaba ben mi çok pimpirikliyim?







  • Detaylı dışkı fotoğrafı atar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.