Şimdi Ara

UCL 15/16 Atletico Madrid - Galatasaray 25.11.2015 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Realist-

    Griezmann 2 tane atar

    Adam ermiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kac fark oldu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu maç hakkında konuşulacak çok şey kalmadı. Neyin ne olduğu belli. "Kötü oynadık" demek için oynamış olmamız lazım; ama 2-3 pozisyon dışında top oynadığımızı söylemek bile güç. Bizimkiler Madrid'i gezmeye gitmiş gibi. Taffarel'in de çok taktığını sanmıyorum.

    Astana maçına odaklanmalıyız. En azından Avrupa Ligi'nde elimizden geleni yapalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patient93

    yavaş

    Ne öyle tabi?
  • İlk maç griezmann 2 gol attı skor 2-0. İkinci maç griezmann 2 gol attı skor 2-0. Denge bozulmadı
  • son dakika...

    sneijder: fizik olarak iyi değildik.hamza hoca bizi hiç çalıştırmadı.
  • Galatasaray defansı = ÇÖP
    Galatasaray ortasahası = ATIK
    Galatasaray forveti = KİMYASAL ATIK
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    iyi tamam öyle olsun
  • umarım ileride sneijder bu takımın teknik direktörü olur.
  • Ntvspor u açtım Arif erdem denen kendini Teknik direktör zanneden gittiği klüplerden kovalanmış bir adam şuan hamzayı sıvıyor.Sneijder i haksız çıkarmaya çalışıyor.Sneijder arkadaşlarına ayıp olur demese diyecek Muslera,ben,podolski,denayer,chedjou,selçuk dışında takım çöp diyecek ama ayıp olur diye böyle bir açıklama yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertua35_35

    Ntvspor u açtım Arif erdem denen kendini Teknik direktör zanneden gittiği klüplerden kovalanmış bir adam şuan hamzayı sıvıyor.Sneijder i haksız çıkarmaya çalışıyor.Sneijder arkadaşlarına ayıp olur demese diyecek Muslera,ben,podolski,denayer,chedjou,selçuk dışında takım çöp diyecek ama ayıp olur diye böyle bir açıklama yapıyor.


    aynen.

    galatasarayın yıllardır sorunu bu aga. bu yerli lobisi saha içinde olduğu kadar saha dışında da var.hamzayı ondan savunuyorlar.kankaları.terimin kankası vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender ahmet

    artık beşiktaşın bizi cl de temsil etmesi gerekiyor.maalesef kötü bir temsil oldu son 2 yılda.zannedeceklerki türkiyenin en iyi takımı bu.beşiktaşı bu seneki feneri görmediler.

    Ligin sonunu getirirlerse giderler...
  • ama bizim uefa kupamız waaarr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jessie1212

    İbrahimovic adeta maçta yok gibiydi .

    Robbenle tvden izliyorlarmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yonetimde biraz akil varsa; jem, umut ve sabriyi tekmeleyerek kovar hatta mumkunse orda kalsinlar ucaga alinmasinlar.


    selcuk + burak + semih + koray da kime satilirsa satilsin


    Muslera olmasa 2 degil 4 veya 5 tane yemistik


    Muslera'ya yazik lan Muslera'ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: biclioch

    ama bizim uefa kupamız waaarr

    Evet hani su sizde olmayandan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten üzüldüm. Bu yaz transfer döneminde yıllar sonra ilk kez çok heyecanlıydım. Fenerbahçe de elemeleri geçip CLye gider, GS de zaten forması en kötü gruptan çıkar, ülke puanımız daha da yükselir vb ne hayaller kurmuştum. TS da avrupada belli aşama kaydeder , Bjk zaten iyi gidiyor, ülke puanı açısından iyi işler yaparız diyordum. Birçoğu gerçekleşmediği gibi Astana maçından bile ümidimi kesmiş durumdayım.

    28 yaşındayım. Hayatımda GS yi hiç bu kadar mahkum, bitik, etkisiz gördüğümü hatırlamıyorum. Farklı yenildiği maçlar dahil. En kötü zamanlarında bile avrupada farklı oynardı. Sakatlıklar, cezalar, formsuzluk vb ne kadar olumsuzluk üst üste gelse de bir takım ruhu vardı, arkadaşlık üst düzeyde olurdu hep. Yense de yenilse de bir oyun oynardı, yürekle mücadele ederdi. Son düdüğe kadar saldırırdı. Skor bir yana , bu maçın özelinde ortada en ufak ilerisi için ışık veren oyunun olmayışı, ne taktik ne fizik ne de mental moral açıdan hiç iyi durumda olmayan ruhsuz oyuna üzüldüm. Böyle olmasını hiç hayal etmemiştim.

    Gel de Astanada son dklarda kaybedilen puanlara yanma şimdi. Bu leş benficayı 2 maçta da yenmemiz lazımdı. Rezalet ötesi yönetime, önemli oyuncuların gönderilip çöp oyuncuların alınmasına rağmen (Poldi hariç), bu kadar yanlış kadro tercihlerine rağmen, anca küçük takımın büyük hocası olacak Hamza hocaya rağmen yine de bu leş gruptan çıkmamız lazımdı. Geçen sezon çok şanssızdı GS. Asansör takım olmuştu, kötü kura şansı vardı. Bu sene o da ortadan kalkmış, fırsatlar altın tepsiyle sunulmuş. Hepsini elinin tersiyle ittiler. Gruptan çıkmayı bırakın malesef avrupaya veda etmemiz bile söz konusu. Kâbus gibi, bu kadar kötü olacağını da hiç beklemiyordum.

    Takımda ruh yok, kimse ne oynadığını bilmiyor, bir agresiflik yok, kimse isyan etmiyor, yenilgiyi kabul etmişler. Muslerayla Sino çırpınıyor bu çöp takımın içinde. Yerli lobisinden kurtulmaları, ciddi bir yapılanmaya gitmeleri gerekmektedir. Oyuncuya dayalı düzeni ne yapıp edip bitirmeleri lazım.
    Ben GS yi bu kadar etkisiz görmeyi kabullenemiyorum, zoruma gidiyor. Jem denen 2.lig topçusu hangi akla hizmet böyle büyük bir camiaya geliyor aklım almıyor. Bunun gibi sayılacak birçok çöp oyuncu mevcut şu anda.
    Denizli şu olumsuz şartlarda en doğru seçim ama radikal kararlar alınmazsa, en az 2 nokta transfer yapılmazsa onun da elinden birşey gelmez. Resmen enkaz devraldı. Lig için demiyorum genel olarak. Ligde zaten ölüsü ilk 2ye 3e oynar o ayrı konu.

    Hayırlısı olsun. inşaAllah şu amatör yönetim bir an önce gider, adam akıllı yönetecek vizyon sahibi kişiler gelir. Hatalardan ders alınır. inşaAllah Astana maçında herşeylerini ortaya koyup en azından avrupada devam ederler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender ahmet

    muslera

    transfer-chedju-transfer-carole

    selçuk--transfer

    transfer--senijder--podolski

    transfer

    Hangi parayla?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC@DC

    madrid hiç zorlanmıyor galatasaray kadar boş takım süper ligte yoktur.

    O bos takim gecen sene sampiyon oldu dusun cikcikler olarak ne kadar bos belessiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender ahmet

    artık beşiktaşın bizi cl de temsil etmesi gerekiyor.maalesef kötü bir temsil oldu son 2 yılda.zannedeceklerki türkiyenin en iyi takımı bu.beşiktaşı bu seneki feneri görmediler.

    Her yorumu okumaya çalışıyorum.
    Gördüğüm en boş yorum bu olmuş.

    Beşiktaş şu an zaten UEFA'da oynuyor. Bulunduğu grupta da 6 puanı var. Fenerbahçe'de UEFA'da oynuyor. Bulunduğu grupta 5 puanı var. Dikkatinizi çekiyorum bu takımlar zaten Avrupa arenasındalar yani oynuyolar yani izleniyorlar..
    Süper Lig asla aldatmasın çok çok iyi olsalar her ikisi de gruplarında lider olurdu. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bambaşka bir şey. Beşiktaş çok heycanlı takım o oyuncalarla o ligi kaldırmaz. Galatasaray kötü haliyle bile UEFA'da devam etme şansı var. 4 puanı var. Her iki takımın da temsil ettiği dönemleri gördük. Fenerbahçe'nin kadrosunda Fernandao ile Gomes'i yer değiştirip takımın başına Şenol Güneş'i getirirsen ancak bir şeyler olur.




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.