Şimdi Ara

ucreti karsiligi android uygulama yaptırmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uygulama özetle belli bir formatta gönderilen email içerisindeki bilgileri alarak (bu bilgiler içerisinde telefon numarası/numaraları ve mesaj bulunmakta) bunları akıllı telefondan sms ile gönderme işini yapacak bir uygulama istiyorum. 

    E-mail formatı aşağıdaki gibi birşey olacak;
    konu : 
    emailtosms
    mesaj : 
    5907889898, 2390002399, 3289898744
    hoşgeldiniz nasılsınız?
    Umarım iyisinizdir

    yapılacak uygulama konu kısmında belirtilen şifrede gelen emaillerle ilgilenecek. Örnekte emailtosms demişiz, yani emailtosms konulu OKUNMAMIŞ maillerde işlem yapacak. Konu kısmı farklı olan emaillerde işlem yapmayacak. İşlem yaptığı emailleri okunmuş olarak işaretleyecek.

    Mesaj kısmında ilk satırda virgüllerle sms gönderilecek telefon numaraları yer alacak. Alt satırda/satırlarda ise gönderilecek sms içeriği yer alıyor olacak.

    SMS ler telden normal sms atma işlemi gibi yapılacak. Operatör hesabındaki ücretsiz sms lerin kullanılmasına engel bir method uygulanmamalıdır. 

    Gönderilen sms ler telefon hafızasından silinmelidir fakat uygulamanın log tabında gönderilmiş tüm mesajlar yer almalıdır.

    Bir sebeple gönderilemeyen smsler için belli bir süre sonra tekrar gönderilmelidir. 3 kere denendikten sonra da başarısız olan smsler için uygulamada bir tab daha olacak ve orda belirtilecektir.

    Uygulamada tüm işlemler ayarlar bölümünden değiştirilebiliyor olacak. Örneğin, takip edilecek email bilgileri, email in konu bölümünde kontrol edilecek olan şifre vs. vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 2 Şubat 2014; 15:35:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yok mu bunu yapabilecek bir uzman?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.