Şimdi Ara

Ücretli vakıftan devlete yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, kendi şehrimde burssuz psikoloji tuttu hazırlığı yarım dönemde bitirdim bu sene bölüme geçeceğim ama okul fiyatları iki katına çıktı, okulum şuan yaklaşık 100k ve ailem ödemek istemiyor.


    1.sınıfı ödeyip sene sonu 3.5 gibi ortalama kasıp puanı bana yakın olan 300-350 bandında bir psikoloji bölümüne geçmek mi daha mantıklı yoksa bölüme başlamadan yerleştirme puanımla yine ege deü cbü gibi ünilerde sosyolojiye geçip çapla bir ihtimal psikoloji yapmak mı daha mantıklı hangisinin olasılığı daha yüksek? Ortalama yapınca başarı bursu da kazanabilirim.


    Pdr isterdim ama pandemide mezuna kalıp bir kaç puan düşürdüğüm için pdryi kaçırıyorum.Hedefim insan kaynakları veya klinik psikolojiden ilerlemek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xvenusx -- 29 Temmuz 2022; 19:52:18 >



  • hocam mezuna kalabiliyorsanız bence en mantıklısı o. Kalmam diyorsanız ilk seçenek daha mümkün bence. 1 yıl çalışır ortalama kasıp geçersiniz. Çap yapmak için bir de ortalamanızın belli bir değerin altına düşmemesi gerekiyor ki bu daha çok çalışma anlamına geliyor üniversite hayatı boyunca.

  • xasure X kullanıcısına yanıt

    Hazırlığı yarım dönemde bitirip dondurdum bu sene başlayacağım yazmayı unutmuşum. Zaten 2 sene kaybım var şuan insan kaynakları için sosyolojiye geçebiliyorum ama bazı dersler kalacak çap istersem iyice uzayacak. Ortalama kasmak bana da daha mantıklı geldi cevap için teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.