Şimdi Ara

Ücretsiz Klima Montajı- Bakır Boru Tüketicinin Hakkı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bir mağazadan ücretsiz montaj seçenekli klima satın aldım. Klimayı monte için yetkili servis çağırdım. Evimde klima boru tesisatı ve klimanın dış ünitesini yerleştirme yeri hazır olduğu için (duvar içi tesisat) montajı yapan servis bakır boru ve klima ayağı kullanmadı. Servisten bunları talep ettiğimde ise "ihtiyaç olursa ücretsiz kullanılır, ihtiyaç yoksa verilmez" yanıtını aldım.

    Şimdi bilmek istediğim şu: satın aldığımız klimada ücretsiz montaj seçeneğimiz varsa, evimizde hazır klima tesisatı olsun ya da olmasın belli bir metrajda bakır boru ve klima montaj ekipmanları bizim hakkımızı mıdır? Standart klima montaj ekipmanlarının tüketicinin hakkı olduğuna dair görüşler var ama bunun bir dayanağı olmalı. Zira hukuki süreç başlatmayı düşünüyorum.

    Burada en can sıkıcı durum, evinizde tesisatın bulunması sizin için dezavantaj haline dönüşüyor bir yerde. 1 sene sonra evi satıp klimayı söküp götürmek isteseniz 5-6 m bakır boru ve klima ayağı almanız gerekecek ki bu da nereden baksanız 600-700 TL tutar.

    Servise yeniden boru döşettirseydim yine para ödemeyecektim ama iyilik de yaramıyor demekki.







  • Aynı durumu şimdi yaşamaktayım. Bir bilen eden yok mu acaba :) konuyu yazan arkadaş mesajı görürsen sen nasıl çözdün olayı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.