Şimdi Ara

Ücretsiz ve profesyonel e-ticaret alt yapısı, görmenizde fayda var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir e posta aldım, e-ticaret sitesi kuranlar bir incelesinler...

    Sayın ....

    Konu : E-ticaret

    Bugüne kadar özel yazılım ve projeler üreten Promist A.Ş, E-Ticaret sektörünün gelişmesi ve e-ticaret yazılımlarının standartlarının oluşumuna katkıda bulunmak

    İçin Proticaret .net Professional E-ticaret platformunu, web tasarım firmalarının ve web master ların kullanımına ücretsiz olarak sunmuştur.



    Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Proticaret.net E-ticaret portalı hakkında daha fazla bilgiye http://www.proticaret.org sitesinden ulaşabilirsiniz.



    İyi çalışmalar dileriz….

    Ekleme: Promistin konudaki mesajı

    Merhabalar;

    sayın r10 kullanıcıları göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sistemin geçmişine bakarsanız eğer, ne kadar güçlü bir yapı olduğunu göreceksiniz. sistem altyapıda aynı anda hem sql hemde oracle ile çalışabiliyor. .net 2.0 destekli ve bu güne kadar Türkiye cumhuriyetinin önde gelen firmaları bu yapıyı tercih etmişlerdir. Şu An göremekte olduğunuz yapı bizim profesional paketimize denk gelen bir yapıdır. Bu yapı bile Türkiyede ve dünyada bir çok e-ticaret üreticisinin üstünde olan bir yapıdır. Doğal olarak çok şaşırdınız. Amacımız sektörün bir çeki düzen içinde kazan kazan modeline kavuşmasıdır. Yakın gelecekte elimizde olan ve şimdiye kadar sektörde pek bahsi geçmeyen özel yazılımlardan bir kaçınıda paylaşıyor olacağız. Sistem modüler dir. İsteyen programcı arkadaşlar sistem üzerine yazılım geliştirebilirler. Yakın tarihte bu proje ye ilgi duyan arkadaşları eğitime çağırıyor olacağız.

    İlginize teşekkür ederiz. İyi akşamlar.







  •  Ücretsiz ve profesyonel e-ticaret alt yapısı, görmenizde fayda var
    Proticaret GittiGidiyor.com Entegrasyonu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promist -- 15 Mart 2013; 11:02:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.