Şimdi Ara

ücretsiz web site nasıl yapılır?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
131.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaslar dedıgınız gıbı sıte yı kurdum da bu sıtenın ıcıne ekleme nasıl olucak yardımcı olurmusunuz
  • bu konuda bilgili arkadaşların bizi aydınlatmaya devam edrse seviriim
  • Merhabalr hangikonuda site yapmak istiyorsunuz.
    ben bu aralar site yapmak istiyorum ancak konu bulamıyorum.
    Aklında fikir olupta bütçesi olmayan haber versin ben siteyi hayata geçiririm sitey beraber yürütürüz.
  • defter.in boşta herkesin online not defteri tutup paylaşabileceği bi script yazabilrsen güzel bi şey olur.Ama istersen forum olarak da kurabilirsin.Domain herşeye uyuyor.İmkanım olsa alırdım.Aldıktan sonra istedigini yaparsın zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradoglu -- 16 Haziran 2010; 22:29:03 >
  • ben bişi anlamadım ama size bir sitem war burdan istediğiniz siteyin yapabilirsinizwww.bedava sitem.com




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karacaayt

    http://www.bedava-sitem.com/index.php veya www.mynet.com adresinden mysite linkin den beş koruş ödemeden site yapabilirsin ben ilk sitemiwww.mynet.com da yaptım güzelde olmuştu.




  • Arkadaşlar mesela bu sitede sitenhazır.net çok güzel şekilde anlatılmış eğitim seti var bi bakın isterseniz !!!
  • birader konular nası bisi anlamadım adam yazmış 2007 de biz cvp verioz 2010 da :D bu konu ergenekonu gecer demedi demeyin :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fabiosoner

    birader konular nası bisi anlamadım adam yazmış 2007 de biz cvp verioz 2010 da :D bu konu ergenekonu gecer demedi demeyin :D



    Arkadaşlar ücretsiz site açarsınız ama bir süre sonra tam siteye içerik girmişsiniz sitenizi adam etmişsiniz bir bakarsınız ki site uçup gitmiş öyle kala kalır açtığınıza açacağınıza bin pişman olursunuz.

    Bence balık tutmayı öğrenmelisiniz. Yani web site kurmayı. Bununla ilgili buraya tıklayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalennder -- 25 Ağustos 2011; 13:44:14 >




  • konuya bak her mesajda yıllar arası fark war
    ve 80bin hit almıs xS
  • flash site yapmaya yarayan oldukça güzel bir site.wix
    burdada dersi = ders
  • Web Sitesi kurmayı öğrenmek İsteyenler arkadaşlar;
    bu adreste www.onlinehayat.org/web-sitesi-nasil-yapilir nasıl web sitesi yapılacağını anlatan bir eğitim seti ile ilgili yazı okudum.
    Eğer daha önce hiç web sitesi yapmadıysanız ve artık yapmaya başlamak istiyorsanız bu yazıyı bir okuyun derim.

    Şimdiden Kolay Gelsin ...
  • ARKADASLAR WEB SİTESİ KURMAK KURMAYI BİLDİĞİNİZ TAKDİRDE CK KOLAYDIR VE HARİKA SİTELER KURABİLİRSİNİZ. PEKİ AMA NASIL MI KURUCAKSINIZ WEB SİTENİZİ ? İŞTE SİZE NASIL KURACAĞINIZI ÖĞRETEN YER :
    http://www.xticaret.com/xticaret/?414_62039

    BİRSÜRÜ İNSAN SİTE KURMAK İÇİN SİZDEN ÜCRET TALEP EDİYOR. SİZ KENDİ WEB SİTENİZİ KURMAKLA KALMAYIP ARTIK BASKALARINA PARAYLA WEB SİTELERİ KURMAYA BASLAYABİLİRSİNİZ.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?414_62039




  • Arkadaşım web sitesi kurmak günümüz internet teknolojisinde çok kolaylaştı. Ancak hiç bir ücret ödemeyeyimbedava site nasıl kurulur diyorsan bu mümkün değil. Eğer ciddi bir konudasite kurmak istiyorsan ve kararlı isen Hosting ve alan adı ücretini göze almalısın. Zaten site kurma işinde ençok ücret tasarıma ödenmektedir. İşte bu noktada hiçbir tasarım ücreti ödemeden, hiçbir yazılıma para vermeden sadece alan adı ve hosting ücreti ödeyerek site kurabileceğin bir yöntem var. Wordpress tabanlı site kurma yöntemi. Wordpress tamamen açık kaynak bir yazılımdır ve onbinlerce ücretsiz tema ve tasarım bulma imkanı vardır. Ayrıca yönetim paneli mevcuttur ve herşeyi bu panelden kendin yapabilirsin. Yani hiç bir tasarım ücreti ödemeden, içerik ücreti ödemeden site kurmayı başarabilirsin. Tabii bunu nasıl yapabileceğini bilmen lazım. Ayrıca wordpressle site kurmayı birkez öğrendikten sonra istediğin kadar site kurabilirsin, bu konuda seni kimse tutamaz. Yalnız wordpressle site kurma yöntemini öğrenmen gerekiyor. Bunun içinde detaylı hazırlanmış ve teknik yardımda alabileceğin bir kaynak veya rehbere ihtiyacın var. Bu konuda buraya tıklayarak blog yazısından detaylı bilgi edinebilir buradan sitesine ulaşabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blogtwenty4 -- 12 Mart 2014; 23:24:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: websitesikurucu

    Arkadaşım web sitesi kurmak günümüz internet teknolojisinde çok kolaylaştı. Ancak hiç bir ücret ödemeyeyim bedava site nasıl kurulur diyorsan bu mümkün değil. Eğer ciddi bir konuda site kurmak istiyorsan ve kararlı isen Hosting ve alan adı ücretini göze almalısın. Zaten site kurma işinde ençok ücret tasarıma ödenmektedir. İşte bu noktada hiçbir tasarım ücreti ödemeden, hiçbir yazılıma para vermeden sadece alan adı ve hosting ücreti ödeyerek site kurabileceğin bir yöntem var. Wordpress tabanlı site kurma yöntemi. Wordpress tamamen açık kaynak bir yazılımdır ve onbinlerce ücretsiz tema ve tasarım bulma imkanı vardır. Ayrıca yönetim paneli mevcuttur ve herşeyi bu panelden kendin yapabilirsin. Yani hiç bir tasarım ücreti ödemeden, içerik ücreti ödemeden site kurmayı başarabilirsin. Tabii bunu nasıl yapabileceğini bilmen lazım. Ayrıca wordpressle site kurmayı birkez öğrendikten sonra istediğin kadar site kurabilirsin, bu konuda seni kimse tutamaz. Yalnız wordpress le site kurma yöntemini öğrenmen gerekiyor. Bunun içinde detaylı hazırlanmış ve teknik yardımda alabileceğin bir kaynak veya rehbere ihtiyacın var. Bu konudawww.websitesikurmak.org isimli sitemden araştırma yapabilirsin.

    Daha hızlı ve detaylı bilgi için <<<<buraya>>> tıklayın

    niye hortlatıyon arkadasım




  • KyleButler kullanıcısına yanıt
    wordpressle site kurmayı öğreten site tıkla gör. www.websitesikurmak.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blogtwenty4 -- 12 Mart 2014; 23:14:37 >
  • web sitesi kurmak için gerekli bilgiler bu sette TIKLA öğren.
    işini görecektir eminim....
  • Merhaba,

    Herhangi bir programlama bilgisi olmadan ücretsiz ve kodsuz! web sitesi yapabileceğinizwww.webxt.com 'u incelemenizi tavsiye ederiz. Onlie editor yardımı ile sürükle bırak teknolojisini kullanarak web sitelerinizi ister hazır şablonları kullanarak isterseniz kendi kod bilginiz ile sıfırdan yaratabilirsiniz.



    İster iseniz profesyonel e-ticaret ve kurumsal web sitelerinizi de bu sistem üzerinden rahatlıkla hayata geçirebilirsiniz.

    Ayrıntılı bilgi ve destek için
    destek@webxt.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.