Şimdi Ara

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 2. Maç |Chikhura - Bursaspor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
3.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • çok yazık,hiç yakışmadı,fark atacağı takıma elendi, konyalı olarak çok üzüldüm
  • Turk7 kullanıcısına yanıt
    En iyi analiz bu olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu bursa'yı ön elemeye felan almasınlar . rezillikten başka birşey değil.
  • HAHAHHA, Chikhura nedir yav allah aşkına.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M`Shinoda

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hersh

    Bursaspor'a Fenerbahçe Galatasaray var diyecektin. Dünya kupasını alacak perfomansın üstünde futbol oynarlar.

    Şimdi gelir ligin açılış maçında bize kalkar bi tarafları

    Şimdiden Galatasaray'ı yen kendini affettir kampanyasına başlamışlardır bile. O maçı gerçekten bende merak ediyorum.İnşallah Avrupa böyle oynasalardı grubtan çıkarlardı demem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semandsem

    quote:

    Orijinalden alıntı: musbab1907

    quote:

    Orijinalden alıntı: semandsem

    Bursasporun elendiği bugün;

    2 romanya
    1 rusya
    1 ukrayna
    1 yunanistan
    1 belçika
    1 kıbrıs rum kesimi temsilcisi tur atladı.Bu ülkeler bizim ülke puanındaki rakiplerimiz.Ülke olarak tek sürpriz hollanda yaşandı,groningen elendi.Karabüğe de oldukça zorlu bir rakip rosenborg çıktı.Yani anlayacağınız bu sene bjk,gs ve ts ye çok iş düşüyor.Umarım 3 takımda avrupada ilerlerler.

    valla açıkcası yaparsa bi gs yapar oda bu sene zor görünüyor.Yeni hoca fln çok şanslı kura çekmeleri lazım.Ts dende ümitliyim biraz ama bjk çok zor.Feyenordu geçse ( geçmesi çok zor klasik beşiktaş kimbilir kaç kişiye sinir krizi geçirtecek) ardın gelen takıma elenecek.Karabüktende birşey beklemiorum açıkcası rosenborg iyi takım

    Hocam şampiyonlar liginde bu turu geçmek önemli sonra arsenal-napoliler çok zor ama uefa var devamında biz 2 yıldır men olmadan önce gruplardan çıktık birinde d.kieve diğerinde o sene şampiyon olan a.madride elendik.Yani uefadan devam edersek iyi işler yapabiliriz sadece şampiyonlar ligi olarak bakma.

    Doğru hocam haklısın o şekilde düşünmedim ben.İnşallah beşiktaş önce bu turu geçer en kötü avrupa ligine kalır ülke için puanlar toplar.Gerçekten buna ihtiyacımız var




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sublebaaa


    quote:

    Orijinalden alıntı: Turk7

    quote:

    Orijinalden alıntı: saranghapanida

    Beşiktaş'ın bile geçme ihtimali bence %30 larda. Türk futbolu hiç iyi yerlere gitmiyor dahada geriliyoruz her geçen gün.

    %30? Feyenoord'a mı?

    Bu gsliler herseyi son tahlilde yabanci sinirlamasina bagliyorlar ya ben sinir kupu oluyorum..Statlarinin catisi aksa yabanci sinirlamasindam bilecekler.Ulan yabanci sinirlamasi olmasa sanirsin her mevkiye ronaldo alacak mubarekler..Sonrada danyleri eboeleri ontivoreleri chedjulari gonderecek takim ariyorlar.Ulan bu sinirlama olmasaydi danyi bize iteleyemeyecektiniz.yatin kalkin danye sukredin.

    Hocam genelleme yapmayınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkopol


    quote:

    Orijinalden alıntı: özcan35

    quote:

    Orijinalden alıntı: turkopol


    quote:

    Orijinalden alıntı: özcan35

    Birader şike falan tamam, yapan cezasını çekmeli tabi ki ayrı konu ama. Avrupaya da gidecek takımlar GS, FB, BJK, TS olmalı arkadaş. Ne olursa olsun, ne varsa bu takımlarda iş var. Haa bunlarda küçük takımlara yenildiği oluyor, kazalar olmuyor değil. Ama bu şekilde yenilmiyorlar en azından. Şu izlediğimiz şey futbol değil arkadaş.
    Avrupaya yakışan takımlar yine 4 büyüklerdir. Gerisi hikaye. Görüyoruz işte her sene. Kadro kalitesiyle aralarından sıyrılabilecek tek takım Kasımpaşa, onlarda lisans alamadılar malesef.
    Keşke Fenerbahçe'de avrupada mücadele edebilseydi bu sene. Bursaspor gibi takımları izlemektense, Fenerbahçe'yi izlemeyi tercih ederim. Hem futbolsever olarak, hem de ülke yararına katkı bakımından yazıyorum.

    Yabanci siniri arkds galatasaray bile bu sene cok zorlanicak fb ve bjk de birsey yapamaz tupcu yildirim be terimden kurtarmak lazim futbolu 3 unun galatasarayi engellemek icin yaptigi uygulama turkiyeyi yakiyor

    Karşıdaki takım ele avuca gelir bir takım olsa söylediklerini anlayabilirim. Ama bunun yabancı sınırıyla alakası yok. Sen bu amatör takımını yenmek için bile yabancıya ihtiyaç duyuyorsan yanmışız.
    Rakip takımın kadro değeri 3.000.000 euro. Ayrıca kadrolarında tek bir yabancı bile yok.
    Daha fazla yoruma gerek duymuyorum.

    Yok futbolcu yetismiyor iste lokal kalmak istiyorsaniz birsey demem ama emin olun sinir olmasin turkiye ligi cag atlar en azindan belcika ve hollanda ligini geceriz

    Sınrın kalkmasını bende destekliyorum. Tabi ki ülke futbolu olarak gelişiriz. Ben bu maç için konuştum sadece. Bu maçın bahanesi bu olamaz dedim. Yoksa yabancı sınırlaması konusunda aynı fikirdeyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Timsah-16

    Elenmemizi geçtim, 30 saat yol giden taraftara yazık. Bu sonucu onlar hak etmedi.

    Tepki koymuyorsunuz yönetime. Aziz Yıldırım Alex'i gönderdi, tepkinin kralını gördü. Şampiyonluk kutlamasında bile tepki gösterdiler adama. Sizin takımın Alex'i de Batalla'ydı. Daha 1 sezonluk Daum'a yedirdiler adamı.
    Takım 17 yaşındaki çocuğun ayağına bakıyor, nerede forvet. Fernandao'dan başka forvetiniz yok, kalkmışlar birde Sestak'ı satıyorlar. Takımda kanat oyuncusu yok, Kazım'ı oynatmıyorlar. Takımdaki hangi kanat oyuncunuz Kazım'dan daha yetenekli.
  •  UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu 2. Maç |Chikhura - Bursaspor
  • Noobs
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.