Şimdi Ara

Uefa Avrupa Ligi 2. Tur ilk maç | Juventus -Trabzonspor | 20.02.2014| 20:00 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
1
Favori
5.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün Juventus beklediğimden kötüydü. Çok fazla pas hatası yaptılar. İlk golü şanstan attılar. 2. gol de de bizim oyuncunun hatası var. İki saat ayağında tuttu topu. Sonuçta bizden daha iyi oynadılar fakat ezilmedik. Pozisyonlardan birisini değerlendirseydik 2-1 bile olsaydı çok iyi sonuç olurdu. Fakat tüm suç yönetimde. Kocaman transfer sezonunda 1 tane adam akıllı forvet alınsaydı belki durum çok farklıydı. 2-0 dan sonra turu geçmek çok zor.
  • Yazık oldu
  • Hakem maçı katletti resmen ya. Çok üzüldüm Umarım Trabzonda büyük bir destekle maça güzel başlarız. Umudum var hala
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞahEser

    Bugün Juventus beklediğimden kötüydü. Çok fazla pas hatası yaptılar. İlk golü şanstan attılar. 2. gol de de bizim oyuncunun hatası var. İki saat ayağında tuttu topu. Sonuçta bizden daha iyi oynadılar fakat ezilmedik. Pozisyonlardan birisini değerlendirseydik 2-1 bile olsaydı çok iyi sonuç olurdu. Fakat tüm suç yönetimde. Kocaman transfer sezonunda 1 tane adam akıllı forvet alınsaydı belki durum çok farklıydı. 2-0 dan sonra turu geçmek çok zor.

    Forvet mi? Dostum Emre ve Henrique çok iyi iki forvet bence. Adamlara top gelmedi ki gol olsun. Forvetten önce ileriye top götürecek adam lazım size. Kanatlardan hiç iş yapamadı bugün Trabzon, orta da bir Adrian var yaratıcı olan o da oyuna çok geç girdi.




  • juventus afalladı resmen galip bile gelebilirdik biz bu maçta ama olmadı
  • Bir fenerbahçeli olarak kahroldum resmen
    Biz juveyi gözümüzde büyütmüşüz trabzon biraz iyi oynasa yenmemesi için hiçbi neden yoktu
    Ha bu maöın hakkı berabereydi ya oda olmadı madem atamıyosanda yeme 2. arkadaş
    Fenerin benficaya yapptığı gibi koz verdiniz adamlara işiniz zor Allah yardımcınız olsun
    Zor ama turu gerçersini inşallah.bunu canıgönülden söylüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gangsta5959

    quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Atamayana attılar. Şu takıma adam akıllı bir forvet alınsa idi şu an bu durumda olmazdık. Atak yapıyoruz gol atamıyoruz. Şanssızlığında bu kadarı ki attığımız golde sayılmıyor.

    Ama fena değildik bugün. 2. golü yemeseydik Trabzon'da rahat olurduk.

    Neyse artık, Trabzon'a kaldı umutlar.

    abi forvet falan boş iş adamlar saygısız oynuyolar rahat rahat bunları 4 leseler hırsımı alamam ben ruh lazım takıma avrupada ruh anasını satayım kafadan yenilmiş gibi çıktı trabzon onura acıyorum yeminle

    Bence abartılacak kadar kötü oynamadık. Şanssızlıklar yaşadık. Golümüz verilmedi.

    Bence Hami hoca gayet güzel bir kadro çıkardı. Tek yanlışı Adrian ve Henrique'yi oynatmamaktı.




  • sol bek ve forvet hariç taş gibiydi tebrik ederim tamamen şansızlık
  • Henrique oynadığı dakikalarda çok etkiliydi. Henrique'nin attığı tek vuruşluk gol pozisyonunu değerlendiremeyen Yusuf, son dakikalarda öylesi bir aptallik yapan Kadir.. çok üzücü.
    1-0 umutlandırıyordu ama 2-0 çok çok zor.
  • qazrfv kullanıcısına yanıt
    Topun tamamı çıkmadı zaten.
  • Çok açık konuşuyorum. Bu Trabzon kendi evinde Juve'yi eler. Özellikle sayılmayan golden önceki 5 dakika ve sonrasındaki 10 dakika boyunca Juventus savunması çok açık verdi. Baskı altında ve hızlı oyun oynayarak Juventus defansı çok rahat aşılabiliyor. Juventus gerçekten yavaş oynayan bir takım.
  • valla hiçte yazık olmadı. sen juve ye karşı deplasmanda bu kadar çok rahat gol pozisyonları bulmuşken hiç atamıyorsan, adamların attığına şaşmıcaksın. fb ve gs olsaydı bu gece juveye 2-3 atarlardı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Warrison

    Çok açık konuşuyorum. Bu Trabzon kendi evinde Juve'yi eler. Özellikle sayılmayan golden önceki 5 dakika ve sonrasındaki 10 dakika boyunca Juventus savunması çok açık verdi. Baskı altında ve hızlı oyun oynayarak Juventus defansı çok rahat aşılabiliyor. Juventus gerçekten yavaş oynayan bir takım.

    Her takım her kulvarda aynı değil italyada 1 olan juve tsye hele deplasmanda olan tsye böyle oynarsa benim umudum var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Trabzonsporlu olarak oynadığımız oyuna çok şaşırdım. Bu kadar iyi oynayacağımızı tahmin etmemiştim. Çok stabil, kontrollü oynadık ama forvet olmayınca olmuyor. İlk gol şans, ikinci gol tamamen Kadir'in hatası. Yine gol ararken 90+'da 2. golü yedik. Trabzondaki maç için ümitliyim umarım istediğimiz gibi bir sonuç alırız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    Topun tamamı çıkmadı zaten.

    İlk banada çıkmadı gelmişti, telefonda izlerken SS aldım, tam çıkmamış gözüküyor resimlerde ama video olarak oynatırken ilk resimde topun baya bi kısmı direklerin arasında gözüküyordu orda SS alamadım ama geçmiş çiziyi top.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trabzon çok iyi oynadı.Keşke hakem maçı katletmeseydi.
  • ulan şu golü nası vermediler kafayı yiyeceğim buz gibi goldü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler, iyi mücadele etti TS.
  • bu maç 1-1 gelseydi yani o gol verilseydi o dakikadan sonra galip bile gelebilirdik. Doğa üstü olaylar gerçekleşmezse tur tabiki çok zor ama iyi oyunla bir galibiyet çok iyi olur.

    Bu maç oyuncuların özgüveni açısından önemliydi. Bu açıdan yararlı bir maç olduğunu düşünüyorum.
  • Hocam santrafor ile forveti karıştırıyorsun sanırım. Pas atacak, orta açacak, kafa vuracak hareketli bir - iki adam lazım. Kanatlardan orta açsan bile değerlendirebilecek bir oyuncu yok. Takımın ligdeki gol sayısına bir bak. Gol kralı adayı bir oyuncu bile yok. Neredeyse en az gol atan takımız. Allahtan kaleci iyi de hala ligde o sıralardayız. Ben bu kadrodan bazı oyuncuların gönderilip birbirleri ile daha uyumlu olan kaliteli oyuncuların alınması gerektiğine inanıyorum. Tabi bu işlem transfet döneminde yapılmış olmalıydı. Takımın maddi durumu iyi olmayabilir belki ama yıllardır aynı sıkıntılar mevcut. Henrique ise ayağına topu dolamaktan başka bir iş yapmayan çoğunlukla sonuca gidemeyen bir oyuncu. Tabi elde başka oyuncu olmayınca yapacak bir şey yok. Emre iyi onu takımda tutmalı fakat yıl sonunda sağlam 1-2 forvet ve 1 santrafor alınmalı. Tabi diğer bölgelere de takviyeler lazım. En acil değişim ve takviye yapılması gereken bölge burası. Bu kadro ile belki çok iyi oynarsınız fakat gol atamazsınız.




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.