Şimdi Ara

UEFA Avrupa Uluslar Ligi ile ilgili herşey (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
0
Favori
28.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lucescu acilen gitmeli yerine Aykut kocaman gelmeli yoksa avrupa kupasını falan unutun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Young Sinatra

    Elestirilecek cok bir sey yok Lucescu'nun oturtmaya calistigi bir sistem var oyle ha diyince olmuyor. Dogru yoldayiz suan. Rusya bizden iyi takim maglubiyet normal sonuc. İyi bir sol bekimiz olsa gol yemezdik muhtemelen. İyi pozisyonlar da yakaladik. Sol bek sorununu bir sekilde cozmemiz lazim yillardir sol bek cikaramadik. Caner sol aciktan devsirme Hak alman altyapisi Ömer hollanda hepsi de vasat alti bekler. Bunlardan iyi bir tane bile sol bek cikmamasi cok enteresan yillardir. Sol ayakli olunca hemen sergen olcak bu cocuk diyorlar herhalde koyalim sol bek oynasin diyen yok altyapilarda. En kotulerin kotuleri sol bek yapiliyor galiba.
    Adam sistemi kurana kadar vefat edecek yalnız.
  • maçın yıldızı hakana saygılarımı sunuyorum :)) çok kötü oynadılar yine
  • Aynen katılıyorum dediklerine. Bir de dikkat ettin mi orta sahada top ceviremiyoruz, genelde paslar hep geriye oluyor. Ve su var, ceza sahasının içine her defasında ver kaç ile girilmeyw çalışıyoruz. Günümuz futbolu bunu yemez :) top adamın ayagındayken diger oyuncunun ceza sahasına pire gibi kaçması lazım, ve topu onune alıp gol girişiminde bulunması gerek. Ama bizim ligte bunu yapan, yanl birbiriyle anlasan cok az insan var. Ben buyuk takımları takip edebiliyorum ligte, ve gözlemlediğim kadarıyla bu oyunu kurmaya calısan bir tek fenerbahce var. Ceza sahasında hızlı paslar yaparak gol girişiminde bulunuyor. Onun dısında oynanan oyun anlayışı hep aynı. Ben ligte aman aman bir gol görmüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aykut sırf 10 numara diye Hakan'ı çağırmaz. Bu bile yeterli TD olması için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yusuf Yazıcı Abdüykadir gibi alternatif isimlere yönelinmeli.Bilam Başaçıkoğlu o bizim mimli takımda oyanayabiliyor mu?O da çok iyi olur bu takıma.

    Bizim takım ne fiziği güçlü ne pas yeteneği var ne de sprinter bir takım.Ortada dolanan bomboş bir takımız.Hakandan sol açıl olmuyor işte yeter da denemeyin olmuyor.İki defansif orta saha ile iş yapamıyoruz ve zaten bizdeki defansif orta sahaların hiçbiri khedira gibi matuidi gibi topla dribling yapıp hızlı çıkabilen adamlar değil.Tolga ciğerci belki bir nebze yapar onu.

    Ayrıyeten takıma dinamizim katan oyuncu da yok Emer akbabayı görmüştük adam çok hareketli ama onun gibi başka kimse yok mu?

    Takımım zgerçekten çok kötü diyince bazıları bayılıyorsunuz kendi oyuncularınız küçümsemeye diyorlar ama.Cengiz Çağlar Hakan Okay dışında kim top oynadı?Hasan Ali elinden geleni yapıyor ama kapasitesini biliyoruz.Onun dışındakiler ne iş görüyor bu takımda?Ayrıyeten Hakan Cengiz ne yapacak bunlar tek başlarına iki üç kişiyi ekarte edecek adamlar değiller ki?Ya da her maç çıkıp gol atıp maç kurtaracak adamlar değiller onlar da sınırlı adamlar.Sistem futbolu oyuncuları.

    Bu şekilde gitmez.Düzgün bir hoca ile yeniden yapılandırılmalı takım.Düzgün kim yapılandırır ancak Abdullah Avcı ama onu da daha önce kovaladılar.Sanki o gidince çok bir şey başarıyormuşuz gibi.Selçuk inan yeniçerisini kesti diye adamı yediler.

    Yabancı hoca lazım Aykut falan demeyin saçma sapan.




  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Taktikle bir alakası yok. Adamlar topu sana verip geride kümeleniyorlar, bizde atak yapıyoruz baskın oynuyoruz diye gözüküyoruz halbuki durum öyle değil. Topu rakibe vermek, arkasında durmakta bir taktik anlayışıdır. Emre Akbaba'nın kurtardığı maçta da aynısı oldu, İsveçin oyun anlayışı hep böyledir misal. Topu sana verir. Bizde neredeyse 90dk topu geveleyip durduk. İşte burada birşey geliştiremiyorsan bir sıkıntı var demektir, dünde bir benzeri oldu. Herzaman Emre gibi çıkıp atacak kişi bulamayabilirsin.

    Topu taşıyor dediğin maçlar İsveç ve Rusya gibi topla oynama oranı düşük, geride kümelenen takımlar. Bu maçta da sen taşısan da taşımasan da zaten mecburen ileri çıkıyorsun. Taşıdıklarını görmemiz için hücum oynayan, topla arası iyi olan bir takıma karşı oynayıp değerlendirmek lazım.
  • Bnce bu ulkede futbol yasaklanmali,kaldirilsin. Bu ulkenin kamburlarindan biti futboldur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntihar sebebi bir ülkeyiz. Bir millet bu kadar mı her şey'de başarısız olur arkadaş.

    Çare mare yok kardeşim. Kaç kaça bilirsen, sık sıkabilirsen.
  • Forvet lazim milli takima. Umut Bulut bile Cenk'ten daha faydali olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Forvet lazim milli takima. Umut Bulut bile Cenk'ten daha faydali olur.
    valla bro şaka maka cenk'i everton'a güzel itelediniz, adamı her gördüğümde ödenen bonservis aklıma geliyor 22 milyon euro içerisinde komisyon bedelleri ıvır zıvır ödemeden kılçıksız bjk'nin kasasına girdiyse hakikaten takdir edilesi muazzam bir iş.
  • Turk futboluyla ilgilenmiyorum..kafam cok rahat..sizde ilgilenmeyin..cok ise yariyor...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu almanyaya ne olmuş hepsi mesutun yüzünden tukaka mesut.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    MotoGP candır.



    Şikenin dönmediği tek spor dalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Hakan ne yapıyor??
  • Stoperlere şöyle bir bakayım dedim Kaan takımı sondan ikinci çağlar daha 15 haftada kadroya girememiş 80 90 dklarda tek oyuna girmiş. Stoper mi yok derken aklıma semih kaya geldi açıp bakınca bu sene 15-15 oynamış adam çek liginde ulan lusecsu efendi hangi performansla seçtin sen bu 2 stoper sorsan stoper yok der semih bu ikisini stoper diye cebinden çıkarır Buda gösteriyor ki milli takım kadrosu performansla falan seçilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Konyaspor la anlaştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakan yerine 150 milyon euroluk oguzhan girmeli acilen
  • Penaltidan attilar golu. Yine kazanamadigimiz bir mac.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.