Şimdi Ara

Uefa CL | D Grubu 4. Maç | Borussia Dortmund v Galatasaray | 4/11/2014 - 21.45 (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.151
Cevap
6
Favori
21.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 Kasım 4.maç 4 gol çok normal bence . Gs de sıfır organizasyon var, dandun oynuyor. 2-3 hafta önceki derbide goller harici pozisyon var mı ? Ligimizde dandun,bireysellik tutsa da şl de tutmadığı ortada.Elin kıçı boklu Anderlect'i Arsenal ile 3-3 berabere kalıyor hem de 3-1 den. Anderlectte bir tane yıldız futbolcu yok.Takım oyunu,organizasyon bununla yürütüyorlar olayı.Selçuk-Hamit zaten ölü. Burak araya top atarsan 10 da 2sini atıyor.Umut'un yetenekleri belli.Telles telles dendi patladı.Bruma ışık veriyordu patladı.Veysel zaten patlamış gelmiş.Melo anca kasaplıkla iş görüyordu zaten.Dzemali- Pandev ? Güldürmeyin. Bir ''şınayder'' kaldı.O da durmaz bu takımda.Bir de Muslera var ki bence bu sene inanılmaz düşüşte.Dün yediği gollerde bariz hataları vardı.Uzun süredir top kurtardığını görmedim ben,satılsın da takıma para gelsin bari.Sinanla aynı futbolu oynuyor nasılsa.Seneye avrupa yalan zaten borçlardan ötürü.Haluk Ulusoy gibi biri TFF başkanı olmadan bu takımın toplanması biraz zor




  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    Bu konuya yazmak için vizemi lazım
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Sen onu maç sayısına oranladın mı? Öyleyse diğerleri harbi harbi kötüymüş. Bizden az maç, bizden fazla gol...
  • Yazan oldu mu bilmiyorum ama; 6 Kasım'da 6 tane, 4 Kasım'da 4 tane

    Şaka bir yana Türk futbolunun sonu hiç iyi gözükmüyor.
  • serkan235 kullanıcısına yanıt
    uefa cezayi kesti.

    cas'a basvurdunuz, yine milyonlar gitti avukat ve mahkeme masraflarina kimse cikipda bu paralari kim karsiliyor diye soran olmadi.

    her neyse cas, haksiz buldu davanizi ve uefayada sitem etti, " az ceza verdiniz" diyerek.

    yani istersen hic o konulara girme.
  • taraftar taraftar değilki futbolcu futbolcu olsun, taraftar en ufak şeyde azıtır, futbolcu ıslık duysa morali bozulur, sanki adamlar tiyatro oynuyor da seyirci birşeyler yapınca motivasyonları bozuluyor, anderlecht arsenal i 3 gol geriden yakalarken 3 fark olduğunda adamların motivasyonu düşmüyor ama, bunlar işin hikayesi, futbolcular babalarının hayrına oynamıyor orada, paraları saçıp videolarını youtube a koyacak kadar çuvalla para verilip oynuyorlar, hamit hala çıkmış boş boş konuşuyor, hadi daha yeni 1. lig görmüş adam olsa anlarım da bayern real gibi takımlarda oynamış adamsın seyirciye bahane bulmaya çalışıyorsun, prandelli nin de suçu günahı yok, bu kadroyla daha ne yapsın, ilk gol ofsayt, defans göbeği felaket, o göbekteki 2 adamı avrupanın en büyük liglerinde 1. lig takımlarının hiçbirinde oynatamazsın almazlar, orta sahada hamit desen daha o topu nasıl durduracağını bilmiyor göz göre göre gol yediriyor, melo deseniz çok oldu futbolu bırakalı taraftara yaranmak için şebeklik yapmaktan, burak deseniz kaleye giren topa dokunmaktan başka bir özelliği yok, ha yabancı sınırlaması kalksa bu sefer de kulüpler taraftara yaranmak için 35 likleri dünya paralar verip getiriyor, kimsenin derdi değilki afrikadan güney amerikadan ucuz genç yetenekli adam getirelim, fener de aynı hesap beşiktaş da aynı hesap, beşiktaşlılar da partizan ı yendiler real madrid kesildiler, olur da devam ederler şampiyonlar ligi takımları gelince karşılaşırlarsa başlarına gelecek şey farklı değil, orta sahada adamın sırtına tekme atıp kırmızı gören orta sahada pozisyon bile yokken adamın omzuna yapışıp kırmızı gören adamlarla farklı şeyler olmasını kimse beklemesin




  • kasımda aşk başkadır...
  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    Bende pek girmek istemiyorum bu konulara aslında çok saçma işler..Her zaman büyük balık küçük balığı yer adamlarda bizi yedi bitirdi işte ... Fenerin iyi olupta gs nin kötü olduğu bu senelerde gs başkan değiştirmesinin ardından olan bu gizli olaylara anlam veren pek yoktur ki sonrasından gelişen olaylar siyasi olduğunu gösterdi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

    taraftar taraftar değilki futbolcu futbolcu olsun, taraftar en ufak şeyde azıtır, futbolcu ıslık duysa morali bozulur, sanki adamlar tiyatro oynuyor da seyirci birşeyler yapınca motivasyonları bozuluyor, anderlecht arsenal i 3 gol geriden yakalarken 3 fark olduğunda adamların motivasyonu düşmüyor ama, bunlar işin hikayesi, futbolcular babalarının hayrına oynamıyor orada, paraları saçıp videolarını youtube a koyacak kadar çuvalla para verilip oynuyorlar, hamit hala çıkmış boş boş konuşuyor, hadi daha yeni 1. lig görmüş adam olsa anlarım da bayern real gibi takımlarda oynamış adamsın seyirciye bahane bulmaya çalışıyorsun, prandelli nin de suçu günahı yok, bu kadroyla daha ne yapsın, ilk gol ofsayt, defans göbeği felaket, o göbekteki 2 adamı avrupanın en büyük liglerinde 1. lig takımlarının hiçbirinde oynatamazsın almazlar, orta sahada hamit desen daha o topu nasıl durduracağını bilmiyor göz göre göre gol yediriyor, melo deseniz çok oldu futbolu bırakalı taraftara yaranmak için şebeklik yapmaktan, burak deseniz kaleye giren topa dokunmaktan başka bir özelliği yok, ha yabancı sınırlaması kalksa bu sefer de kulüpler taraftara yaranmak için 35 likleri dünya paralar verip getiriyor, kimsenin derdi değilki afrikadan güney amerikadan ucuz genç yetenekli adam getirelim, fener de aynı hesap beşiktaş da aynı hesap, beşiktaşlılar da partizan ı yendiler real madrid kesildiler, olur da devam ederler şampiyonlar ligi takımları gelince karşılaşırlarsa başlarına gelecek şey farklı değil, orta sahada adamın sırtına tekme atıp kırmızı gören orta sahada pozisyon bile yokken adamın omzuna yapışıp kırmızı gören adamlarla farklı şeyler olmasını kimse beklemesin

    Turk futbolu bu dernek kurallarindan kurtulmadigi surec bu boyle devam eder.

    turk insanin egitim seviyesi bu kadar dusuk olunca, futbolcularda ayni kaliyor.

    yabanci sinirlamasi. yerli futbolcularda kara borsa yapti.

    sinirlama olunca kendini gelistirmeye neden gormuyor, cunku hayali yok. 3 buyuk takim onlar icin zirve. zaten avrupadan alicaklarindan 5 kat aliyorlar. ne gerek var calismaya dusunuyorlar.

    ronaldo gibi her gun kendini daha gelistirmeye cabalayan yokki.




  • Bu maçın sonucunu tahmin etmeyen yoktur zaten. Bu kadar oynayan takım görmedim. Adam 1 golü kendi kalesine attı diyede o kadar küfürü haketmiyor.

    FENERBAHÇELİYİM ama semihin yanındayım
  • serkan235 kullanıcısına yanıt
    siyasi bahane, yersen.

    ama dogrudur RTE yonetimi spora cok karisti, mehmet ali sahinlerin, haluk ulusoy federasyonuna devirmesinden baslar bu zincir ve dikkat edin o gunden bu yana turk milli takimi san marino oldu.

    oy kaybetmeme ugruna fenerbahceyi kolladilar. bu siyasilerin zaafini gosrterir baska bir sey degil. AY bu durumu cok iyi kullandi. FB kalkanin altinda kendini korudu. bu olay avrupada olmaz ama biz bizansel bir toplumuz. zaten o yuzden ileriye gidemiyoruz.

    unutmayinki dava bitmedi sadece yeniden yargilanma baslayacak. oldu bitti degil.
  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    Siyasi bahane diyorsan pek konuşmamıza gerek kalmıyacak sanırım, haklı olduğunuz yerler var ama cemaat lider parti ile iyi iken bu sonuçların doğması sonrasından yaşanan olaylar ile olayların terse dönmesi rastlantı olmaz diye düşünüyorum..Şu anda neden gs kötü sizce ? geçen seneden sadece drogba gitti takımdan değilmi.. Başkan neden bırakmak istiyor ? bunlar hep soru işareti ve öylede kalacaktır..
  • beyler bence ilk yarıdaki oyunumuzu her lig maçında oynayabilirsek ve daha iyi atak yapabilirsek bu yıl ligde şampiyonluk gelebilir.
  • serkan235 kullanıcısına yanıt
    Peki konusmayalim o zaman :)

    baskan birakti cunku alaturkayiz.

    futbolcular alaturka.

    albayraklarla yuruyor bu isler ancak.

    daha modern olmak icin cabaladi ama burasi turkiye.

    arti galatasarayin liseliler denen eski dinazorlari var. kontrolu kaybetmek istemiyorlar.
  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    Başkan açtığı borçları başkasının üzerine yıkmaya çalışıyor gibi O kadar kazanılan paralar ne oldu acaba kaç kişinin rantı dönüyor o işlerde...En büyük rakibin büyük ölçüde güç kaybetmiş ve 3 sene avrupada yok iken sen ne yaptın bu paraları
  • serkan235 kullanıcısına yanıt
    dernek kanunları oldugu surec bu boyle devam eder. aynı durum fenerbahcedede var, besıktasdada.

    kimse sorumlu değil.

    vergi odeme, birikince Ankaraya cıkartma yap, hep aynı şeyler.

    artık sponsor bulamıyorlar forma reklamı için, o kadar soğudiki insanlar futboldan.
  • bence dün en azından ilk dortmund macına oranla daha iyidik ama yinede yeterli değil. bu futbocularla çok zor hep aynı hatalar, hep aynı futbolcular, hiç ders çıkarmıyorlar.
  • KaSaTuRa. kullanıcısına yanıt
    Galatasaraylıyım, aynı şeyleri düşünüyorum.... sırf para yiyorlar bizim klüplerimiz,, ne bir alt yapı ne bir plan mevcut deil....
    şansa bala ribery gibi adam bulurlar onuda iş bilmezliklerinden elinden kaçırırlar 1 sene geçmeden.....
    Allah haram zıkkım etsin milletin parasını bu şekilde harcayanlara da yiyene de.....

  • hatrix kullanıcısına yanıt
    başkan seçiyorsun 2 sene zamanı var diğer seçime kadar, mutlak başarılı olmak zorunda bu dönem içinde. alt yapımı kalır, bir planmı olur.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.