Şimdi Ara

UEFA ya BASVURDUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Bütçenin belli bölümü borcun faizine gidiyor. Kalan parada kulübü çevirmeye yetmiyor ve açık veriyorsun. Yani men yeme veya UEFA in vereceği diğer cezalarin kaynağı borcunun yüksek olması.



    Yönetim iki senedir hata yaptı. Şampiyon takımı alıp ligi altıncı bitirirsen elbette bir sıkıntı olur olurda şu an biz istesekte istemesek takım bir yatırım yaptı. Belli adamlar aldı. Ok yaydan çıktı. Ha seneye başka başkan adayları çıkar bakarız. Şu an başkan bir sene daha takımın başında.su saatten sonra daha geri adım atamazsın. İnşallah anlatabilmisimdir. Anlamadıysan benim yapabileceğim anlatabileceğim daha birşey yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulüplerin genel kurullarında nasıl insanlar var yahu. Bjk'yi bilmem ama Fb ve Gs'de felaket durumda. Birisi çıkıp gerçekleri konuşunca adamı hemen hain ve fb/gs düşmanı ilan ediyorlar. E demekki geçen kongrede konuşan eski yönetici haklıymış. Fb'de zaten bunları söyleyen Saran, Hakan Bilal gibi adamlar ihraç ediliyor.

    Nasıl insanlar abi bunlar, içlerinde hiç mi aklı selim adam yok, yoksa bu kulüpler gerçekten "yemeyen keriz" mantığıyla mı işletiliyor. Bu adamların holdinglerinde çalışıp holdingi 1 tl zarara soksanız ananızı ağlatırlar, ama kendileri resmen fantezi uyguluyorlar. Aziz Yıldırım birde kendi adamlarını doldurdu, seçimle de gönderemiyorlar :) Hiç değilse Gs'de arada sırada başkan değişiyor..
  • Ya kardesim Uefa neden ceza veriyor bu adamların bonservisi ödenmezse yıllık ücreti ödenmezse basvuru olursa o zaman ceza versin Fenern Gsnin borcunu ödemediğini duydunuz mu hiç bu sistem ne kadar saçma ya Psg city paraları yagdırıyor onlara bişey yok orta halli takımların kafasına kafasına vuruyolar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.