Şimdi Ara

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
30
Favori
24.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    İlk planlamada PC olmadığını, belki gelecekte PC için çalışma yapabileceklerini açıklamışlardı.

  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

    Gerçekten mi hocam? Bilmiyordum sadece konsol için çıkartacaklarını. Boşuna bekliyormuşum o zaman. Konuyu takipten çıkartabilirim..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 29 Aralık 2021; 15:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk kez futbol oyunu yapan bir firma ilk senelerinde Fifa'dan daha iyisini yapmaları teknik olarak mümkün değil. Birisi 30 senedir piyasada ve en büyük 5 şirketten biri. UFL ise yeni kurulmuş tecrübesiz, parasız bir firma. Şimdi şöyle düşünün 30 senedir futbol oyunu yapan Fifa'yı günümüzde beğenmeyen milyonlarca kişi var. Ben de 96 senesinden beri Fifa oynuyorum ve 3 senedir hiç beğenmediğim için satın almıyorum. 30 senelik tecrübe bile herkesi memnun edemiyorsa bu oyunun öyle ortalığı kasıp kavurma ihtimali falan olamaz. Önemli olan potansiyeli olup olmadığı olacak. Fifa 2013'ten bu yana P2W yapıya döndü, oyun artık bizim kontrolümüzde değil, beceri faktörünün etkisi minimuma indirgendi. "Dynamic Difficulty" patent kaydında 50 sayfalık açıklaması mevcut açıp okuyabilirsiniz. UFL'nin "Fair to play" vurgusu da Fifa'nın bu sistemine gönderme. Bunula beraber oynanabilirlikte çok kötü olmaz, pozisyon ve gol çeşitliliğinde zenginlik sunabilirse bir kitle oluşur ve 5-10 sene gibi bir sürede kalite ciddi oranda artar.





  • ekostros kullanıcısına yanıt
    sen bu işin baya zamandır içindesin fifa denilen oyunun databaselerine bile bir ara hakimdin. Sonra saldın oyunu bile almadın bir dönem yazılarını hatırlıyorum.

    Fifaya kim ne dersin gerçek reel futbolla alakası olmayan bir oyun. Dönüşleri hızı, aldığın gibi dikine dikine gitmeler oyun kurmadan kontra kovalamalar, saçma sapan vücut koyarak yapılan tackellar .bitmeyen preslere rağmen sinirsiz staminalar, p2w sistemi. 2016 2017den beri % 3 5 grafiksel degisiklil ile aynı oyunu piyasaya sürerek bizleri keklemesi. Saçma sapan kartlar,etkinlikler vsvsvs..

    Daha fifa 19dan beri sürekli fut ekranında çıkan bildirimlerin önüne gecemediler ne bekliyoruz bu ea sportstan ben yaklaşık 5 yıldır bisey beklemiyorum.18 de bile bir emek vardı fut çarpıyor maçlarında tekkz ile dossary maclarina bakın emek vererek kaleye giderlerdi. Şimdi dikine dikine sert paslarla abuk subuk oyun oldu 18 bile kötüydü yinede oyundu 19 ile çöküş başladı 22 ile alel acele oynanan en saçma fifa çıktı piyasaya. O renk paleti nedir o çimler nedir. Series x te oynuyorum ben böyle saçma sapan bir atmosfer görmedim. Pastel tonlar çok kötü
    20 25 yıldır futbol oyunu yap daha sahayı yapama, taraftarları yapama,oyuncu animasyonlarını oturtama. Daha santra bugünü bile çözemediler. Fifayi kendi haline bırak zaten her geçen gün daha kötü bir fifa çıkarıyor.

    Ve açık açık söylüyorum şu oyun fifadan daha güzel duruyor. Gameplayi otursun fidanın yüzüne bakmazlar. Banane lisanstan ondan bundan umurumda değil gerçek futbol keyfi sunsun turbo takılmış gibi oyun olmasın.lisans zamanla gelir gelmezsede önemli değil.

    Ea elinde ne varsa bir bir öldürüyor simcity, nba, nfs, fifa , bf hepsi çöp oldu.

    https://www.youtube.com/watch?v=GBalxXZp5GE&feature=youtu.be

    Şu oyuna bak valla görünce ne renkler ,ne atmosfer, ne top fiziği, ne oyuncu fiziki ölçüleri ,ne gameplay şaka gibi oyun oynuyoruz wl de 13 14 yapıyoruz ama yok yani oyun gibi oyun ötesi yok iste.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 31 Aralık 2021; 1:26:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ekostros kullanıcısına yanıt

    İlk kez futbol oyunu yapan bir firma,daha önce uzun süre kaliteli futbol oyunları yapmış olan efsane peslerin Japon yapımcısı Seabass ve ekibini veya Football Kingdom’u tasarlayan Japon ekibi ,UFL’nin yapım ekibine katarlarsa işin oynanış,top ve şut fiziği kısmını çözmüş olurlar.Geriye animasyon ve grafik kalitesiyle ,lisanslar kalır.

    Eğer deneyimli yapımcılarla çalışmazlarsa ilk oyun için beklentiyi çok fazla yükseltmem.

    Yine de güya yılların futbol oyunu yapımcısı olan Konami’nin yaptığı E football 2022 oyunundan her türlü iyi bir oyun olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 30 Aralık 2021; 22:12:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neo23 kullanıcısına yanıt

    Bence pes den buraya transfer olan var bunu game play de göreceğiz ne oldu da konami pes den vazgeçti e football oyunu yaptı e footballu pesi yapan ekip değil onlar olsa bu kadar kötü birşey yapmalarına imkan yok

    Ufl gameplay de pese benzer bir izlenim hissedersek demekki buraya geçmişler bence ufl yi yapan tecrübeli biri 27 Ocak bekliyorum merakla

    Fifa da oynanacak düzeyde değil başta iyi geldi ama oynadıkça pesden farklı olarak online iyi içerik iyi ama oyun içi müdahale aşırı var pes den daha beter

    Ufl iyi bir oynayış en önemlisi server olması içerik bol olması ve oyuna müdahale etmeyen bir tarz da oyun çıkarması lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldboy83tr O kullanıcısına yanıt

    Oynanmayacak kadar kötü olmassa büyük bir kitle anında geçiş yapar. Grafiği hallederler, animasyon işi ciddi tecrübe ve bütçe istiyor, Konami bile 2 nesilde düzgün animasyon yapamamıştı muhtemelen UFL'nin de animasyonları en zayıf noktası olabilir ama asıl olay aslında animasyon da değil oyunun zevk verip vermeyecek olması. Ben hala Playstation 2'de Winning Eleven 6 açıp oynuyorum. 20 senelik oyun deli gibi keyif veriyor. Oyunun keyif vermesi kesinlikle grafik ve animasyondan bağımsız bir faktör. Bu zevki yaşatabilirse süper olur. 27 Ocak'ta gösterilecekmiş merakla bekliyorum

  • Bence başlangıçta arkadaşlarla oynayabilecek eğlenceli bir oyun gelse de yeter. Bu sene hiç Fifa alasım gelmedi. FUT batağından kurtulmuş hissediyorum. UFL çıkar çıkmaz denemek istediğim bir oyun.

  • Bu oyun ne zaman çıkacak acaba fifa sarmıyor pes bitti pes 21 oynuyorum ama momentum çıldırtacak düzeyde futbolsuz kaldık resmen

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 27 Ocak'a az kaldı. Tanıtımı bence çok tutulacak. Yeni futbol oyunumuz geliyor bence  

  • celtıc sponsor oldu


    twitter
    “We are pleased to be partners 💪🟢⚪️ @CelticFC Welcome, the Celts! ☘️ https://t.co/MaCAhC4DH8”
    https://mobile.twitter.com/UFLgame/status/1481569305015865346?cxt=HHwWhMC--dzby48pAAAA
  • UFLyoutube
    UFL™ - Worldwide Gameplay Reveal | Live Event | January 27 | 9 PM CET / 3 PM EST / 12 PM PST
    https://www.youtube.com/watch?v=71ty-HIDIj0&ab_channel=UFL

    Tanıtıma az kala kalite kokan tanıtımlar bunlar  

  • Böyle aptal cgi'lerle göz boyayıp geri sayım saçmalıklarına girdiklerine göre leş gibi bir oyun geliyor geçmiş olsun. Sanki uzaylılarla iletişime geçiyoruz 27'sinde aptal aptal şeyler ya.

  • Dante kullanıcısına yanıt

    gol videosu paylaşmışlar in game. hiç hoşuma gitmedi.

  • Yok öyle bi şey yanlış bilgi verme

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    https://www.instagram.com/uflgame/tv/CZACvYbp0bv/?utm_medium=copy_link










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 22 Ocak 2022; 9:14:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fake sanmıştım bu değilmiş özür diliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ilk kez gordum bunu belliydi ya boyle olacagi. Adamlarin derdi oyunla ugrasmak degil reklam yapmak.


    Topa vurdugu ana bakin. Bakkaldan plastik top alirdik kucukken. Hah onun aynisi iste. Yazik ya koca oyun sektoru futbol oyunu yapamiyor resmen. Gercekten buyuk acizlik.


    Ama daha yapim asamasinda bla bla demesin kimse biz biliyoruz o yalanlari yemezler artik. Son haline gelmemis hicbir seyi paylasmaz insan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Ocak 2022; 10:12:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Ucuz etin yahnisi boyle olur bizde hata beklentiye girmek )))

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamların daha ilk tecrübelerine göre hiç fena değil. PES çöpünden çok çok daha iyi duruyor. Animasyonlar gayet güzel görünüyor. Aynı mokun laciverti FIFA'ya para vereceğime beleşe UFC oynarım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.