Şimdi Ara

Uhans K01 IP68 Smartphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uhans K01 IP68 Smartphone
    UHANS, King Kong serisinin başlangıcı olan ilk IP68 Smartphone-K01 ürününü üretti. Sağlam bir telefon olarak, hızlı şarj sistemi, 3GB RAM artı 32GB ROM ve benzeri kalıcı 5000mAh pil gibi modaya uygun tasarım ve pratik özellikler taşır. Dahası, hantal ve sağlam gövde yerine, ergonomik eğriler ve telefonda eli daha rahat hissettiren çizgilerle uygulanır.
    Uhans K01 IP68 Smartphone
    Siyah ve turuncu bir IP68 akıllı telefonun tipik unsurları gibi görünüyor, UHANS K01 de öyle. Sadece kum ve toz istilasını yenmekle kalmayıp, aynı zamanda suyun derinliklerinden bir saat boyunca 5 metreye kadar hayatta kalabilen askeri standartta sağlam bir akıllı telefon. Bu arada, K01 güçlendirilmiş alaşımlı çerçeve ve kauçuk arka plaka, takviyeli bordo Gorilla cam koruyucusu ile Silahlı, bir şey bile 1.5m yüksekliği düşüş yok. Güçlü 5000mAh batarya ile beslenen 2 gün kullanıma izin verilir, önemli olan 5V / 2A daha hızlı şarj cihazının şarj hızını hızlandırması ve yenilemek için daha az zaman gerekmesidir.

    K01, Android 7.0 işletim sisteminde çalışır ve yüksek performanslı MT6753 okta-çekirdekli işlemci ile güçlendirilmiştir ve 3GB RAM ve 32GB ROM ile yedeklenmiştir; APP'lerin operasyonunu sorunsuz halledebilir ve videoları ve oyunları indirmek için bol miktarda yer temin edebilir. 13MP arka kamera ve 5MP ön atıcı, dengeli doygunluk ile yüksek çözünürlüklü fotoğrafları sunan Sony sensörü ile birlikte uygulanıyor.

    İyi haber UHANS ekibinin bu IP68 akıllı telefonunu ilk denemeyi ya da UHANS'ın en yeni akıllı telefonları olan i8, Max 2, MX gibi kişisel deneyimlerine sahip olmak istiyorsanız, K01'ü HONGKONG'daki Asya Dünya Fuarı'na getireceğini umuyoruz. Mix 2 vb. UHANS'ı, 18-28 Ekim tarihleri ​​arasında Booth 5H08'de bulacaksınız.
    Daha fazla güncelleme için ayarlanmış kalın.







  • Uhans K01 sertlik testi ....

    Sağlam bir akıllı telefon olan UHANS k01, tüm bu tokluk testlerini geçti. Peki açık havadaki sert çevreyle olan ilişkisinde tam performansı ne hakkında. Gerçek şu ki, bize, kazara düşmeye, suyun akmasına ya da kum havuzuna gömülmesine rağmen başarısız olmamıştır, tüm testleri terbiyeli olarak yerine getirmektedir. Düşmeden sonra, Ekran, çizilmeden bile güvenli ve sese bırakılır. Ve telefon her zamanki gibi çalışır, suyun içine defalarca batırılır.
    hayır, ama yakında yükleyeceğim.

    https://www.youtube.com/watch?v=OwgjfRFhRAE
    Uhans K01 IP68 Smartphone




  • şerefe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.