Şimdi Ara

UKIM VE PIM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Yurtdisindan arkadaşım küçük paket içerisinde evrak ve sevdiğim bir marka biskivu yolladı. Hareket merkezi Güney Kore olan posta ayın 6 sinda Seoul den yola çıktı 9 unda Türkiye'ye vardı. Ancak halâ elime geçmedi ve içerisinde değer olmayan hediye ibaresi ile yollamış bir mektup ve bisküvi ( mektup gonderssi kategorisine) 33.5 Türk lirası vergi koymuşlar. Bu saçmalıgi kabul edelim parayı ödeyelim haram zıkkım olsun. Ancak gönderi ne zaman elime geçecek Beşiktaş'a gelmesi lazımken devamli basaksehir Arnavutkoy arasında döndü durdu. Sorgulama sayfası görüntüsünden yorum yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    UKIM VE PIM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • karognuz başakşehir'den çıkmış arnavutköy posta işleme merkezine yönlendirilmiş. süreç normal devam ediyor. bundan sonraki etap beşiktaş posta dağıtım olmalı. kargolar başakşehir'den çıkınca anadoluya veya istanbul avrupa yakasına sevk edilecekse önce arnavutköy'e gelir. istanbul anadolu yakası paketleri anadolu yakası posta işleme merkezine geliyor tuzla'ya. süreç normal yani :)

    yalnız vergi kısmı problem. artık kafamıza göre yurtdışından ürün getiremiyoruz malesef.
  • Bu vergi miktarını kesebilmeleri için senin püskevitin fiyatı yaklaşık 25 dolar civarı olması gerekiyor. Doğru midur? Değilse malın fiyatını belirten herhangi bir faturayı eklediğin itiraz dilekçesi ile ukim e başvurup verginin yeniden hesaplanmasını talep edeceksin. Eğer yanlışlık olduğu tespit edilirse işlemi yapan memur hakkında ayrıca dava açabilsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.