Şimdi Ara

Ukrayna Odessa hakkında ince detaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncellikle bu konu hakkında zaten cok fazla konu var. Odessa hakkında ogrenmek ıstedıgım bırcok seyı burdan ogrendım . Ozellıkle bu yazı cok yardımcı oldu.http://forum.donanimhaber.com/m_38340092/tm.htm .

    bu yaz üniden mezun oluyorum. ve cok saglam bı 5-6 gunluk yurtdısı tatılı yapmak istiyorum. bunun için odessa ilk tercihim tüm ayarlamaları yaptım.
    Agustos gıbı gıtmeyı planlıyorum. ordakı clubler yemek yatma gıbı konular hakkında bılgı aldım. Ama benım ıstedıgım ınce detaylar.

    mesela odessa da araba kıralamak sacma olur mu?
    alkollu araba kullanırken yakalansam ne olur?
    bırıyle kavga etmek zorunda kalırsam ne yapmalıyım? polisin yaptırımı nedir?
    ukraynaya daha once gıtmıs abaza turkler yuzunden, turklere karsı ızlenım nasıl?
    veya turk denılınce kafalarında olusan profil nasıl?


    not: oncelıkle burda kendım hakkımda yanlıs bı ızlenım uyandırmak ıstemem. fakat orda olusabılecek her turlu problem ıcın kendımı hazırlamak ıstıyorum.







  • boşver krdeşim,ukrayna'yı,seni tayland'a alalım
  • aslında tayland pataya falan dusunuyorumda. orayada odessa yı gordukden sonra gıtmek ıstıyorum .
  • Merhaba Beyler;

    Gecen Hafta Odessa da idim:

    Eger icinizde daha once yurtdisinda sehayahi (Amerika,Bati Avrupa vb..) yapan varsa odessa sizi turistik acidan cok fazla tatmin edecek bi sehir degil.

    Bahsettigim seyahate tur sirketi araciligi ile gittik fakat orayi gordukten nerde kalinir ne yenilir ne icilir hangi mekana gidilir gvb.. gordukten sonra bir sonraki seyahatin bireysel olarak gitmenin cok daha uygun ve eglenceli olacagini gorduk.

    Ukrayna ve Sovyetler birliginden dagilan diger Ulkelerde dil bilmemek buyuk sikinti ama bizim Amerikada iken ayni yerde calistigimiz Odessali arkadaslarimiz sagolsun orda bizi yalniz birakmadilar ve yaklasik 4 gunde sehirde hatiri sayilir bir cevre yaptik:))

    Geldikten sonra hemen yaz icin planlarimizi yapip 15 - 23 Haziran Tarihleri icin planlarimizi yapip ev kiralayip ucak biletlerimizi aldik.Malesef bankaci olan arkadasimin unvan degisikligi icin sinav tarihi aciklandi ve su anda ben tek gidecegim.Tek veya 2 kisi ukraynaya beraber gidecek arkadaslar ile tatil arkadasligi yapabilir kiraladigim dairede beraber kalabiliriz.




  • Sorularina kisa ve oz bir cevap vercek olursak polisleri cok tehlikelidir ruscan yoksa cok kotu durumlara dusersin odessaya gidipte fazla beklenti icine girme heryer turk dolu kizlar falan uzerine atlamayacak hepsi bikti turklerden
  • bu hafta ucak bıletlerını aldık. apart rezervasyonuda yaptık. sırf bu tatıl ıcın aylar oncesınde para ayarlamaya basladım. orda krallıgımı ılan edıcem gıbı bısey olucak . sımdı alkolun dıbıne vurmusken, alkolun verdıgı yetkıye dayanarak beklenmedık durumlar olursa dıye korkuyorum
  • ARKADAŞLAR BEN 24 MAYISTA KUZENİMLE GİTTİM BİZİM ORADA ÜNİ OKUYAN ARKADAŞLARDA KALDIK SİZE TAVSİYEM GECE KULÜPLERİNDE KIZLARI TAVLAMAK İÇİN UĞRAŞMAYIN, HEM ÇOK PARA HARCARSINIZ HEMDE SONUÇ İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLMAYA BİLİR BUNUN YERİNE O KULÜPLERE GELEN KIZLARIN ÇOĞU PARA KARŞILIĞI BİRLİKTE OLUYORLAR BU AÇIDAN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ZAMAN KISA SÜRELİ GİDENLER İÇİN EN İYİSİ BU HEM HİÇ UĞRAŞMIYORSUNUZ HEM DAHA AZ PARA HARCIYORSUNUZ VE SONUÇ TEHMİN EDEMEYECEĞİNİZ KADAR İYİ OLUYOR...
  • hangi niyetle ukrayn
  • mesela odessa da araba kıralamak sacma olur mu?
    Saçma olmaz ama kiralayn çok firma yok istanbul da olduğu gibi
    alkollu araba kullanırken yakalansam ne olur?
    alkollu araba kullanmak suç heryerde suç ve senin içinde tehliklei bunu söylemem ne kadar doğru ama polise yakalanıp rüşvetle sorunsuz evine dönen bir çok kişi olduğunu duydum
    bırıyle kavga etmek zorunda kalırsam ne yapmalıyım? polisin yaptırımı nedir?
    İçeri girersin heryerde olduğu gibi
    ukraynaya daha once gıtmıs abaza turkler yuzunden, turklere karsı ızlenım nasıl?
    alkollu araç kullanan kavga eden birilerine karşı tabiki iyi değil ama halkın çoğu sıcakkanlı kişiye göre yargılıyorlar
    veya turk denılınce kafalarında olusan profil nasıl?
    yerine göre değişiyor odessa halkı genellikle türkleri sever




  • ODESA’DA TÜRK VATANDAŞINA SALDIRI

    048.ua sitesinin haberine göre, Odesa’da Lustdorfskaya Doroga Caddesi’nde saldırıya uğrayan bir Türk vatandaşı bilinci kapalı halde yolda yatarken bulundu.

    İnsan hakları savunucusu Tamerlan Bannura, siteye yaptığı açıklamada, “Saldırıya uğrayan kişinin parasının çalındığı düşünülüyor. Telefonu ve sigarası cebinde duruyordu” şeklinde bilgi verdi.

    Yaralı Türk vatandaşının Odessa 1 Numaralı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi

    http://ukraynahayat.com/odesada-turk-vatandasina-saldiri/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.