Şimdi Ara

Ukrayna Zaporozhye Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    Öncelikle biraz bilgi vereyim, Ukraynain meshur sehirlerinin hepsinde bulundum ve ruscam var.

    Zaporozhye şehri Dneprepetrovska yakın trenle 2 saat gibi bir sürede oradasınız.

    Daha önce bunca şehir gördüm ama Zaporozhye kadar sıkıcı bir şehir daha görmedim.

    Bir hafta geçirdim bu yalandan şehirde, 2 arkadaş geldi ve 2mizde rusça biliyoruz. Şehirde gezilecek güzel yer sayısı 3-4 dür. Ki zaten Lviv Kiev Odessa gibi şehirlerden sonra o beğenmediğim dandik kharkiv bile gözümde cennete dönüştü burayı görünce.

    Sokaklar bomboş kocaman lenin prospekt diye bir yol var olay o yol üzerinde geçiyor, ha koca şehirde sokaklar bomboş, diyorum ya ne kadar sessiz sakin bir şehir burası.

    yolda giderken bir soru soracağım adres, dur bari bir bayana sorayım diyorum tanışma flean çıkar, yolda karşımdan gelecek genç ve güzel bir bayan bekliyorum bekle baba bekle :) gelir.

    Bir türk restoranı var ama gitmedik, Unutmayın türk restoranları en pahalı restorantlardandır Ukraynada.

    Ukrania Mall ve Avrora diye 2 alışveriş mağazası var. Avrora daha modern en üst katında şehiri net görebiğeceiniz bir cafe var (5. kat) , en alt katda vernus diye alışveriş mağazası var eve malzeme oradan alabilirsiniz. giriş katdada JOBS COFFEE var fena değil. Bizim ev buraya çok yakındı buluşma yeri hep burayı söylüyorduk.

    İnsanlar yardım sever : %50 diyeyim kharkive giden varsa orayla aynı fakat bir Lviv değil.

    Türklere bakış açısı : Ukrania Mall un yanındaki yoldan gidince grill cafe diye bir mekan var, fiyatlar çok uygun arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim. Hatta kalite ve fiyatda gördüğün en uygun cafeydi :) işin komik tarafı koca şehirde tek türk gördügüm cafeydi. Diğer şehirlerdeki kadar çok yokuz burada, bana 2 kişi denk geldi sadece. Dün diskodaydım mesela 2 tane kevaşe(afedersiniz) elimde içki sağa sola bakarken parmakla beni çağırdılar sen arabmısın diye sordular yani türkü arap sanacaklar.

    Gelelim gece hayatına

    Ptesi : en dandik gündür zaten gitmedik bizde bir yere
    Sali : Dediler diskolar bugunde kapali (tanidigmiz kizlar bakti bir kac diskoya zaten bizde yahu daha 2.gun bosver yarin gideriz carsambalari guzel olur diye gitmedik)

    Carsamba : Banana Club'a gittik eve cok yakindi. carsamba olmasina ragmen neredeyse bombostu. 2 tane sulanilabilecek kiz vardi. onlarda bakip durdu fakat iş tanişmaya gelince uzak durdular. 2 tane 35li yaşlarda kadın vardı deli gibi bizi kesiyordu ama o kadarda düşmedik be abi diye kaçtık hatta. Nargile içtik ogün nargile ve meyve tabagi 120grivnydi 15TL ediyor. eve donduk (giriş bedavaydi)

    Persembe : Bugun soyle diskoları güzelce gezelim yarın nereye gidecegimizi bilelim diye dusunduk. Bananayı zaten görmüştük dans pisti felan küçük. Orbita denen mekana gittik (giriş bedavaydi), genelde burada coluk cocuk var 17 , 18, 19... girdigimizde dans pistinde dans eden 10 kisi felan vardi.. ama hepsi erkekti :)))))))
    hatta fotosunu cektim o anin atabilirim inanmayan olursa. 1+1 =3 vardi buradada gittik 2 viski kola aldik 1 bardak daha geldi bu ne diye sorunca hediyesi dediler. ickileri icip kacalim buradan diye can attik son gelen bedava ickiyi verecek kiz bulamadim. sonra erkek arkadaslariyla gelmis kizlar vardi bari bunlara vereim dedim. Bu arada pisti büyük kocaman .Ciktik oradan
    Gittik bu sefer Music Hall'a , iceri giris 20 grivniydi 8 e bolun işte TL karşılığı. arkadaş dışarıda bekledi ben içeri girdim koca pisti var güzel açıkcası 10 kız 10 erkek flean vardı içeride pistde sadece kızlar vardı ama yanlardada hep erkek. koca alanda 20 kişi komedi gibi sırıtıyordu. Çıktım dışarı arakdaşa gidelim burayada girilmez dedim. 2 tane ukraynali cocuk kalabalikmi diye sordu. gosterdim icerinin halini onlarda dedi hadi BANANA ya gidelim. Dün oradaydık crowbar varmiş ona bakacagız dedim. Bugun calışmıyor dediler. Cocuklarda araba varmış atladık crowbar harbiden kapalıydı. Banana ya kaldık artık girdik, 2 tane abla seksi seksi dans ediyor. Cocuk cok fırmalaydı hemen atladı zaten sarmaş dolaş dansa döndü ama kızlar herkese okeydi. bir ben dans ediyorum bir benim arkadaş bir cocuk , bir cocugun arkadaşı :) 4 erkege 2 kız takıldıkta takıldık :))) ha başka kızda vardı ama yahu bunlar banko diye dusunduk. Cocuk sonra beni tuvalate çekti kizlari size atalim mi ? gibi abuk subuk bir soru sordu. senle ben mi ? dedigimde yok 4 e 2 cevabi aldim ! Yuh o kadrda degil ya siz alin ya biz dedim bende ilk sen tanistin hattta sen al dedim.
    neyse uzatmayayim kazanan bizdik :) onlar eve donmusken biz kizlarla beraber kapattik mekani, aksama 2 kizdan biri (Arkadasa dusen) nazın kralını yaptı. Kızın kaybolan cantasını bulmama ragmen. benimkisi gel onlara gidelim desede gelmek nedir bilmedi. butun dil dokmelerine ragmen bende ikna edemedim. Guzel bir geceydi ama eve donduk

    Cuma : Bugun bakalim nasilmiş şu mekanlar dedik. Project ile başlayan bir disko var aman uzak durun nerede kendini bir halt sanan kari var orada para yiyicilik derdindeymiş. uğramadım bile zaten en lux mekan.
    Orbita ya yine gittik içeri tek grdim arkadaş dışarıdaydı. içerisi full ! arkadasa gel dedim oda girdi, 1 kız dans ederken durmadan bakiyor oburu bakior, ama sonra kayboluyorlar arkadaş, öyle uzun uzun yok birşey. yarım saat durduk orada, ha kalsak belki birşeyler olabilirdi. gelen tayfa zaten sıradan öğrenci tayvası havalı bir kız asla gitmez bu mekana. Çıktık oradan Music Hall'a gitik (KAPALI) ne alakaysa cuma günü kapalı :)
    Crowbarda dün kapalıydı oraya geçtik. Dışarıda takılsanızda olur :D heryer kızdı, disko full dolmuş 2. kata alıyorlardı sadece ve 2. kat bomboştu ! (dışarısıda ondan o kadar kalabalıktı sanırım giremeyen tayfa)
    Dedik kaldık yine BANANA ya dün iyiydi ! :) son anda şans yaver gitmedi diye düşündük.
    Bananaya girdik adım zor atıyorsun zaten küçük bir mekan. Kızlar çok garip bu şehirde, bakıyorlar gülüyorlar tanışmaya gelince uzaklaşıyorlar. Ulan ne bakıyorsun o zaman ! :) Benim arkadaş kafa oldu 2 gibiydi gel gidelim ya buradanb birşey cıkmaz dedi. bende bekle hep sen gidince ben birşeyler dusuruyorum dedim (diger şehirlerdeki maceralarımızdan) . işte içeride 2 kız beni cagirip sen arapmısın dedi ama 2side sexy kelimesinin dibine vurmuş ablalardı. a sen rusça biliyorsuna girdiler, burası cok ucuz 100 doları harca harca bitmiyor lafima 100 dolar bize 2gün bile yetmiyor dedi.. içimden hassktir lan salak dedim tabi. ne iş yapıyorsunuz diyorum "Holiday" diyor biz calismiyoruz diye kısacası para yiyici tayfa ve anladılar benimde saf olmadıgım bir süre sonra soguk davranmaya başladılar zaten böyleleri dans etmiyor durup erkke kesiyor. bir baktım tanıdık bir sima içeride Antalyadan tanıdıgım gördügüm en sexy ve para avcısı kadın ! :) Yulia... zaporojie da yaşıyordu oda unutmuştum ! Fakat kadın zengin bir milyoner bulup sydneye yerleşmişti demekki herif bir süre sonra koymuş tekmeyi ! bana baktı baktı baktı gülümsedi ki yuliada neredeyse ciplak gezer ama gosterip vermez. bakti baya bana, gitmedim yanina, gitsem ne olacakti ? zaman kaybi ! oda cekti gitti zaten zengin erkek ariyorlar belli yanindada kiz arkadasi vardi. Tabi beni Zaporozhye da gorunce şaşırdı surat ifadesnden belliydi... Arkadaş ısrarla gidelim dediginde bende sen git otur demiştim. En son baktım harbidende göz teması kesişme yok ! yani biz degil kendi erkeklerinede yok sanki herkes sadece dansa gelmiş :) arkadaşa otur dedigim yere gittim ve yanına oturdum ! dibimde bir kız dans ediyordu. bakışmaya başladık ! kalktım az dans ettim onla oturdum, foto cekindim :) sonra kızlar oturma yerinden kaltı piste gitti ama oradan durmadan bize bakıyorlar. bizde yanlarına gittik dans ettik (ama dibinde degil yakın)
    kızlara ukraynalı bir herif salca oldu ve kızlardan digeri bizim arkadaşa bizimle dururmusunuz , sulanmasın bize dedi. Bizde dahada yanaştık! dısarı cıkıp konusalım mı dedik ? diskodan cıktıgımız an oldu dönmemek üzere :) gittik cafede sabah 6 ya kadar konuştuk ! yine aynı senaryo ! benim kız okey, digeri arkadaşa övgüler saydırıyor sen cok yakısıklısın gozlerin böyle felan ama gelmiyor eve !:) benimkisi dedi yarın annemin yanına gidecektim ama senin için gitmeyeceğim. işte yarın bugun olyuro yeni uyandım yazayım dedim hazır buradayken...bakalim gelecek mi ? Ukraynali kizin lafina asla güvenmeyin ! yarın gorusuruz desede deli gibi aşık gibi sana baksada "mesgulum" der gelmez. ya birde demezlermi eve cagirinca "ne kadar hizlisiniz size boylemi turkiyeede bizde boyle degil" ulan sanki hic tanimiyoruz sizi

    Akşam diskodayız tabi , bu arada dışarıdada kızlarla tanıştık nereden nasıl gibi sorulara cevap verebilirim.

    Bugun Cumartesi ve Pazartesi sabah 2de uçağımız ! Pazar gunude diskoya gidip 1 de cıkacagız oradan havalnında 2 de olmamız lazım







  • Hocam meslek nedir,Rusça nerden öğrendiniz,iş güç gezip hatun kaldırmak sanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turizm hocam, Antalyada cogunluk kişi rusça bilir. Kemere git özellikle türkçe konuşan yok :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: proexot

    Dün diskodaydım mesela 2 tane kevaşe(afedersiniz) elimde içki sağa sola bakarken parmakla beni çağırdılar sen arabmısın diye sordular yani türkü arap sanacaklar.

    birader ben de türk'üm ama beni ya ispanyol ya italyan sanıyorlar yurtdışında. kişiden kişiye fark var, o yüzden türkleri arap sanıyorlar diye genellemeyelim :) "beni ukrayna'da araplara benzettiler" gibi bir tabir daha yerinde olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 28 Aralık 2015; 14:44:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

    quote:

    Orijinalden alıntı: proexot

    Dün diskodaydım mesela 2 tane kevaşe(afedersiniz) elimde içki sağa sola bakarken parmakla beni çağırdılar sen arabmısın diye sordular yani türkü arap sanacaklar.

    birader ben de türk'üm ama beni ya ispanyol ya italyan sanıyorlar yurtdışında. kişiden kişiye fark var, o yüzden türkleri arap sanıyorlar diye genellemeyelim :) "beni ukrayna'da araplara benzettiler" gibi bir tabir daha yerinde olacaktır.

    Hocam şimdi seni benzettiler diye herkesi benzetticekler degil, benim lviv de tanistigim ve orada yasayan bir adamda bana sen isponyollara benziyorsun ispanyolum desene demisti. antalyada karsimdan gelen bir ukraynali kadinda "aa ben seni ukraynali sandim sen turkmusun" dedi. simdi bu demek degilki benide isponyola benzetiyorlar felan.

    genel olarak bakacak olursak turkleri herseyiyle arablarla ayni saniyorlar , ya biz turkuz diyorum, sizde kac kadin olabilir diyorlar, kadinlarin sadece gozlerimi acik diyorlar felan.

    yanimdaki arkadas renkli gozlu ve turke gram benzemiyor onada turk dediler. Yer Ukrayna oldugu icin olabilir tabi, Ukraynada amerikali avrupali nadir gozukuyor :) ava cikan guzelim yurdum insani cok fazla. ve okumaya gelen araplar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.