Şimdi Ara

Ukraynada Üniversite Eğitimi ve Rusça Dilkursları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    5 yıldır Ukraynada bulunmaktayım ve burada Üniversite Eğitimimi devam ettirmekteyim.
    Bu yıl kendi okuduğum okul ile bir kontrat imzalamış bulunmakta ve ukraynada okumak isteyen arkadaşlara aracı olmaya çalışacağım.Eğer Ukraynada Üniversite eğitimi almak isteyenleriniz varsa çekinmeden iletişime geçe bilirsiniz. Sizleri bilgilendirmek ve sizlere yardımcı olmak isterim.

    Neden Ukrayna? diye soracak olursanız bence EN ÖNEMLİ SEBEBİ herhangi bir SINAV OLMAMASIDIR! Her yıl binlerce öğrenci ÖSS yüzünden İSTEDİKLERİ BÖLÜME KAYIT OLAMAMAKTADIR! Ukraynada ki üniversiteler de istediğiniz bölüme kayıt olabiliyorsunuz. EA-SAY-SÖZ bölümünden mezunum mimarlık-astranomi-gemi inşaat-bilgisayarmühendisliği-TIP okuyabilirmiyim diye bir sıkıntı söz konusu değil.. Lise diplomanız varsa istediğiniz her bölüme SINAVSIZ kayıt olabiliyorsunuz.
    İKİNCİ sebebe gelincede Türkiyeye kıyasla yaşamın birazdaha ucuz olmasıdır. Tek sıkıntınız EV kiranız olacaktır. Onuda birkaç arkadaş kiralayarak şözümleye bilirsiniz..

    Ukraynada ki üniversitelerde İLK yıl Rusça Hazırlık eğitimi alınmaktadır. Hazırlık sınıfından sonra istediğiniz bölüme kayıt olabilmektesiniz. Ayrıca Hazırlık sınıfı boyunca fikriniz değişir ama okumak istediğiniz bölüm hazırlık okuduğunuz üniversitede yok ise HİÇ SORUN etmeyiniz. Burada HAZIRLIĞI farklı üniversitede Bölümü FARKLI üniversitede okuya biliyorsunuz. Ayrıca Rusya -Belarus gibi diğer ülkelerde de lisans eğitimine kayıt olabilirsiniz.

    Üniversite ücretleri Hazırlık (ilk yıl) 1200-1500 dolar arası(Okullar arasında fiyat farkı olabiliyor ve yarıca her yıl Ağustos ayında bu fiyat kesinlik kazanmaktadır o yüzden bir aralık belirtmekteyim) Lisans (bölüm) eğitiminde de ücretler yine okuyacağınız Bölüme ve Okula göre değişmekte, fiyatları 2000$-4000$arasında bulunmaktadır(YILLIK ÜCRETLERDİR)
    Eğitim süreci 1 yıl hazırlık bölümünüze görede 4-5+ yıldır..

    Şuan için aklıma gelenler bunlar arkadaşlar.. Detaylı bilgi ve sorularınız için lütfen msj yazınız...
    Kişisel olarak görüşmek isteyen arkadaşlar beni skype'dan ekleye bilirler. msn kullanmıyorum fazla..

    Skype ID'im: acun_balci
    msn: acun_1907@hotail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdjuNn -- 28 Mayıs 2011; 6:52:04 >







  • Arkadaşlar 2011-2012 eğitim yılı ön kayıtları başlamıştır. Eylül 15 e kadarda devam edecektir. Eğer kaydolmak bilgi almak isteyenler var ise iletişime geçsin..
  • web sitemizwww.novmad.com



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizbaharboy -- 3 Aralık 2011; 12:37:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.