Şimdi Ara

Ukraynaya gidecek birine tavsiyeniz nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 1 haftalık ukraynaya gideceğim tavsiyelerinize açığım.Örneğin bunu ye bunu yeme buraya git burada kal ...gibi



  • Asla Türklerle iletişim kurma, salam sosis yeme ve her et yemeğinde de domuz eti mi diye sor
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    kiev yada lviv'de türk lokantaları var mı acaba?
  • vardır tabi ama gitme.. kazıklanırsın ve seni söğüşleyecek birileri seninle ahbaklık kurmak isteyebilirler.. ecenbi memleketin ne işin var türk lokantısında... pizzalarda ve et yemeklerinde salam sucuk sosislerde domuz eti çoktur.. gece külüplerine de gitme derim
  • havaalanlarında seni söğüşlemek için hazır kıta bekleyen taksicilerle muhatap olma acil durumlar dışında.. uber veya otobüs minibüs varsa onları kullanırsın...asla onların kadınları kızlarına alıcı gözüyle bakma, türk olduğun hemen şak diye anlaşılır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: taha_54

    kiev yada lviv'de türk lokantaları var mı acaba?
    Türk lokantalarına gitme 1 hafta düşünüyorsa odessadan başla lviv ve kiev yap. bu 3 şehir %100 görülmeli. akşam kesin tren yolculuğu 3.sınıf sleeper kompartımanda yaşanmalı (3. olması önemli gece ışıklar söndüğünde herkes çantasından içki çıkartıyordu değişik bir ortam :D) dışarıya baka baka uyu korkma görevli inceğin yerden 15 dakika önce uyandırır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekareme

    Asla Türklerle iletişim kurma, salam sosis yeme ve her et yemeğinde de domuz eti mi diye sor
    Bu tavsiyeler sirf Ukrayna için değil, tüm yurt dışı seyahatler için geçerli, yurt dişinda kesinlikle Türk lokantasi ile işiniz olmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trojana

    Bu tavsiyeler sirf Ukrayna için değil, tüm yurt dışı seyahatler için geçerli, yurt dişinda kesinlikle Türk lokantasi ile işiniz olmasin.

    Alıntıları Göster
    Niçin hocam ? Kötü tecrübeleriniz mi oldu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dumany D kullanıcısına yanıt
    Simdiye kadar yurt disinda gittigim Turk lokantalarindan sadece 2 sini beğendim, birisi frankfurtta ufak bir lokantaydi belediyeden ödül almiş, bir taneside singapurdaydi, gerisi leş ti maalesef. Gram yemek yapmaktan anlamiyorlar. Türkiyede açsalar o lokantalari bir ayi tamamlayamadan kapatirlar. Ben hep o ulkenin yemeklerini denemek isterim ama bazen beraber gittigimiz insanlar tutucu olunca, domuz etinden dolayi korkup gitmiyorlardi. Bende domuz eti yemem ama yabanci mutfaklari denemeyi severim. O sebeple, yurt dişinda Turk lokantasi deneyimim çok oldu ama çoğu çok kotuydu lezzet açisindan. Ayrica arkadaşin dediği gibi Türkle işiniz olmasin, ya köstek olur yada parani çarpmaya çalisir, hepsi degil ama çoğu böyle, eniyisi bastan hiç yanaşmamak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 9 Mayıs 2019; 9:2:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lviv’de var ama boşver turk lokantası hatta turklerden uzak dur giden tipler keko maho ve fakir öğrenciler. Hiçbir türkle iletişim kurmanı onermiyorum. O angutlar karı kız için giderken ben sokakları karış karış dolaştim insanları gözlemledim. Kızları guzel ne yalan soyleyim etkileniyor insan ama yuz vermiyorlar dil de sorun. 1 hafta butun ukrayna yeter sana. Bira votka likör kahve ne bulursanız deneyin yemeklerini tadın ama cok ucuz değil. Ucuz buldugum sadece içki idi. Ayrıca bol bol kahve tuketmeyi unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 10 Mayıs 2019; 21:13:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.