Şimdi Ara

Ultima Forever - return to the Ultima series

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://ultimaforever.com/ eskı ultimayla ılgisi var mı yoksa yeni nesıl oyun gibi mi olucak



  • Efsane yeniden mi canlanıyor.Ank işaretlerini görünce bir garip oldum.

     Ultima Forever - return to the Ultima series


    Efsanevi Ultima Online'ın yeni oyunu geliyor. Bioware tarafından yapılan açıklamada Ultima Forever: Quest for the Avatar isimli oyun duyuruldu. Cross-platform olacak yapım F2P (Free-to-Play) olarak EA Play 4 Free etiketi altında yayımlanacak.

    Oyunun resmi web sitesinde "Batılı ilk büyük RPG restore edilmiştir" açıklaması yer alıyor. Ayrıca yapımda Fighter ve Mage olmak üzere iki sınıfın olacağı da doğrulandı. Ancak Cross-platform özelliği hakkında herhangi bir detay verilmedi. Önümüzdeki zaman içinde bunun için de ayrıntılar açıklanacaktır.

    Ultima Forever: Quest for the Avatar için ultimaforever.com/signup sitesinde beta kaydı devam ediyor. Beta için tek ve basit şart ise Origin hesabınızın olması.




  • Ben bu oyundan umutluyum yanlız kimse oyunu Ultime Online ile kıyaslamasın. Oyunu yapanlar ilham kaynakları olarak Ultima IVü gösteriyor. Ve oyun aksiyon RPG tarzı olacakmış. Yani bu Ultima Lore'una doymalık yepyeni bir oyun olabilir. Ultima Online ile bir alakası yok. Ama Bioware insanı kuşkulandırmıyor değil. El attıkları oyunların çoğu tırt çıkıyor. Ama bu oyundan umutluyum. Şimdiden de söyleyim çizgi filmsi grafik dediğiniz grafikleri olacak bence. Ben öyle daha çok seviyorum zaten benim için sorun yok.
  •  Ultima Forever - return to the Ultima series

    haritası bu grafikler normal ultima ayarında olmayacak , ultima online ın devamı tarzında olacak diye duydum ea ile de anlaşmışlar bu konuda bakalım ne çıkacak ortaya.
  • BERBAT. ea games niye ultimanın peşini bırakmıyor ya, niye lord britishe geri bırakmıyor şu ultimayı. yeter artık 2000 yılından beri çekmediği kalmadı şu oyunun yeter ea games yeter. ya neden koskoca bir hikayeyi, dünyayı berbat etmek hoşlarına gidiyor ?
  • Valla bence ultimayı tekrardan kazandırmaya çalışıyorlar yeni teknolojiye cünkü uo nun wow dan geri kalır yanı yok tarih hikaye ve oyun tarzı ile . mu online da kısa zaman önceye kadar grafik bakımından kötüydü sonra bi tuturdular sezon üstüne sezon getirdiler bence uo da öyle olucak eski anıları yad etmek ugruna kayıt oldum umarım beklenildiginden daha iyi cıkar.
  • Bunun UO ile bir alakası yok. MMORPG olmayacağını söylediler zaten Facebook sayfasında. Single Player RPG olan Ultima oyunlarını örnek alıyorlar, Richard Garriott'un UO'dan önce yaptığı efsane oyunlar. Ama multiplayer ekliyecekler galiba. Nasıl olacak bilmiyorum ama Facebook sayfasında WoW klonu filan değil dediler tam olarak MMORPG'de değilmiş.
  • UO öldü be panpa :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyub

    UO öldü be panpa :(

    Can çekişiyor diyelim
  • Ultima Online Forewer :D
  • Uo sizinle yaşar...
  • UP , biraz sohbet edelim konu yitip gitmesin.Oyun ilk olarak ios a çıkacak ondan sonrada pc ye gelecek diye biliyorum.Geçen E3 de ne zaman çıkacağı ile ilgili bilgi verilecek diye okumuştum bir yerde ama konu hakkında bilgi bulamadım.Facebook da ki paylaşılan resimlere bakarsak oyunun tutacağını pek düşünmüyorum.Şehirlerin çizimleri bile kötü olmuş 6,7 binalık şehirleri 2,3 bina ile tamamlamışlar inşallah görünenden daha çok yenilikle çıkar karşımıza.
  • Şu oyun için ilk duyurulduğu zamandan beri takipteydim, "herhalde sağlam bir şey olacak" dedim. Uzun süre boyunca da oyun hakkında hiç bir bilgi bulamadım. Şimdi YouTube'dan birkaç video izledim, yazıklar olsun. Ne karşılanan bir beklenti var ne başka bir şey. Tam aksine oyunun adını lekeledi adamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.