Şimdi Ara

Ultimate Ninja Storm 3 PC'ye mi geliyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steam veritabanından hayırlı haberler gelmeye devam ediyor. Steamdb.info sitesini eşeleyen oyuncular bu sefer de şaşırtıcı bir port haberiyle karşılaştı: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3. Geçtiğimiz günlerce PS3 ve Xbox 360'a çıkan oyun an itibariyle Steam registry'sinde gözüküyor. Resmi bir açıklama ise henüz maalesef gelmedi. Bekleyip görelim.

    Kaynak:http://www.merlininkazani.com/Ultimate_Ninja_Storm_3_PCye_mi_geliyor-haber-59859p1.html



  • Adam ol namco aferin. sanırım alınan ınceleme puanları fazla tatmın edıcı gelmemıs gıbı.eger ıyı satarsa ılerde bol anıme yapımı gorebılırız pcde. Tabı naruto pcye cıkmazsa bu sozlerımı gerı alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate Ninja Storm 3'dan sürpriz!

    Dün kulağımıza çalınan Ultimate Ninja Storm 3 PC versiyonu şüphesi bugün iyice şiddetlendi. Namco Bandai tarafından yapılan açıklamada bu ayın sonunda Anaheim'da gerçekleştirilecek WonderCon'a Ultimate Ninja Storm 3'ün yapımcısı CyberConnect2'nin CEO'su Hiroshi Matsuyama'nın katılacağı açıklandı. Daha da önemli olan UNS 3'ün büyük bir sürpriz duyuruyla gelecek olması. Bu yeni bir DLC mi yoksa dün haberini verdiğimiz Steam versiyonu mu bilmiyoruz ama bize göre çok büyük ihtimalle Matsuyama o sahneye çıkıp "Ultimate Ninja Storm 3 PC'ye geliyor" diyecek. USB oyun kollarınızı hazırlayın.

    KAYNAK:http://www.merlininkazani.com/Ultimate_Ninja_Storm_3dan_surpriz-haber-59915p1.html




  • Süper haber
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.