Şimdi Ara

Ultrabook açılmıyor (detaylı anlattım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Öncelikle bitkisel hayata girmiş olan ultrabookumun modelini vereyim: Samsung np530u3b kendisi.

    Aslında herşey benim salaklığımla başladı. Adaptör bozulmuştu. Ben de aynı değerlerdeki kullanılmayan bir adaptörü kesip bizimkinin bozuk adaptörünün ucu ile birleştirdim. Ancak kabloları ters bağlamışım. Alet çalışırken soktum adaptörü ve çat diye kapandı. Power tuşuna basıyorum, iki saniye yanıyor ışıkları, ama görüntü falan gelmeden kapanıyor tekrar. İçini açtım, pilini söktüm bekledim falan, olmadı. Ben de internetten bir servis buldum, konuyu anlattım, geldi aldılar. 2 gün sonra çalışır vaziyette teslim ettiler. Sevindim. Kuzey ve güney çipleri yanmış, onları değiştirmişler.

    Akşamına dizi izleyelim dedik netten. Yarısına gelmiştik ki hard disk kafa sesi geldi önce, sonra mavi ekran, ve kapandı. Açtım, açıldı. Kısa bir süre sonra yine aynı ses, mavi ekran, ve gitti. Bir daha da açılmadı.

    Servisteki çocuk belli ki sahip çıkmayacak. Abi garantili iş yapıyoruz diye bıdı bıdı konuştu başta,) ama malum küçük kafalı esnaf. Benim de uğraşasım yok, Bir iki aradım sonra anlaşıldı herifin ne mal olduğu, bıraktım peşini.

    Şimdi alet hiçbir tepki vermiyor. Power tuşuna basıyorum, hiçbir ışık yanmıyor (şarjı vardı bitkisel hayata girmeden önce). Şarja takıyorum (adaptör çalışıyor artık) yine ışık falan yok.

    Ne yapmak lazım bilemedim. Belki bir bilen hemen anlar durumu, şunusu bozulmuştur onun der diye yazayım dedim.

    Saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.