Şimdi Ara

Ultrapad Tablet - Durduruldu Sorunu ve Rom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ultrapad Tablet - Durduruldu Sorunu ve Rom
    Ultrapad Tablet - Durduruldu Sorunu ve Rom


    Ultrapad Tablet - Durduruldu Sorunu ve Rom



    Herkese selamlar öncelikle.

    Elimde eski model android 4.4.2 sürümü bir ultrapad tablet var.

    Sorun şöyle ki; Tableti açınca otomatik olarak Maps, saat vs. gibi 5-6 uygulama otomatik olarak 3. resimde gözüktüğü şekilde 'maalesef durdu' diye hata veriyor. Bununla beraber bunlara 'tamam' diye tıklayıp geçtikten sonra bile herhangi bir uygulama açınca aynı hatayı veriyor. Galeriyi açtığımda, chrome'u açtığımda vs. hep maalesef durdu hatası alıyorum. Sadece 1-2 uygulamaya tıkladığımda bu sorun olmuyor onlarda ayarlar ve müzikler.

    Ayarlara girip fabrika ayarlarına döndürmeye çalışıyorum, tüm verileri sil şeklinde ilerlememe rağmen tablet açıldığında hiç bişiy değişmemiş oluyor, en küçük farklılık yok. Recovery menüsünden sıfırlamak istedim (wipe data) fakat Revocery menüsünü açmaya çalıştığımda ise yani ses kısma tuşu ve power tuşuna basıp açmayı denediğimde (diğer tuş kombinasyonlarınıda denedim recovery menüsü için, tuş kombinasyonuyla alakası yok) tablet 10-15 dakika normal power tuşuna basmama rağmen açılmıyor. Ek olarak internette orjinal romunu dahi bulamadım, zaten bulsamda recovery menüsü açılmadığı için bir işe yaramayacak ama :)

    Cihaz bir para edecek değerli bir cihaz değil ama çok aklıma takıldı, bayağı bir uğraştırdı beni, inat ettim ben de.Ultrapad Tablet - Durduruldu Sorunu ve Rom 

    Sorunlar böyle arkadaşlar. Anlayan, yardımcı olabilecek varsa ve yazarsa çok sevinirim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.