Şimdi Ara

ultrAslan Açıklama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ultrAslan ı tanımıyoruz. Hocamız, milli duygularımız onları ilgilendirmez.
  • la bunlar hala utanmadan açıklama mı yayınlıyor
  • Imzami atarim mukemmel bir aciklama olmus:


    Milli Takım düzeyinde oldukça gerilere düştüğümüz, 2014 Dünya Şampiyonası’na katılmayı tamamen şansa bıraktığımız bu durumda Milli Takım’ın başında başarılı bir teknik adam görmeyi istemek gayet doğaldır. Hele bu isim ülkenin tartışmasız en büyük teknik adamı Fatih TERİM ise.Ancak Milli Takım’ın Dünya Kupası yolculuğunda tüm maçlarını kazansa dahi rakiplerinin puan kaybetmesini beklememiz gereken bir durumda, Fatih Terim’i bu göreve getirmek sadece sorumluluğu O’nun üzerine atmak Hoca’yı oldukça yıpratacak ve bu durumu yaratanların sorumluluğunu kamuoyuna unutturmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

    Türk Futbolu’nun selameti için rezillikleri günü birlik kurtarma planları ortaya koyan Federasyon, Milli Takım’ı da aynı yöntemle kurtarabileceğini düşünmektedir. Ancak geçmiş örneklerinde görüldüğü gibi bir futbol takımının başarısı için uzun vadeli ve tüm bileşenleri kapsayan planlamalar yapılmadığı takdirde her seferinde yeni başlangıçlar yapmaya mahkum bir kurgu yaratılmaktadır.




  • ultrAslan'ı siyasi görüşü sebebiyle sevmem ama Galatasaray'la ilgili yönden bu açıklama oldukça yerinde. Ha Allah akıl fikir versin hepsine o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.