Şimdi Ara

UltraViyole Işıkla Su Arıtma Cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Virüs-Bakteri-Mikrop-Mantar ve Tüm zararlı Mikro Organizmalara Son

    Merhaba arkadaşlar sizlere hali hazırda istek doğrultusunda üretimini yaptığımız bir üründen bahsetmek istiyorum.Belki Biliryosunuz Belki Biryerden Duydunuz belkide hiç fikir sahibi değilsiniz.
    Başlıkdanda anlayacağınız gibi ultraviyole ışıklı su arıtma cihazı ile filtreleme işlemi gerçekleştiriyoruz.Tek başına bir filtreleme sağlamayan bu ışık filtreleme işlemi sağlamadan önce ön filtrasyon işleminden geçmiş bir suya ihtiyaç duyar son aşama olarak gözle temas etmeyecek bir şekilde kendi metal kabının içinden suyla temas etmeden filtreleme işlemini gerçekleştirir

    UV teknolojisi ile dezenfeksiyon Nedir?

    UV teknolojisi ile dezenfeksiyon 254 nm dalgaboylu UV-C ışınları kullanılarak sağlanır. Bu ışınlar mikroorganizmalar ile temas ettiklerinde, DNA’larına "fotooksidasyon” yoluyla hasar vermektedir.
    UV dezenfeksiyonu için geliştirilmiş cihazlar, 254 nm dalgaboylu UV ışınları üreten özel UV lambalarla donatılmıştır. Dezenfekte edilecek su bu cihaz içinden akarken yoğun şekilde UV ışınlarına maruz kalmakta, su içindeki mikroorganizmalar etkisiz hale gelmektedir.

    UV ışınları ile su dezenfeksiyonu için, UV lambanın ürettiği UV ışınları ile arıtılacak suyun uygun şartlarda ve yeterli süreyle temas ettirilmesi gerekir. Üstün özellikleri olan bir UV lambadan optimum dezenfeksiyon verimi almak, ancak o lambaya uygun tasarlanmış bir UV sistemi ile mümkün olabilir

    İleri teknoloji ürünü olan bu cihazlar, ultraviole lambanın yaydığı UV-C ışınları vasıtası ile suya herhangi bir kimyasal enjeksiyon sağlanmadan mikrobiyolojik arıtım yapmaktadır. Bu nedenle suda herhangi bir kimyasal kalmadığından dolayı, son derece güvenilir bir arıtım elemanıdır.


    UV cihazlarının seçiminde, dezenfekte edilecek suyun fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri ile anlık su debisi en önemli parametrelerdir. Ultraviyole ışınları ile dezenfeksiyonun tam olarak gerçekleşebilmesi için su içerisinde bulunan tortu, bulanıklık gibi parametrelerin sudan uzaklaştırılmış olması gerekmektedir. Bu sebeple ön filtrasyon işlemi uygulanır ve son aşamada uv-c ışınları verilerek kaliteli içme suyu elde edilir

    Ultraviyole Dezenfekde Cihazları Paslanmaz Çelik Gövde (Işın Odası), Ultraviyole Lamba, Kuvars Cam Kılıf, Elektronik Kart ve diğer aksamların toplandığı Kontrol Panosundan oluşmaktadır.


    Ultraviyole Lambaların verimli ömrü 9000 saat ile 12000 arası olup, yaklaşık 1 yıla (375 gün) karşılık gelmektedir. Verimin devamlılığı için gereken bakımlar yapılmalı, ömrünü tamamlayan UV lambalar zamanında yenilenmelidir.


    Ultraviole Dezenfeksiyon Yöntemlerinin Diğer Sistemlere Göre Avantajları:

    Suyun doğal, fiziksel ve kimyasal özelliklerini bozmaz, suda koku veya tat bırakmaz.
    Suda insan ve çevre sağlığına zararlı yan ürün oluşturmaz.
    Yeterli UV Dozajı dağlandığında tüm mikroorganizmalar üzerinde etkilidir.
    Suyun sıcaklığı ve pH değerinden bağımsız olarak dezenfeksiyon yapar.
    Dezenfeksiyon sağlama süresi çok kısadır, bu nedenle büyük temas tanklarına ihtiyaç yoktur.
    İşletme maliyetleri alternatif teknolojilere kıyasla düşüktür.
    İşletme ve bakımı basittir.
    Ekipman ve su iletim hatlarında korozyon oluşturmaz

    Arıtma cihazımızda kullandığımız filtreler NFS belgeli olup 1.Sınıf Kalitede ürünlerdir Online Satış sağlanır N11 Üzerinden Link vermek yasakmı değilmi bilmediğimden link paylaşmıcakdım ama buyrun vereyim Kendi firma sitemiz şuan online ödeme sistemi eklendiği için bakımda bi kaç gün içinde onu paylaşıcam


    LİNK :https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/ultraviyole-isik-6-asamali-pompali-su-aritma-cihazlari-P438447459


    UltraViyole Işıkla Su Arıtma Cihazı
    UltraViyole Işıkla Su Arıtma Cihazı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamiryo71 -- 14 Temmuz 2020; 19:37:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.