Şimdi Ara

Uluslararası e-ticaret ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, benim küçük bir kuyumcum var. ama üretimi kendim yapıyorum. çizimler hep kendime ait. bunları döktürüyorum ve ustam yapıyor. şimdi benim işlerim piyasadan farklı olduğundan belli bir müşteri kitlem var. Allaha şükür internetten de satışlar iyi. Ben şimdi siteme ingilizce ve almanca diller de ekleyeyim diyorum. Böylece yurt dışından da sipariş alabilirim. Sosyal medya üzerinden buna güzel bir reklam bütçesi de ayıracağım. Ancak şöyle ki avrupa da wat ve gelir vergisi çok yüksek. bu yüzden ilk bir piyasayı yoklama açısından çin usulü satış yapayım diyorum. Ancak bununla ilgili ödeme sistemlerini nasıl koyacağım ?
    en başta müşteriyle konuşup faturayı düşük gösteririz. en başta amacımız oradaki piyasayı yoklamak daha sonra hollandada ve pariste şube açabilirim. eşimden dolayı ab vatandaşlığım var. tabi piyasa iyi ise yoksa bırakacağım. diğer türlü kazanamadan bütün kazandığım vergiye gidecek.
    bu konuda ne yapmalıyım ? mesela ingilizce ve almanca siteme paypal koyayım diyorum. paypal koyarsam 2000 doları geçer ise aylık kurumsal muamele yapıyor paypalda. pay u koyamam kurumsallık istiyor o da. Şuanki sistemimde payu ödemesi var sıkıntı yok. ama yurtdışı sisteme geçersem orada sıkıntı işte. kafam çok karışık lütfen yardım edin. bunun hukuki ve düzgün yolu yok mu acaba ?

    edit :

    PayPal, Stripe, Authorize.net, Braintree, 2Checkout vb ödeme yöntemleri var ama ben paypal 'ı en iyi tanıyorum Paypal hesaba giren paraya bakar her ayda 2000 dolar ve üzeri hesaba para geçtiğini görürse
    bbir süre sonra ticari olmamı ister
    açıkçası bilemiyorum nasıl olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isletenmuhendis -- 18 Ocak 2016; 0:10:54 >







  • günceldir
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.